Отговори
# 480
  • в очите на дъщеря си

# 481
  • в подножието на планината
 Надявам се, че това бебе не е от Емир. Praynig  Praynig PraynigНе искам да си мисля, че такава красива и чиста любов като тяхната може да свърши само заради една единствена грешка, че кой не греши на този свят особено, ако е на годините на Емир.

# 482
Не харесвам предаването на Слави. Отдавна спряхме да го следим в къщи. Не ми харесва цинизма и подигравателният тон на предаването му, но не мога да отрека стойностните му песни, като тази в случая. Слушайки песента, я асоцийрвам със снощния епизод. Sick

# 483
Здравей,бабче Hug
И на мен, силно ми въздейства финалната сцена.И може би така й трябва,защото я почувствах,като кулминация.От там нататък ще спадне ли напрежението.Как ще стане това,накъде и ще ни поведат и до къде ще стигне всеки от героите.Дали ще се оправдаят нащите очаквания?И ред,и куп ?

# 484
Аз все още се мъча да мисля позитивно , но след последната сцена малко и мисленето ми се загуби пък и след като направих опит да я преведа направо ми призля от думите които разбрах има едно със сигурност ако бях на мястото на Ф може би и аз щях да постъпя така защото ако това дете е на Емир то има право да расте с двамата си родители и щастливо до тях нищо че родителите му няма да се обичат  ooooh! ooooh!,но ако това дете не е на Емир в което малко взех да се съмнявам тогава чакам да стовари целия си гнява към Руя която иска да му препише чуждо дете Аз все още чакам Фери да припадне защото много и се струпа за един ден и може би трябва да го избие някъде и аз съм на същото мнение Ф беше излишна в тази ситуация за съжеление  ooooh! ooooh! имах чуството че на Емир му се прииска това бебе да е негово  ooooh! поне аз така мисля така гледаха и двамата че направо незнам имам чуството обаче че и Ф е бременна и тогава Емир ще види от къде изгрява и залязва слънцето.

# 485
Надявам се, че това бебе не е от Емир. Praynig  Praynig PraynigНе искам да си мисля, че такава красива и чиста любов като тяхната може да свърши само заради една единствена грешка, че кой не греши на този свят особено, ако е на годините на Емир.
Peace

# 486
Надявам се, че това бебе не е от Емир. Praynig  Praynig PraynigНе искам да си мисля, че такава красива и чиста любов като тяхната може да свърши само заради една единствена грешка, че кой не греши на този свят особено, ако е на годините на Емир.
Според мен, те не грешаха по един път. Постоянно правеха и правят грешки, и постоянно си прощават. За мен това се превърна в навик като ги гледам. Човешко е да се греши, така е, но те взаимно се самоунищожават и нараняват, даже много пъти и волно с умисъл. Емир не осъзнава ли, че самия той макар и неволно с това си поведение я подтиква към Левент?!  За мен не случайно показват паралела-отдалечаването на ФЕмир и същевременно  сближаването на Фериха с Левент. Ще стане нещо преломно и на Фери според мен, ще и се наложи да избира един от двамата.
Даже започвам да си мисля, че не винаги първата любов е най-голяма и истинска.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 14:59 от Neidjal

# 487
  • в очите на дъщеря си
Кажи ми, скитнико, откри ли своя път?
Накара ли зората да танцува?...
Или и днес не те прие света.
И пак си сам. И пак нощта рисува
в очите ти най- смелите мечти…
А ти отпиваш тъжна глътка вино,
която като вчера ти горчи,
защото обичта ти те подмина.
Във шепата си криеш две сълзи
и търсиш лек във виното пенливо.
А там, отляво, огънят гори.
Едно сърце, до лудост в теб е живо
и ти нашепва: „Вятърът лети,
върви към хоризонта и я искай!”
Щом тази обич още те боли,
навярно утре пак ще има изгрев…
И пак ще има смисъл да си жив,
какво, че днес тъгата ти е пристан…
Отпий на екс, а после потърси
жената, завладяла всички мисли.

Кажи ми, скитнико, откри ли любовта?
Налей ми, тази нощ ще пия с тебе.
А виното даде ли ти криле,
знам, пътят пак ще бъде твоя жребий...../ взех го от ЗП/

п.п Диди, повярвай ми детето е най - точния мерник за това каква са родителите му и дали в семейството има любов. Това се усеща и детето никога няма да бъде щастливо ако знае, че майка му и баща му не са щастливи и не се обичат. Само с утеха никой не може да живее, никой не може да се жертва толкова. Вземи за пример Корай и повече не е нужно въобще да обяснявам. Peace

# 488
Аз все още се мъча да мисля позитивно , но след последната сцена малко и мисленето ми се загуби пък и след като направих опит да я преведа направо ми призля от думите които разбрах има едно със сигурност ако бях на мястото на Ф може би и аз щях да постъпя така защото ако това дете е на Емир то има право да расте с двамата си родители и щастливо до тях нищо че родителите му няма да се обичат  ooooh! ooooh!,но ако това дете не е на Емир в което малко взех да се съмнявам тогава чакам да стовари целия си гнява към Руя която иска да му препише чуждо дете Аз все още чакам Фери да припадне защото много и се струпа за един ден и може би трябва да го избие някъде и аз съм на същото мнение Ф беше излишна в тази ситуация за съжеление  ooooh! ooooh! имах чуството че на Емир му се прииска това бебе да е негово  ooooh! поне аз така мисля така гледаха и двамата че направо незнам имам чуството обаче че и Ф е бременна и тогава Емир ще види от къде изгрява и залязва слънцето.
Така е бабче.Мн й се струпа на Ф.За съжаление колко е издръжлива човешката психика,а и физика.А мисля,че Е се развълнува.Това е нещо ново все пак за него.Ч добре го изигра това с вълнението Laughing

# 489
Абсолютно съм съгласна с Тинчето, че едно дете не би било щастливо, ако родителите му се ненавиждат. Даже имам пресен пример до себе си със зълва ми, коята се разведе и повярвайте ми, че това беше по-доброто решение за детето им, отколкото да живеят в неразбирателство. Sick

# 490
Така е бабче.Мн й се струпа на Ф.За съжаление колко е издръжлива човешката психика,а и физика.А мисля,че Е се развълнува.Това е нещо ново все пак за него.Ч добре го изигра това с вълнението Laughing
Щом ми въздейства на мен значи е ясно страхотна игра от двамата в последните минути наистина много ми хареса  Peace Peace Hug Hug Hug

# 491
Спомням си думите на Х пред А,че историята на Е и Ф напомя за Ромео и Жулиета в съвременен вариант.Една модерна приказка,но с неизвестен край. Peace

# 492
Спомням си думите на Х пред А,че историята на Е и Ф напомя за Ромео и Жулиета в съвременен вариант.Една модерна приказка,но с неизвестен край. Peace
Дано края им да не като на Р и Ж че тогава ще изрева океан  Cry Cry Cry

# 493

п.п Диди, повярвай ми детето е най - точния мерник за това каква са родителите му и дали в семейството има любов. Това се усеща и детето никога няма да бъде щастливо ако знае, че майка му и баща му не са щастливи и не се обичат. Само с утеха никой не може да живее, никой не може да се жертва толкова. Вземи за пример Корай и повече не е нужно въобще да обяснявам. Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
   и аз бях писала подобни мисли.Едно дете не създава връзка на двама души без чувства, създава съжителство:naughty:може да я направи само много пълноценна, ако чувствата са на лице

# 494
Дано края им да не като на Р и Ж че тогава ще изрева океан  Cry Cry Cry
Дано Peace

Общи условия

Активация на акаунт