Кафе машина китайско производство

• 2 407
  • 5
  •   1
Отговори
  • Варна
От известно време в къщи сме наскачали да си купуваме кафе машина.Притеснява ни това, че почти всички са китайски.
Моля за мненията ви дали са основателни притесненията ни. И да споделите какви са вашите машини.

# 1
  • Gone with the wind
Донесоха ми от Италия Биалети. Прави невероятно кафе. Наскоро като я чистих останах искрено учудена като открих надписа "made in China" на дъното.
За новата къща на систъра подарих тази - също прави много хубаво кафе. За Филипса не съм сигурна къде е произведен, а и не съм сигурна дали е от чак такова значение щом съм доволна от крайния резултат. А на мен на кафе трудно можеш да ми угодиш - на много малко места съм пила силно и ароматно кафе като направеното от тези две машини.

# 2
Повечето неща или поне отделни части се правят в Китай.Много е важно обаче за коя марка и държава се правят(само за пример ще кажа:двд с части от една и съща китайска фирма вътре,но едното се продава в бг,а другото в германия-е едното издържа 2 месеца,а другото още го ползваме.

# 3
  • Варна
ku4o Филипса почти сигурно в Китай.най-важно е какво кафе прави, само се притеснявам да не се развали бързо.
Гледах и Зелмер те са полско производство. Иначе в къщи имам един миксер на Зелмер от 82-83г. още, майка ми го беше купила от поляците наверемето. Работи без грешка. Grinning

# 4
наскоро ни подариха машина Arielli - китайска отвсякъде. Много скептична бях, но прави страхотно кафе. http://www.techno-mix.com/product/5937/arielli-km-220-w  Така, че няма какво да те притеснява.

# 5
  • Gone with the wind
А, имам прахосмукачка на зелмер - супер съм доволна.
Сега се сетих, че мога да препоръчам още 1 машина. Доста стар модел е, изглежда вече дървено, но 5 години в офиса експлоатираме такава и сме доволни във всяко отношение /качество на кафето + нито 1 проблем от машинката/, пък като гледам и си държи цената за всички тези години
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … p;product_id=6585
Ако не се лъжа беше испанска  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт