Отговори
# 600
# 601
# 602
Казвате, че Фери е без вина виновна, но аз не съм съгласна. Смятам, че за положението, в което се намират в момента, по- голямата вина е на Фери. Тя позволява на всички да се месят в живота им с Емир и да влияят на чувствата и. Не способна е да защити брака си. И като не може да се бори пред другите се държи ужасно с Емир. Не и станало хубаво да и пусне ръката. Забравихте като пали къщата, трови се и не помня още какво беше, когато Е се опитваше да я вразуми. Затвори я в къъщи, застави я да говорят. Само дето на колене не и падна. Какво повече можеше да направи!?
Според мен той изкупи вината си за шамара, опитва се да се справи със ситуацията с бебето, но Фери е на километри от него. Тя е тази, която постави стени и сега, естествено, е сама и изплашена.
Толкова ли трудно щеше да бъде да си каже: "Страхувам се как ще се справим ако бебето е твое, къде ще ми е мястото в отглеждането му и всички въпроси, които и се въртят в главата и я тровят" А тя само върви и вика не знам, не знам, а да, забравих и утешава Левент.

# 603
Фрагмана е
Искат кръв за бебето и Емир ще даде. И естествено майката на Руя нападна Фериха и каза да се маха от болницата.Айсун също и каза нещо но не го разбирам.Фериха си тръгва от болницата.

# 604
  • в подножието на планината
Тъпотия голяма!Двете вещици нападнаха Фериха и тя мълчи, пък и какво ли да каже!Надявам се ,че Емир като дава кръв за детето ще се разбере, че не е негово!

# 605
Фрагмана е отврат. Тази вещица как изгони Фери, но Айсун като, че ли не беше груба с нея. Руя е родила момче, че видях синьо на вратата. Детето явно е живо.
Ети, благодаря за фрагмана.  bouquet

# 606
Дано да направят кръвни тестове и да се разбере, че Емир не е бащата. Дано докторите изискват кръвната група на Емир, защото на него не му е до ДНК тестове в момента.

# 607
Тъпотия голяма!Двете вещици нападнаха Фериха и тя мълчи, пък и какво ли да каже!Надявам се ,че Емир като дава кръв за детето ще се разбере, че не е негово!
И аз на това се надявам.
Обаче дори в този момент, сценаристите като че ли пак искаха да ни покажат, че ФЕ не могат един без друг. Докторът пита Е, коя кръвна група е и Ф отговаря, аз го тълкувам като добър знак за развитието на филма  Peace

# 608
Той Емир не можа да си каже кръвната група, толкова беше шокиран,Фериха я каза!

Пък и това бебе доста големичко ми се вижда ,като че ли не е недоносено! newsm78

# 609
Дано да се окаже, че бебето не е от Емир! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Омръзна ми да гледам физиономията на майката на Руя - противна ми е! Sick

# 610
Специално за преспиването на Емир с Руя и всички произтичащи от това гнусни последствия, аз не виня и грам Фериха. Тя като страдаше да не би да си легна с първият срещнат я? Емир я обвинява, че и тя е виновна за създалата се ситуция, защото пред себе си знае, че единствено и само той е виновен за прегрешението му, но е слаб за да и го признае, а и колко по-лесно е да виним другите, смятайки, че така, ще ни олекне. ooooh!
От снощи моите постове са изцяло насочени към финалната сцена и в частност за отделни моменти от серията.
Нищо не съм забравила относно Фериха и постъпките й, но когато е трябвало аз съм я критикувала. Сега моето внимание е почти на 100% насочено към последната сцена и нея разнищвам от снощи.
Виновна му била на Емир, че той е е плиткоум и си бб топи чушката без предпазни средства а сега давай Фериха, ще сърбаш парещата супа с мен.

# 611
Дано да се окаже, че бебето не е от Емир! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

то това бебе е за нея като златно яйце и ракета носител към парите на Сарафоулу.
   Ако кръвта е съвместима,може и бебето да е на Емир,но вече ми е все тая.

# 612
Ми как, ще е недоносено, като Саваш каза на Ханде, че ако е негово трябва сега да се роди и така стана.

# 613

то това бебе е за нея като златно яйце и ракета носител към парите на Сарафоулу.
   Ако кръвта е съвместима,може и бебето да е на Емир,но вече ми е все тая.
Щото и на мен. Да се разделят и толкова. Crossing Arms
Вярно е, че ние като зрители не заслужаваме такъв финал за ФЕмир след година и половина почти гледане, но и в живота се случват подобни неща. А и никой не е умрял, ако не е продължил живота си с първата си любов. Crossing Arms

# 614
  • Дъблин
Аху е написала на туитъра си, че ще гледаме много вълнуващ епизод.
Като гледам фрагмана се чудя само дали въобще да го гледам въобще този сериал. Много взе да писва с тези глупости. Това бебе изглежда все едно е 10маче, не 6маче. Знам, че това е филм и няма как да намерят бебе което да отговаря на реалността, ама все пак, малко е преиграно.

Общи условия

Активация на акаунт