ДГ с басейн

• 4 023
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте !
Не съм сигурна, че точното място на въпроса ми е тук, но огледах и другите теми за ДГ и не открих по-подходяща Simple Smile
 Та за какво става въпрос - много ми се иска да запиша сина ми в градина , в която има и басейн. Разгледах около 30 градини и намерих едва 2 -3 с такъв ( за съжаление само в една имаме много хипотетичен шанс да го приемат) Понеже в момента посещава СДЯ и има заветната една точка отгоре та е с 9 или 9.1 точки и все пак има някакъв шанс за избор. Та молбата ми е ако знаете ДГ с басейн да ми кажете без значение на квартала, пък аз ще смятам и премятам шансовете. Simple Smile
 Иначе за сега съм се ориентирала към 53 ЦДГ и там си има голям шанс за прием, но ми хрумна да поразглдам и за басейн.

# 1
Здравейте !
Не съм сигурна, че точното място на въпроса ми е тук, но огледах и другите теми за ДГ и не открих по-подходяща Simple Smile
 Та за какво става въпрос - много ми се иска да запиша сина ми в градина , в която има и басейн. Разгледах около 30 градини и намерих едва 2 -3 с такъв ( за съжаление само в една имаме много хипотетичен шанс да го приемат) Понеже в момента посещава СДЯ и има заветната една точка отгоре та е с 9 или 9.1 точки и все пак има някакъв шанс за избор. Та молбата ми е ако знаете ДГ с басейн да ми кажете без значение на квартала, пък аз ще смятам и премятам шансовете. Simple Smile
 Иначе за сега съм се ориентирала към 53 ЦДГ и там си има голям шанс за прием, но ми хрумна да поразглдам и за басейн.
привет,
които знам, че са с действащ басейн - 48 ОДЗ и е супер, т.к. съм била там на детска градина и съм го ползвала; 84 ОДЗ;
и в квартала ми сега Люлин знам тези: 57 ЦДГ, 73 ОДЗ, 86 ОДЗ.

# 2
  • София
Здравей !
Не сте уточнила за кой район на София се интересувате, но моето дете ходи в ОДЗ 90, което е в Надежда и там има работещ плувен басейн / при това ремонтиран тази година /.
Дано съм Ви била от полза.   bouquet

# 3
Кв. Лозенец, 92-ра ДГ "Лозичка". Шансовете ви за прием обаче са нищожни.

# 4
80 одз "Приказна Калина" - район Красно село

# 5
  • София
61 ОДЗ 'Шарено петле', Слатина. Но пък там няма прием за 2009.
В 55 ЦДГ Веселина, Слатина, има плуване, но след 1-ва група (това е инфо от племенницата, тази година (2гр.) вече ще могат да я запишат на плуване)

Може да разгледаш и самите страници на ДГ в системата, повечето са описали какви допълнителни дейности предлагат.

# 6
  • Вън от пространство и време
127 ОДЗ "Слънце" - кв. "Стрелбище" и 2 ОДЗ "Звънче" - ж.к. "Гоце Делчев"

# 7
  • София
168 ЦДГ "Слъчогледи" - кв. Гео Милев.

# 8
  • София
29 ОДЗ Слънце  - кв. Изток

# 9
25 ОДЗ Банкя

# 10
  • София
ОДЗ 60 "Мадарски конник".Намира се в район Оборище,на ул.Васил Друмев.

# 11
  • София
Надежда - 15 ОДЗ и 38 ОДЗ

# 12
Много благодаря момичета, доста ясли сте предложили. Ще им прегледам и профилите в системата. Не съм уточнила място наистина, защото сме под наем и мислим да се преместим в района , в който приемат малкия. В момента сме точно до 48 ОДЗ. Но шанса ни с 9 точки е наистина нищожен за съжаление. Е не ми е фикс идея да има задължително плуване в градината, можем и допълнително да го водим, но време няма никакво, та така поне бихме ударили с един куршум два заека Simple Smile

# 13
  • София
81 ОДЗ и Куики-то (не знам номера) - Възраждане. Стискам палци!

# 14
  • София
 И в 51 ОДЗ, район Илинден има басейн. С 9 точки имате шанс.

Общи условия

Активация на акаунт