Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 115
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Пепита, разбирам радостта ти!  Hug Честито

# 436
Бубето, изказала съм си личното мнение и съм дала съвет, от там нататък всеки си преценява, не изпитвам нужда да ме репликираш.
Утре ще ви кажа как стои в Китай  въпросът.

# 437
Викторчо го забелихме рано,рано. Повечето работа бе свършена още първия месец, до 6-тия всичко беше готово!Към днешна дата е немислимо да се пипа там(поне в нашия случай)Като малък даваше и това се случваше естествено докато сменяхме пелената; след баня; по време на баня. Не му е било дискомфортно, дори се смееше.(все едно някой го закача)
Пепи,Нина, честито! Чесно да ти кажа малко се озадачих, като видях ,че не сте приети.Сега вече е О.К положението.
...........
Момичета,вчера и днес са ми много критични дни, пратете малко положителна енергия, че едвам се държа вече. Разводни въпроси разискваме.

# 438
Еления много съжалявам  Hug По принцип не се бъркам и не давам съвети за връзката на други хора, защото само двамата души най-добре си знаят какво им е и нищо отстрани не изглежда по същия начин както те двамата се чувстват. Няма ли начин да се разделите за малко и да обмислите въпроса поотделно и тогава да вземете решение?

# 439
  • София
Пепита, честито!
Елениа, стискам палци да се наредят нещата както искаш! Дано спрете да ги обсъждате тези въпроси, че с 2 малки деца и без много средства не знам какво ще правиш. Това не го пиша за да те депресирам, просто преди известно време и аз ги мислех тези въпроси...При нас кризата бързо отмина (пу-пу) и се радвам, че не позволих импулсите да надделеят, ама ми костваше много нерви да успокоя страстите. Но в Бг нещата стоят така, ако беше другаде си взимаш децата, издръжката, къщата и някак си нещата изглеждат по друг начин. Успех каквото и да решиш, само вие знаете кое е най-добро за вас и децата Hug
Момичета, мерси за мненията по спорния въпрос за пишките Mr. Green, аз продължавам да си разсъждавам... Калифорния, ще ми е интересно за Китай.

# 440
  • В две тъмни очички
Калифорния и аз така с личното мнение  Peace Също така с опита , който съм придобила от племенника ми и проблемите, които са споделяли мои приятелки. Репликирам те с цел, да изкажа виждането се, че в страната освен професор Бранков и неговото мнение, съществуват куп други медицински лица с различни мнения по въпроса. Ако съм те обидила с това, че използвах твоя цитат - ще ме извиняваш.

От това, което аз съм прочела по въпроса, стигам до извода, че голям процент от децата, които са оставяни така да се каже "природата да си свърши работата" или забелването да се случва в много по-късен етап, завършват при хирург на възраст, в която вече може да бъдат психически обременени!

Ни най-малко не желая да се заяждам. Но изказването не ТМ или по-скоро това, че го споделяш тук по точно този начин е малко обидно за жените, които мислят НЕ като вас! Надявам се , че няма да скочиш на поста ми , тъй като изказвам мнението си по въпроса!

Еления   Hug Hug Hug надявам се това да свърши час по-скоро! И всичко да се нареди по най-добрия за вас начин! Не съм спряла да те мисля тези дни!

Пепита, е хайде честито! Дано да можеш и да оправиш нещата с по-ранното записване  Praynig

# 441
ехооо привет Simple Smile

намирам малко свободно време и сядам да ви попрочета  Peace

гърне: онзи ден купих едно от Икея, но не знм кога ще го сложа да седи....някак си ми се струва рано, а може би и не ми се занимава още.... Laughing ще се пробваме лека по лека Simple Smile

пишка - забелена напълно от 7ми месец някъде, като преди това мм леко по леко отлепяше при всяко къпане... проблем за сега не е имал никога, опъва си пищлето без проблем  Laughing но и аз съм на мнение, че колкото по-рано, толкова по-добре за емоционалното състояние на момченцето Peace

имаме 12 зъба, от няколко дни си загубихме бибата и вече не заспиваме с биба, Ади дори и не забелязва, че няма биберон  Laughing

Емили благодаря за комплиментите!

честито на Пепитка за яслатааааа, суперрр , голям кеф е сигурно Simple Smile))

иии да не пропусна да честитя на Бубииии - лека и успешна бременост с едно красиво момченце на финала  Peace  малко офф -  онзи ден отварям една гаранционна карта на колата на Ади и те гледам отпред с едно коремче и в една бяла рокля, ангелска майка, та по този повод хайде и с второто пак да си в новия каталог   Heart Eyes

Иначе ние сме добре, все още сме в София, но уикендите почти не оставаме, а и от Юни месец ще се изнасям по морето пък да видим как и докога ще издържа с Ади, че нали е от най-кротките и най-послушни зверчета Laughing

някой има ли опит с ухапване от кърлеж?! снощи му извадих едно малко кърлежче от подмишничката, беше съвсем мъничко и тъкмо беше тръгнало да се забива.... казаха ми, че не се бие инжекция, тъй като Пентаксима си е в дейтсвие, само да го наблюдавам и на 3та седмица кръвни изследвания....а някои казват задължително антибиотик веднега профилактично 10 дни? аз лично мисля да изчакам с АБ до кръвните резултати? всякакви мнения и препоръки са добре дощли, че мойта педка я няма....

ами това за сега, връщам се назад да чета  Peace

хубав ден  Heart Eyes

# 442
За пишлетата: аз подръпвам по няколко пъти на ден, така ми казаха в Токуда като се роди и ни учеха на тоалет на бебето. Имам достатъчно доверие на педиатрите в тази болница. Малко по малко се отлепя кожичката, не сме забелили докрай, имаме още малко работа, но е достатъчно забелено, че да не стигаме до хирург. Вярно, че на Марти кожичката е супер еластична, със сигурност не му предизвиквам никакъв дискомфорт, даже обратното, съдейки по това, че постоянно ми хваща ръката и ми я бута към пишката. Не е имало никакви ревове, стрес за детето

Мен даже ме притеснява, че като му дръпна назад кожичката и пишлето му щръква Laughing и всеки път като му сменям пампата пишлето му е щръкнало Crazy баща му твърди, че ще е бъдеща заплаха за момите в квартала. При вашите деца как е, мен ме притеснява този изострен интерес към пишката му, все си вре ръцете из памперса и все я търси да я дърпа

Еления, ти си знаеш най-добре.  В крайна сметка човек живее един единствен живот и ако си нещастна и изнервена наистина няма смисъл да продължаваш. ТМ предполагам, че ще ти помага с децата дори и да сте разделени

Леле Кате, къде го прихванахте тоя кърлеж. Ужассс, ужасно много мразя всякакви гадинки. Нали уж бяха пръскали по паркове и градинки #Cussing out  Хвърли едно око на темата за срещите, хайде да си организираме една, че скоро всички ще се пръснем за лятото, а после голяма част ще тръгнат на работа и едва ли ще се събираме

Честито на всички приети ясленчета, аз вече търся частна, но се оказва, че и те са пълни, а и много малко имат яслени групи. А цените им не ми се коментират, свят ми се извива

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 15:52 от kak@r@la

# 443
Момичета, благодаря ви!  Hug
Наистина е голяма радост, след ужаса който изживях сутринта.

Еления, съвети не мога да дам. Мога само да ти изпращам положителна енергия и да те подкрепя в решението ти  Hug Hug Hug

# 444
много интересни теми разисквате. и колкото повече ви чета, толкова повече се радвам, че имам момиченце Laughing Laughing Laughing

буби, направих тортата с кисело мляко. бая вкусничка е! аз я одобрих, а дара - още повече, сега чакам и мм да си каже довечера мнението и я записвам в тетрадката за проверени яденета  Laughing
само да кажа, че слоцих бая по-малко масло (нещо много ми се видя) и реших да бухна вътре банан - не е хубаво, да знаеш. но според мен ще стане феноменално с кайсии, като се появят ще пробвам Simple Smile

пепита, честито за яслата!
защо искаш да я даваш толкова рано?

а пък аз не знам как изглежда кърлеж Embarassed

# 445
Елч, от 2-ри юли съм на работа, а натрупаната отпуска ще я ползвам след сезона. При нас приема е само веднъж годишно през септември месец.

# 446
  • В две тъмни очички
Е-е-е бе Кате, къде го намерихте тоя скапан кърлеж. Съвет не мога да ти дам, само мога да ти кажа да наблюдаваш Ади за повръщане, Т и отпадналост. А след 3 седмици си го заведи на кръвен тест щом така са ти казали! Тези дни точно това си мислех, какво да правя ако намеря кърлеж по нея!

Хайде сега заинтригувахте ме с тази торта Буби, Елч, ще ви трепя. Опитвам се да намаля сладкото!!!!!!! А така няма да стане скоро. Но така и така сме подхванали темата, та да ви кажа каква хубава торта правих преди 3-4 дни. Палачинкова с ягоди........ммммммммммммммм ..... май пак трябва да направя. Та тортата стана уникална! И много й се радвахме всички в къщи! С изключение на Влади де, че имаше прясно мляко и ягоди от магазина.

# 447
Бубе, я дай насам рецептата, а ако искаш пусни я в темата във Фейса.
Аз нещо съм изпуснала тортата на Бубито, някой да ми я подскаже  Praynig

# 448
  • София
Честито на малчовците на Пепита и Нина тита за яслата!

Кате,
добре, че си го извадила тоя кърлеж. Според мен си хванала нещата много навреме и АБ едва ли е нужен, но може да се чуеш с някой лекар за твое успокоение. ММ имаше миналата година, нищо не е пил, и на него му бяха казали само да се наблюдава. Не знам дали и с деца така се процедира.

елениа,  
Hug от мен и дано след няколко дни нещата изглеждат различно. На нас лично много добре в такива случаи ни се отразяват срещите с приятели.

# 449
И аз я правих тази торта, наистина ужасно вкусна. Сложих по рецепта маслото, но определено е прекалено много и може да мине с доста по-малко, че така е леко мазничка  Peace
А имаше една рецепта дето Цецо Елвиса прави в "Черешката на тортата", пак с кисело мляко, сметана и така ред бисквити, ред крем + компот от праскови. Страхотно е!

А на Бубито рецептата беше следната:
2 кофички кисело мляко
1ч.ч. захар
1ч.ч. брашно
1 ванилия
250гр масло
2 пакета бисквити Петит Бьор
50гр. млени орехи
Млякото, захарта и брашното се кипват на котлона, като бъркаме постоянно да не загори. Отнемаме от котлона, слагаме ванилията. Като поизстине малко слагаме маслото и бием с миксера. После в тавичка редим бисквити, ръсим с крем, ред бисквити, ред крем, накрая ръсим с орехи и туй чудо в хладилника за няколко часа. Обаче наистина за моя вкус маслото е много.
Еления, дано нещата се наредят по най-добрия за теб/вас начин!

Добре де тези пишки децата не се ли забелват сами като ги дърпат толкова, или при ерекция?

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 16:35 от Бенджолина

Общи условия

Активация на акаунт