След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
# 466
# 467
# 468
Добро утро!

http://www.youtube.com/watch?v=8HuqJzuXZ8E

Скрит текст:

# 469

Скрит текст:

# 470
  • БГ
Добър ден,милички! Hug Hug Hug

Ели Hug ранобуднице наша Peace от тук си вземам чайче!
Снощи до късни доби ви изчетох,изгледах и изслушах!
Танче Hug ако Трънка Бодилова ти е допинг ,за да сътворяваш красоти ми иде отвътре да я слагам неотменно във всеки пост Joy ама най-добре да спазваме препоръките на доктора Peace, че да не стане някой сакътлък Joy Joy Joy
Невероятен е този клип Savas & Yasemin ~ Cok Sexy
Та снощи след един пост на Сончето,що ми трябваше ooooh! да поглеждам в първи епизод - направо осъмнах,за кой ли път Crossing Arms За една бройка да си изкарам кавгата,ама ми се размина с последно предупреждение Joy Joy JoyИ само как почва нашия филм  Naughty - няма друг такъв сериал, - а съм изгледала доста - който да започва с мърдащи два чифта голи крака под чаршафа - забожда те на екрана още с първия кадър.
Е-е-е-е , как да не го гледаме като хипнотизирани Thinking Crossing Arms Naughty
Хубав ден засега,скъпи мои! Peace Peace Peace

# 471
Добър ден мили момичета Hug Hug Hug

Ели  Hug както винаги от сабахлен  се е погрижила за всички нас  bowuu bowuu ще си пийна чайче и без никакво притеснение си вземам от всички изкушения  newsm53
Дими   Hug направила си голяма грешка че си надникнала в първи епизод на Линчето ,но не си единствената не се тревожи  bowuu bowuu
това нашето малко ми прилича като болестта при алкохолиците  newsm78 без едно може но с едно не  smile3521 smile3521 smile3521

Момичета  вече е време за обяд и понеже много закъснях извиках на помощ адвокат Еджевит Peace

голям специалист е  Peace ще си оближете пръстите  bowuu bowuu

Добър апетит на всички  !!!

# 472
Savas & Yasemin ~ Sexy Moves

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 13:32 от Свет_ВАРНА

# 473
# 474
# 475
  • БГ
Светле Hug Hug Hug Hug

М-м-м прекрасен обяд ,но го подминавам Peace захващам се с готвачът

# 476
Еееех Диме пак се появи в точния момент и се уреди с готения готвач  smile3521 smile3521 smile3521
но побързай ,че бая кандидатки има за него  bowuu bowuu

ето една кандидатка  Peace нооо Еджи нещо много е отегчен ,надявам се че ти ще си късметлийка и ще успееш да я елиминираш ,че нещо много ме дразни  bowuu bowuu

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 15:00 от Свет_ВАРНА

# 477
Savas & Yasemin ~ My baby you

ето една късметлийка , Ясемин  newsm53  Савашко много си я обичаше  bowuu bowuu

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт