Отговори
# 330
Олее чух гласа на бебето и се развиках като някоя луда...

Какво бебе, тя ражда в 6-тия месец!!! Не е тяхното  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 331
Ужас, Фери, ще поиска да се разведат. На Емир май му трепна, като чу бебешкия плач, или си въобразявам!?

# 332
Е те това вече ще е края на Фемир, след всичкия натиск върху Фе, тя ще се предаде

А Руя дали няма да ....
Скрит текст:
хвърли топа

# 333
Сега още колко ли епизода ще се влачат докато се разбере чие е това бебе?

# 334
Ужас, Фери, ще поиска да се разведат. На Емир май му трепна, като чу бебешкия плач, или си въобразявам!?
Ако тая Ф поиска да се разведат, не вярвам, че го казвам ама НАИСТИНА не заслужава такава любов от Емир!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 335

Какво бебе, тя ражда в 6-тия месец!!! Не е тяхното  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Бебе в шестия месец не оживява. Направо съм шаш #Crazy

# 336
Ей,голяма гадост. Laughing

# 337
Не знам, но имам лошото предчувствие, че това бебе е на Емир, както и че Фери ще си хване пътя. Sad

# 338
Е те това вече ще е края на Фемир, след всичкия натиск върху Фе, тя ще се предаде

А Руя дали няма да ....
Скрит текст:
хвърли топа
Остава и ФЕмир да отгледат бебето ииии... #Cussing out

# 339

И аз така знам, но да видим какво ще измислят.

# 340

Бебе в шестия месец не оживява. Направо съм шаш #Crazy
И аз това казвам  Shocked

# 341
  • в подножието на планината
И малък Емирчо си имаме вече!Малеее, тия превъртяха!Не може да е бебето на Руя!

# 342
Дано това бебе не е на Емир дано Руя да е родила крастава грозна мръсна блатна жаба като нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 343
Не знам, но имам лошото предчувствие, че това бебе е на Емир, както и че Фери ще си хване пътя. Sad
Абсолютно, чак буца в гърлото ми застана. Sick

# 344
Мн я притискат Ф.Страшна работа.А сега и това бебе.

Общи условия

Активация на акаунт