След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Сонче  Hug Много хубави снимки. smile3525 newsm51 Наскоро гледах началните епизоди, за кой ли път?  smile3521 Всичко му е шест на агата Heart Eyes включително и прическата. Heart Eyes

# 376
Представяте ли си Ясемин ей тъй да се беше пуснала  пред Шахнур Joy Joy Joy Joy Joy.На мама щяха да и паднат очите ,а вуйчо Пала щеше само да се кокори ,да помръдва мустак и да вика оф ,оф ,оф  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 377
Ени  Hug Очите, реномето, аширетя, пълен крах  Joy Joy Joy в хилядолетната и система. smile3521

# 378
Ужас ,ужас Тони Joy Joy Joy Joy.Традиция от близо 1000 години се развали  smile3521

# 379
# 380
# 381
А представяте ли си Шахнур как ще се облещи ако агата го бяга изтипосали с карета, риза добре спортен и секси, но сако в каре , това вече е много за Ванския ага. Joy Joy Joy Ясемин веднага щеше да е виновна за тази визия Joy Joy Joy

# 382

Тука Мустафа пее извинителна песен на батко си  Joy Joy Joy
Прости ми батко ,прости ми .
За всички простотии дет сътворих.
прости ми че в затвора лежа зард мен  и дето беше унижен.
Прости ми че жена ти те изгони и три дена не ти говори .

# 383
А представяте ли си Шахнур как ще се облещи ако агата го бяга изтипосали с карета, риза добре спортен и секси, но сако в каре , това вече е много за Ванския ага. Joy Joy Joy Ясемин веднага щеше да е виновна за тази визия Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЖеницата щеше да се гътне сигурно от тоя моден стайлинг.Ами ти представи си пък ванските аги как щяха да гледат на това облекло.Тия каренца хич не подхождат на суров вански ага  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 23:42 от Eny87

# 384
Като при Назан вдовица, пък с блюджинс. Joy Joy Joy Дали щеше да му се озъби Mr. Green на агата? Ако се беше барнал  Joy Joy Joy в каре в първи сезон Joy Joy Joy със сигурност. Joy Joy Joy

# 385
Ени  Hug След такава песен, няма начин да не му прости батко. Joy Joy Joy
Мустафа знае ли, че тъщата и тя не можеше да си намери място? Joy Joy Joy Заради съседите. Joy Joy Joy

# 386
Ако Шахи беше видяла Саваш с такива карирани дрехи сигурно щеше и под неговата тераса да запали огън и да го издебне като го няма да му ги изгори   Joy Joy Joy Joy Joy
После да му сложи прилични дрехи като ей тия .

Ей тъй приляга на един млад мъж и ага да ходи облечен щеше да му каже  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 23:42 от Eny87

# 387
# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт