Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 932
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен Hug

Люба - Честита ви малка госпожица Hug  Heart Eyes  Да бъде здрава и много да ви радва Hug

Диди - я каква опашка от желаещи се е наредила тук Crazy Laughing А пък за свекърите - все пак са ви оставили да спите до 10.30,можело и в 8 ч. да звъннат Crazy Mr. Green

Мелона Зависи в какво състояние е имунната ти система в момента,но щом не си я карала може и да те хване Peace Пример - моята братовчедка се зарази от варицела от нейна пациентка на 38. Синът й който тогава беше на 9 и не е боледувал  от варицела не се зарази Crazy Както се сещаш бяха в постоянен контакт,все пак заедно живеят Wink

# 541
ейй, добре, че ме подсетихте за този кекс. аз го правя от малка, още от времето, когато можех да правя само бъркани яйца Laughing Laughing Laughing и аз слагам повечко ябълки и много, ама много орехи.

какче, и аз цял ден се каних да ти честитя и накрая се ошморцах.
да си жива и здрава, много обичана и много глезена от двамата ти мъже! Simple Smile

бубе, добре сме, мила. просто загубихме близък роднина и приятел, който 2 години се бори с рака. за пореден път (за съжаление) се убедих, че не мога да се примиря, когато си отиват млади хора. то винаги е трудно, ама като е млад човек е още по-трудно като че ли...

а тази нощ за първи път ми се случи дара да се събуди, то голям шок било Laughing Laughing Laughing така и не разбрах дали беше будна или в съня си се беше изправила, ама 5 минути клепеше с очи. оказа се, че освен трите й кътника й растат и два кучешки, та сигурно затова така де.

# 542
  • В две тъмни очички
Елч, съжалявам за загубата ви  spoko

# 543
# 544
Какчеее на патерици Честит рожден ден, жива, здрава и мнооого обичана  newsm51
Любе Честито лелче!!!!!
Елч  Hug разбирам те напълно!

Мен нещо не ми се пише много, освен да ви се оплача, че вече съседските майки ще ни пропъдят  Joy, Емата много хапе децата и ги удря, ако искат нещо да и вземат. Rolling Eyes

# 545
Здравейте мами. Понеже вашите бебчовци са по-големи предполагам че вече сте си купили столчета за кола и ще може да ми помогнете със съвети какво да купя на моята принцеса? Ние доста ще пътуваме и за това ми се иска да е удобно и да не я запарява та да се изпотява. Ще се радвам да ми дадете идея? Много ще съм благодарна:) newsm51

# 546
  • София
Здравейте мами. Понеже вашите бебчовци са по-големи предполагам че вече сте си купили столчета за кола и ще може да ми помогнете със съвети какво да купя на моята принцеса? Ние доста ще пътуваме и за това ми се иска да е удобно и да не я запарява та да се изпотява. Ще се радвам да ми дадете идея? Много ще съм благодарна:) newsm51

Нашето столче е Chicco Столче за кола KEY 1 X - plus (9-18 кг) и съм доволна. Има позиции за гръбчето, не съм забелязала да се поти, но то ние като е топло пускаме климатика, та не мога със сигурност да твърдя, че не запарва.

# 547
Какче,на куц крак,честит празник!Бъди искряща,блестяща и удовлетворена! Hug
Елч,споделям болката ти! Hug
Любе,честито ,лелче!

# 548
  • Пазарджик
Любе,честита ти племенница,да ви е жива и здрава!
Елч action032 Hug
Какче така както описваш пъпките на Варицела ми прилича,пъпките са с форма на леща и имат мехурчета,а първата пъпка е доста по голяма от останалите

# 549
  • sofia
Елч, съжалявам!

Благодаря за пожеланията за бебката Simple Smile

Ние утре си отиваме за Лия, бебочка! Не сме се прибирали от един месец и сега ми е уютно вкъщи!

# 550
Добро утро! Хайде на кафето

Таман  съм седнала и пия кафе от новата си кафемашина, та да го споделя с вас. Вчера с ММ направихме няколкочасов пазар в Стара загора, накупихме си сума ти неща. Кака ви се уреди с две летни роклички, изобщо много съм доволна. Краката така ме боляха после...Та Пепита добре сме бременните Grinning

Какче, честито на патерици! Какво стана с обрива?

Люба, честито ти племенница, много да радва и обича леля си!

Джанче, как си днес?

И аз в отбора с тортата с киселото мляко, наистина е много хубава.

# 551

Добро утро и от нас  Hug

Аз вече не знам какво ми има и защо така  Crazy
От нишадъра ми се оправи лявата сливица и вече е като нова, но снощи ме хвана дясната и сега е на балон...Няма гной, но...едвам преглъщам.
То един път ще се разболея и ще е чудо  ooooh!

Обаче пък яко се лекувам с музика  Laughing
Вчера руска, днес Шакира и Пинк...добре съм, няма да се оправя  Whistling

Бубе, тва ябълково кексче...направо вълшебничко   bouquet Още веднъж благодаря!!!
Под заплаха съмд а го правя 2 пъти седмично  Crazy

ДИмара, ако знаеш от кога се каня д ати звънна, да те чуя, че нещо все не успявам да ти проследя писаното...дано скоро се чуем/видим  Hug Прегръдки на тумбака!!!

# 552
ха добрютрю  newsm03

Люба радвам,се че сте се прибрали благополучно този път Simple Smile багажа пристигна ли?  Wink цунки на бебка Лия и чакаме снимков мат'риал и разказ с картинки  Laughing

какче цунки на Вико втория ми син и леко да минава варицелата....по възможност да не се чешка много, което за тази въсраст е почти невъзможно сигурно, но да минава леко  Heart Eyes

Елч  Hug

Ние сме добре Simple Smile Ааа да, да се похваля, че вече няколко нощи Ади си спи в неговата стая непробудно до 7 и 15.... ууурааааа... то ние с баща му сутрин се будим преди него и се чудим сънуваме ли или не  Joy то било супер детето да спи по цяла нощ...сигурно ще е така до никненето на кучешките, но колкото толкова Simple Smile

а и да се оплача, че от както се затопли Адриан отказва да яде манджи, също така май и млякото с бисквити му е омръзнало....муаме само плодчета, бисквити, хляб...вода...абе гладен не остава, но пак увеличихме и АМ-то вечер, че не иска и да вечеря..... вашите зверчета как са с папкането?

хубав ден, макар и леко прохладен, да не кажа студ  Laughing

# 553
какче Много гуш! Да минава бързо!
катенце Хм, Калин яде като разпран, но беше спрял да яде заради кътниците, които така и така не излязоха...Поне не са зачервени в момента.

Елч Hug
Димара Ей, знаете ли пола? Че съм яко склерозирала  Crazy
Джанчето Уф и аз го минах тва с гърлото, ужасно е  Confused
ейприл3 Как е сладурката?  Heart Eyes
Инка И ние хапем и бием  ooooh! Обяснявам, че боли, боцкам го и него да види че боли, но никакъв резултат  Confused

Снощи мих половината апартамент от лайна  Crazy Докато бях в банята да пишкам, нашият си свалил гащите, изакал се на паркета и почнал да мажеее...+беше си стъпал в акото и естествено навсякъде акани стъпки  Crazy

# 554
  • В две тъмни очички
Джанче продължавай с процедурите с нишадър и с дясната сливица! А кекса....и мен ме заплашиха, че трябва по-често да правя разни глезотийки Mr. Green

Кате, точно вчера си говорехме с ММ и с едни приятели, че малката има няма откак е навършила годинка не се е събуждала нощем (изключае 1-2 пъти разбира се). ТЯ не че преди това много се будеше, ама имаше един период от 7-я до 11 месец дето беше нощна птица и голям рев...ама ето  - и това мина. Толкова бързо минава времето обаче, че скоро очаквам да започнат да идват от страх нощем ... но разбира се и това ще дойде и премине!
За яденето, ние с ЕЛЧ се оплакахме още преди месец. Не искат да ядат манджи и тая си е! Скоро ще минат на обща храна тъй че и това не ме притеснява. Аз АМ не съм давала никога, така че не мога да ти кажа нищо по въпроса, но Влади приема адски много млечни продукти. Обяда и вечерята не ги давам без натрошено сирене в тях (ако е без тя не ги яде). При закуската в 50% от случаите също присъства сирене. И ако все пак няма сирене в някое от храненията, то това е , защото е направено с кисело мляко. А седнем ли на масата, задължително овършава кашкавала. Така че както казах, нямам притеснения никакви! Сега само чакам да ни дадат зелена светлина да включим и прясното мляко и....хахах нападаме  Mr. Green

Зайке, като описваш лайняната ви случка, да споделя и аз нашите - дребната се изакала и ми носи акото в шепичка с думите "Мамо, ако"...  Mr. Green И понеже обаче бяха барабонки, а тя както знаете не кляка докато върши тази важна работа, целия етаж беше осеян с акита. Нашата си вървяла и минирала стаите...  Rolling Eyes Ти мани другото, ама както са ми кафяви килимите , хич не е лесно да намериш барабонките. И разбира се бяха останали 1-2 под дивана (какво правят там не знам), но до вечерта дребната си ги изнамери и ми ги донесе и тях. Сега очаквам да замирише отнякъде и да намеря още остатъци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Макар и да пуснах прахосмукачка веднага след случилото се....

Общи условия

Активация на акаунт