Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 108
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Тази нощ се събудих с болки в гърлото и цялото тяло ме болеше SadНаправо ще се гръмна ,тъкмо оздравях от едно,кога успях да хвана нов ooooh!

Кате,не искам да те плаша,но преди няколко години щяхме да изпуснем майка ми,след ухапване от кърлеж.Боледуването от Лаймска болест е много тежко,следствие на болестта сега има Лайм-артроит.Аз бих дала антибиотик,като искам да подчертая,че по принцип съм против всякакви хапчета,камо ли антибиотик.И  за успокоение да кажа,че не всеки вид кърлеж е носител на тази болест
Пепита,Нина тита честито
Еления Hug
Буби чакаме новини и от тебе

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 16:29 от tuty1

# 451
  • Пазарджик
Бубе, я дай насам рецептата, а ако искаш пусни я в темата във Фейса.
Аз нещо съм изпуснала тортата на Бубито, някой да ми я подскаже  Praynig

Пепита
Цитат
http://aelisaelis.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8

Предпоследната е - торта с кисело мляко. Елементарна за правене, много, ама много вкусна, особено, ако обичате вкус йогурт. Аз използвах бисквити Житен дар, обаче преди да ги наредя ги топнах леко в кафенце, защото по-бързо омекват, а и много приятен вкус става. 

# 452
  • В две тъмни очички
Пепита http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1436-sladka-palachi … ook#axzz4CYMmFLVL, само да добавя, че вместо пудра захар бих те посъветвала да сложиш захар на кристали, че иначе кремът става не много сладък  Peace

Общо взето със се абонирала към ФБ страничката на 1001 рецепти и следя постоянно какво пускат. ПРавила съм доста неща от там и смея да твърдя, че повечето са много вкусни!

# 453
Толкова много имам за наваксване Sad
Дано успея да ви изчета...

# 454
  • В две тъмни очички
джанче, тамън като стигнеш финала кажи каква беше прословутата ти закуска за децата

СОФИЯНКИ, моля в другата тема  Mr. Green На останалите сори за офф-а

# 455
  • София
за кърлежа- аз си извадих 1 мин. година и ми казаха да го занеса в Центъра по паразитни болести (дали така се казвае - голяма сграда с/у парка Заимов). Там ги изследват и казват дали е носител на нещо и дали да пие АБ. То вие сте го изхвърлили сигурно, ама аз да си кажа.

# 456
Тути, Бубе, благодаря ви!  Hug
Бубе, аз съм абонирана за друга кулинарна група във Фейса: http://www.facebook.com/groups/159508787446844/

# 457
Айдеее, дойде ред и аз да се включа.

Така, първо да докладвам, че се консултирах с доктора, който ми каза, че всъщност Низорала бил гадното лекарство измежду всички, които съм употребила, а не Тинидазола, както си мислех. Но каза, че в ранните седмици, преди закрепянето на ембриона, той още не е включен в кръвообращението на майката и реално рискът е нисък. Каза да следим още в началото за аномалии, предполагам, че 4Д в 11-14 седмици би трябвало да е достатъчно адекватно.
Оф, хем ме успокои, хем едно такова малко тревожно...  Confused

Пепита, честито за яслата!   bouquet

Кате, мерси!  Hug С това бебепроизводство у нас май много каталози мога да огрея...  ooooh!
Иначе за кърлежа - аз на два пъти съм си вадила кърлеж като по-малка. Не съм пила нищо, хем единият път беше на морето. Доколкото знам, трябва да се извади внимателно, отвивайки се обратно на часовниковата стрелка, като се гледа да не остане хоботчето в кожата. Другото нещо, за което се следи е да няма зачервяване или обрив около мястото на ухапването. Ако такъв се появи, веднага на лекар. При опасните кърлежи съм чела, че се образува пръстеновидно зачервяване около ухапаното.

Елч, ами казах ти, че е много вкусна! И аз за маслото прецених, че може и с по-малко, ама пост фактум. И се чудех за банани и аз, добре че каза да не пробвам. А с ягоди, дето вика Бубето?

Тути, оздравявай бързо!  Hug Как са щерките? На тях мина ли им?

Еления, стискам палци всичко да се нареди по най-добрия за теб и децата начин. Ти най-добре можеш да прецениш, прави са момичетата, че не е редно да се дават съвети отстрани. Стискам ти палци и бъди силна!  Hug

Имаше и още нещо.. ама забравих. Ако се сетя, после пак...

Аааа, да се похваля - и ние с първо ако в гърнето!  bowuu

# 458
буби, според мен с ягоди също ще стане супер. аз си го помислих, защото имаме, ама дара малко им се мръщи и затова реших да пробвам първо с банани. ама наистина бая се бият вкусовете с тях.
иначе и мм и една шриятелка, дето мина инцидентно през нас го одобриха много Simple Smile

радвам се и за добрите новини от лекаря. вярвам, че всичко ще й е наред на малката точица.
хайде, дано след първото 3Д да ти се отпусне сърчицето!

# 459
Буби, при кой доктор ходиш? За гърнето и ние сме така - Рая нищо не иска да прави там. Но вкъщи си я държа без памперс. И забелязвам, че започна да стиска по-дълго време. В началото като го махнах и пишкаше на всеки 10 мин. Сега може и два часа да издържи. Навън ходим с многократни памперси и като свърши нещо казва, но не и преди това Sad

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 02:52 от pepink@

# 460
Аз докато публикувам и то станало другия ден. Днес ми е ужасно криво. Само неприятни новини. Аз съм болна, Рая е сополива, а навън е 40 градуса. Днес не е спала нито минутка. Изнервена съм до припадък.
За пишоните - не мога да се изкажа. И аз съм благодарна, че имам момиченце  Embarassed
За кърлежите обаче много ме е стах, защото имах състудент, който почина от ухапване.

# 461
  • София
Добро утро!

Хайде по едно кафенце  Simple Smile

# 462
Добрютрооо мамита,

аз си чета редовно, обаче а да почна да напиша нещо и малката ме разконцентрира  Crazy

Кате кърлежите са ми голям страх от малка, миналия ден на Ема нещо многокрако и малко лазеше по косата на Емата и все си мисля дали не беше точно кърлеж??? иначе в Северния парк, където сме всекидневно пръскаха много обстойно.
Еления освен да стискаме палци да се оправят нещата бързо и без драми за четерима ви, друго май неможем  Hug
Пепинка бързо да се оправяте и двете  Hug

Аз пък се чудя, как Емата е наддала толкова много- за три месеца около 900 гр, при положение, че винаги половината храна я хвърлям, а десерти въобще не ядем. Ама кво се чудя, тя е цицоманка и немога да намаля дневните кърмения, постоянно като сме в къщи ме мъкне към кревата  Sick направо ми писна вече...
Исках и да ви разкажа как Емата си умира от страх от мъже, нашия кум, който е височък и едричък, дори от прозореца като го види, почва да реве  #Crazy Миналия ден Zаharieff мина за две секунди на вратата, тя като го видя направо се скъса да плаче, чак се захласна  Shocked, той верно, че е височък и заема цялата врата, ама чак пък толкоз...
иИ последното, което исках да напиша е, че Ема е почнала да бие, ама не мен, а дечица. Само някой да я ядоса или да и вземе нещо, посяга, удря или хапе  #Crazy newsm78

# 463
  • Варна
Ние заголихме пишката мноооого отдавна, още на 3/4 месеца като беше. По никакъв начин не съм го стресирала, дори се смееше. Оттогава нямам никакви проблеми, всяка вечер почиствам с банята. Няма стрес, плач или притеснения.

Калифорния, аз съм чувала за повече усложнения от неотлепването, отколкото от отлепването, но всеки си знае.

# 464
Добро утро!

Камче,   food010 !

Елч, мерси, душицо!  Hug  А за сладкиша, ще намислим варианти и подобрения, то е ясно!  Mr. Green

Пепинка, при д-р Минев раждах аз (в Селена). Много свестен човек! И за второто съм сигурна, че искам пак при него. И Вал и тя мисля, че е раждала при него. Освен следенето на бременност и израждане, се занимава и с инвитро. Имам една позната, която е финансирана по фонда и ходи при него, и ми разказва, че той вече едва ли не лично е приел техния случай, понеже са с много проблеми...  Confused

Ох, исках и още да пиша, обаче ми се обадиха 100 човека междувременно, смених 2 пъти памперс, бърсах разсипаното си кафе (чифт пуФкави ръчички го докопаха...) А и леко ми е паднал гарда от снощи, понеже ММ нещо ме ядосва, не виждам у него ентусиазма, който ми е необходим в момента, а на повечето ни разговори слушам собствения си глас само, което много ме дразни.. Да помрънкам и аз...  ooooh!

Пепинка, забравих да ти изпратя едно букетче от положителни мисли и аз, оздравявайте бързо и не унивай! Гуш!  spoko

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 10:56 от bubi_barabata

Общи условия

Активация на акаунт