След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug
Светле -  Hugмного се радвам, на клиповете на Таня и добре че е тя, защото аз за сега нямам никакво време да повторя удоволствието ЛиН Heart Eyes Винаги с удоволствие ги гледам и се потапям за 3-4мин. отново в океана от любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и от мен любим клип на Таня  bouquet
http://www.vbox7.com/play:04a9d55004&al=2&vid=10957773

Диме -  Hugдобре си се завърнала, разказвай Wink
Ели Hug - момичета Hug
Време е и за следобедно кафе в хубава компания Simple Smile
Скрит текст:

# 481
Привет ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
Радост Hug мерси за кафенцето и  салдичкото   bouquet.Ще си хапна от него че сигурно от манджите на Еджи нищо не е останало  smile3521
Светле Hug

http://youtu.be/cQyGYdRqulQ

# 482
Радост  Hug ей страшно бърза домакиня си  Peace аз докато се намотам ти вече си сервирала кафето ,че и кекс си ни направила  newsm10   love001
явно пак си в кратка обедна почивка  bowuu bowuu
Еничка Hug то манджа ще изнамерим ,гладна няма да те оставим    Peace
нооо не знам Димито до де е стигнала с готвача  bowuu bowuu
много се забави нещо,къде ли са се осамотили , да не са на текнето  newsm78 newsm78
направо ще се гътна от любопитство  newsm53

ей го на Мурат клониран за всяка по един  Peace

# 483
  • На юг от тук
Най-после и аз да успея да кацна в нашата градинка. Не знам откъде да започна.
Правилно е с благодарностите към двата преводачески екипа-Sunny67   Keii,Таня,Елдо,Морски очи,boule-neige.
Както и да благодаря е малко.Но знам,че Вие го правите не защото очаквате нашите благодарности, а защото преди всичко сте ХОРА.Знаете как да зарадвате момичетата от темата.
При мен тръстиката става все по-буйна,а аз все по-често се загубвам из нея.
Но си мисля,че скоро и на моята улица ще изгрее светлинка,поне в обедната почивка да съм сред Вас.
Моля Ви от сърце отстъпвам готвача,но оставете приготвената храна за мен.От няколко дни сме на туристическа храна/т.е. кой каквото намери-това яде/ и има вереятност да ми разпишат еднопосочен билет Joy Joy-дано да е за Истанбул hahaha
И ако ме пратят в тази компания-няма да се възпротивя.

# 484
  • На юг от тук
Желая слънчева и приятна седмица. И повече усмивки.  bouquet  bouquet

# 485
# 486
Кате   Hug много ми е драго да те видя ,макар и за малко сред нас  smile3521 smile3521 щом само манджата искаш няма проблеми,ще го уредим  bowuu bowuu нооо ако искаш готвача   Peace е те там вече Чок зор ще бъде  bowuu bowuu

# 487
  • БГ
Кате Hug Hug Hug привет мила! Хитруша си ми ти - знаеш къде е купончето и добра компания си си подбрала Laughing Laughing Laughing Laughing Тези двамата влюбени сладури знаят как да живеят и да се наслажават на връзката си .дано Нуришка е щастлива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А готвача сега е по задачи, Joy Joy Joy че тежки дела го чакат.Вие от мен не го пазете ,че онази "единствена" е по-опасна. Момчето след нейните врели-некипели за малко да се отреже некой пръст в кухнята! Joy Joy Joy

# 488
  • БГ
Момичета, много трудно публикувам!
МАМА-та нещо се е поуморила днес Joy Joy Joy Уж 4 дена почивки,ама...затова се пробвам след 1-2 часа,че иначе е цяло мъчение Mr. Green

# 489
Здравейте момичета! Peace
Диме, повредата не е само в твоя телевизор  Joy Joy Joy
по пет минути чакам да зареди МАМА нова страница! ooooh!
Ели, Радост, погрижили сте се да не ни липсва нищо! Peace Hug Hug
Свет Peace  Ени Peace Кате Peace

Кеии, супер си хванала момента! Peace Hug Hug
В началото "единствената" така злобно е присвила очи, а после започва да плюе отрова около себе си! Красива жена е, но е на път съвсем да я намразим! Thinking Преди дни Ели писа, че ще пипа с кадифени ръкавици и изведнъж си я представих с черна къса, свободна рокля, с много изрязано диколте! Черните ръкавици стигат до лакътя, а върху тях на лявата ръка масивна диамантена гривна! Косата и е прибрана на кок, аааа забравих цигарето! hahaha Joy Joy

# 490
Привет, мили момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели, Радост, мерси за кафенцата и вкусотийките!  Hug

Свет, добре си ни довела готвача да му се порадваме, ама Димето да внимава да не го преумори много с тия задачи, дето му ги е дала, че той и без дъх остава да тича да оправя на всички наоколо поразиите!  Mr. Green  Пак си ни изпълнила темичката с хубави клипчета и прекрасни картинки!  Hug

Диме, така и не разказа нищо за отминалите дни, през които ни се изгуби трайно от погледа! Хайде, джанъм, сподели и с нас, не ни дръж в напрежение!  Peace И без друго сме напрегнати в очакване на утрешната патардия при мълчаливците  Joy

Кате, аз храната ти я преотстъпвам, щото и у дома е така, ама на мен са ми свикнали отдавна, обаче за готвача... ще трябва сериозно да си помисля!  Peace Аз, за разлика от Димето, няма да го товаря със задачи - само ще си стоя тихо, мирно и кротко и ще си го съзерцавам  Heart Eyes Joy

Никак не ми се иска да ви понижавам градуса на настроението, но все пак ще споделя. Излезли са номинациите за фестивала в Монте Карло и поне от това, което аз разбрах, любимият ни ЛиН не е сред тях  Cry Cry Cry Много жалко, но да се надяваме следващата година "Мълчаливите" да са там!  Praynig Ще се радвам, ако не съм разбрала правилно, но - ето и вие погледнете:

http://www.tvfestival.com/presse/2012/liste_N_compet.pdf

Засега ще броим наградите, които ще получат в Турция - вече започнаха от Бурса и то още след само 8 излъчени епизода, което си е постижение!  Hug

# 491
Алекс - жалко, ако наистина няма да се състезава Sad, но аз ли греша ама не видях тр сериал newsm78, нещо не съм огледала май.....
Кате - дано съвсем скоро се види края на гоооолямата тръстика Hug
Иле - Hug , наистина е красива Бирсен, поне за мен Wink, много ми допада начина, по който си я представяш Laughing
Аз, като Ени с Чичка, ще съм фенка на Бирсен/само визуално със сигурност newsm62

# 492
Радост, а аз Бирсен не я харесвам и визуално - прилича ми на Джейда от ЛиН и външно, и по маниери  Mr. Green

И аз не видях турски сериал, но то не е и задължително да има. Затова пък видях, че има номинация в новинарския раздел на материал за наводнението в с. Бисер на БНТ.

# 493
А,Алекс - това е интересно за с.Бисер, но е много тъжно Sad

Знаеш ли за Бирсен и Джейда, наистина има прилика, не визуална, те са доста различни.
Но, приликата е в това че и двете притежават тази студена красота, според мен и двете са невероятно красиви жени, но излъчват страхотна студенина.

# 494
Привет !

И аз затънала до гуша идвам от тръстиката, ужасен ден имах , не разбрах кога стана 14 часа.
Но ви намирам в страхотн екип с настроение.
Бирсен ,Иле хубаво си я представяш с диамант,само дето е  още по гадна от твърдоста на диаманта Joy Joy Joy ще е опита да режи с него .но ще се нарани тя самата

Знаеш ли за Бирсен и Джейда, наистина има прилика, не визуална, те са доста различни.
Но, приликата е в това че и двете притежават тази студена красота, според мен и двете са невероятно красиви жени, но излъчват страхотна студенина.

Артиската обаче  ми харесва като визия, намирам вроден финес в нея, генетично наследен Peace

И към добрата компания музикален поздрав от типичен италианец с български привкус

http://www.youtube.com/watch?v=lzxvj_kbu84&feature=share

Общи условия

Активация на акаунт