Отговори
# 150
Лично аз не признавам анкета, в която Енгин е на първо място, Чаги е след него, а Къванч и Бурак са с толкова малко %. За мен тази анкета нищо не значи.

# 151
Ха, добър ден и от мен. Hug Hug Hug
Наде,благодраско за закуската с пица и хубавия поздрав,следобедното кафе и притчата радвам се ,че Дани е добре.  bouquet
Благодаря и на останалите за поздравите и инфото  bouquet
Несита,това е за теб  bouquet,нЕма да се кОсим,мила моя,нали ние тука си знаем ,че по-УбАо от нащо момче си нЕма тези да су правЪТ ,каквито искат анкети,Емо /Ч. бие по точки.(Но от вчера ,аз към моя списък съм добавила и синеочко,като гледам и той не отстъпва много) Mr. Green

О, сега виждам, че са се организирали чети за спасяване. А, бе то много трудни маршрути и с многооо интересен превоз сте. Joy Joy Joy Обадете се, ако стигнете по някое време догодина и не се изненадвайте ако ме видете там преди вас Mr. Green
Еси,ти с какво се каниш да пътуваш newsm78 , че си толкова бърза ? Ние докато дОдЕм , може и снимките да са свЪршилИ , Та има вероЕтност  да не се засечем.И с тези тУвалЕти,може да не ни познаеш,затова ги запомни добре да не се ШокираШ ,като ни скиваШ.
 hahaha hahaha hahaha Joy
Скрит текст:
Петък е ,снощи бях набрала ,пък днес нямам търпение да видя ,какво са ни съчинили,е страни същества сме това хората. ooooh! ooooh! ooooh!
Лек ден на всички. Hug Hug Hug

# 152
Благодаря за следобедното кафе  bouquet
Еми здравей Hug
Неси тази анкета и аз не я приемам Peace
Мн хубаво,че новия проект на Чаатай е романтична комедия,че с тея драми ми доде в повече. Simple SmileА за Хазал нещо чува ли се?

# 153
Ха, добър ти ден, Венцислава. Hug
Неси, здрасти и благодарско за преводите.   bouquet
Чаги в нов проект, по шоуто и то в романтична комедия. Идеята според мен е супер, тъкмо няма да го гледам в сополива драма.
И аз съм тъжна, като Чаги с наближаването на края на сериала. Cry

# 154
За анкетата съм без думи. Rolling Eyes
Не проумявам как Мурат Йълдаръм, който за по-малко и от минута може да пресъздаде само с очи няколко моментни състояния е след Енгин?! Rolling Eyes
Ясно е, че вкус другар няма и всеки си гледа от своята камбанария, но дори един Къванч, Кенан да са след Енгин, това ми е много чудно.  Rolling Eyes За Чаги и Енгин, като сравнение..., ще замълча. Rolling Eyes
Докато се натутат и сериала, ще свърши за да ги видим така.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 15:44 от Neidjal

# 155
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Hug

# 156
За анкетата съм без думи. Rolling Eyes
Не проумявам как Мурат Йълдаръм, който за по-малко и от минута може да пресъздаде само с очи няколко моментни състояния е след Енгин?! Rolling Eyes
Ясно е, че вкус другар няма и всеки си гледа от своята камбанария, но дори един Къванч, Кенан да са след Енгин, това ми е много чудно.  Rolling Eyes За Чаги и Енгин, като сравнение..., ще замълча. Rolling Eyes
Докато се натутат и сериала, ще свърши за да ги видим така.

Снимката кърти феновете напълно полудяха  hahaha hahaha hahaha признавамм ги плачат за кукувелника  hahaha hahaha Whistling Whistling Whistling

# 157
И Руя си има своите "фенове".

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 16:40 от Neidjal

# 158
# 159
# 160
# 161
# 162
# 163
  • Сливен
Неси,като се появиш били влязла във вибох  Hug

# 164