Отговори
# 540
Поли здравей Hug
Бабче   bouquet

# 541
Някъде четох че към 4 ще имаме фрагман   Hug Hug Hug

# 542
Добър ви ден Фемирки мой. Hug Hug Hug
Изчетих ви и ви благодаря за вкусните закуски и прекрасните песни,новинките и Дидка за превода.  bouquet
Съгласна съм с мислите на всяка една от вас,всичко което сте споделили е много точно,дори няма какво да добавя.Освен едно,че мен Емир ме дразни от много одавна и не знам дали го усещате,но аз откога повтарям,че той не е цвете за мирисане и както ви казах , че най-лощото предстои след Фемирския епизод не съм сбъркала,Много ми е жал за тях,но грешките им и сраничните фактори са повече и по-силни от любовта им,дано измислят нещо по - интересно ,че с тези банални неща ми омръзна.Не виждам коя жена може да издържи на такива гледки,освен ако е до мъжът си заради пари,а не по любов.

Лек и прекрасен ден на всички. Hug Hug Hug

# 543
Поли здравей Hug
Бабче   bouquet
  Меги, здравей  Hug

Диде Hug  bouquet

# 544
Еми здрасти и на теб. Hug

# 545
Венци, Поли  Hug Hug Hug

# 546
  • Враца
Момичета здравейте и от мен  Hug Hug Hug
Не съм писала отдавна защото монитора ми изгоря и е на поправка, много ми липсвате и ви прегръщам виртуално  Hug
Епизодите и темите които сте изписали ще чета когато ми го върнат  Hug
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 547
Не съм писала отдавна защото монитора ми изгоря и е на поправка, много ми липсвате и ви прегръщам виртуално  Hug

СИСТЪРРРРРРРР  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 548
Поли, Венцислава привет и на Вас. Ичи зрасти и на теб. Изгуби се.
На мен тези снимки не са ми познати, поне досега никога не съм ги виждала и най-вероятно са от предстоящия епизод.

BU GÜN BUNU TARTIŞIYORUZ ! newsm78

Adını Feriha Koydum'da ortalık karıştı.
Emir'den hamile olduğu bilnen Rüya doğurdu ve Emir baba oldu.

Peki şimdi Feriha ne yapacak ?

Tamam mı,devam mı ?

kaynak:gecce.com

# 549

Ичи, здравей  Hug липсваше  ни,особено на сестричката си, дано скоро  ти  оправят  монитора  Praynig и пак са си по често  сред  нас Hugхубав ден  и  на  тебе  миличка Hug

# 550
# 551
Ичи здравей HugИ ти ни липсваше.Айде дано скоро монитора ти е готов Peace

# 552
Еми здрасти и на теб. Hug
Как сме момичета? Hug Hug HugМай доста има с овиснали носове след снощи,но нищо такъв е живота и с хубавите си и с лошите си страни,все ни изненадва.Но по-важно е когато един ден преди да затвориш очите си за вечноста да можеш с гордост да кажеш:Живях достойно и съм доволен от това.
А като гледам фрагмана,се е присъединил към нашия камилски поход през Сахара , за по-напряко и както каза Мери , ще стигне при нас догодина. hahaha hahaha hahaha Joy
Ичи ,Наде привет и на вас. Hug
Скрит текст:
Това е сложено между снимките от вчерашния епизод във Фейса,какво ли означава? newsm78

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 14:45 от emila123

# 553
Поли, Венцислава привет и на Вас. Ичи зрасти и на теб. Изгуби се.
На мен тези снимки не са ми познати, поне досега никога не съм ги виждала и най-вероятно са от предстоящия епизод.

BU GЬN BUNU TARTIŞIYORUZ ! newsm78

Adını Feriha Koydum'da ortalık karıştı.
Emir'den hamile olduğu bilnen Rьya doğurdu ve Emir baba oldu.

Peki şimdi Feriha ne yapacak ?

Tamam mı,devam mı ?

kaynak:gecce.com

В момента това коментираме нещата се превърнаха в каша Руя роди и Емир стана баща.Фериха сега какво ще прави.Добре ще продължи ли ? Ще остане ли или ще си тръгне ?

# 554
  • Враца
Момичета и аз много се надявам да скоро, ама тия ниакъв зор не си дават, ще полудея  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт