След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Алекс  Hug тя Димето си знае работата  Stop ще си го варди и няма да го преумори готвача сигурна съм  bowuu bowuu
но тази Единствената/Бирсенката да внимава  Peace че след толкова много злоба и отрова дето пръска ще взема да ни отрови адвокатчето  smile3515
А за това че Линчето ни не е на номинация и на мен ми е супер неприятно   Weary  
тайничко се надявам  за Сускунларите догодина да е на номинация  newsm17 newsm17 newsm17
единствено ме радва факта че наша родна телевизия е на номинация  smile3521
незнам дали обърнахте внимание  Peace но Дързост и красота за поредна година е на  номинация smile3511 ядме е че такива бози са там за поредна година а нито един сериозен сериали няма на номинация smile3514

# 496
# 497
Ели   Hug
тенкс за Челентано  newsm51   love001

ето и от мен една любима моя песен направена от нашата царица на клипове Танечка

Ask ve ceza ~ Savas & Yasemin ~ Un Amore Grande

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 18:22 от Свет_ВАРНА

# 498
Ели, мерси за поздравчето!  Heart Eyes

Свет и аз се подразних от "Дързост и красота" - как може за пореден път да е с номинации това нещо, което се точи от не знам колко години и вече всички са забравили как точно е започнал  Mr. Green

За утеха ето още малко снимчици на щастливата, влюбена и безгрижна  Нуриш със севгилито й от онзиденшната им романтична разходка  Heart Eyes

А нашата хубавица не трябваше ли да е на снимки в Диарбекир  newsm78 Да не би пак да имат някакви проблеми?  newsm78

# 499
# 500
# 501
Keii направо съм така кслед тези твой творения.
Страхотен подарък ни направи,джанъм!
За теб днес са всичките ми целувки

# 502
Кеий , невероятен човек си ,направо останах без дъх.

Ще си харесам нещо за профила, може ли да си го взема
Hug

# 503
# 504
# 505

Привет на всички ЛиН-ки!  wavey  wavey  wavey  wavey

Keii! Невероятна си! Благодаря!

# 506
# 507
Искате си приказката  Thinkingи туй-то  Crossing ArmsJoy Joy Joy
Скрит текст:
Направихме си страхотна разходка с две коли - 8 души.И с пълно "бойно" снаряжение.Започнахме от Рилския манастир.Там бяхмена 28-ми целият ден с преспиване.И ходихме,ходихме...ама голямо ходене падна.Само дето аз не се промуших през дупката в скалата,където е живял светеца.Не знам защо,май се страхувах да не залостя изхода с дупето си,че тогава щеше да стане като в оная приказка със зайчето и баба Меца...дето й се случила случка.После продължихме за Сандански.Бившата резиденция на някогашния "първи" е страхотно кътче - зелено,водичка,езерца,хотелче,ама само какво хотелче Laughing и пиленца чуруликаха навсякъде.Накрая - Мелник. голяма веселба беше през цялото време,въпреки че дори спукахме гума,ама и от това извлякохме майтапа.Добре,че женската част носехме от онези латексовите Laughing джаджи , та бързо,бързо залепихме гумата PartyТова ,в кръга на майтапа. JoyСнимки няма да ви слагам.Снимахме с камера всички глупотевини,дето само компания на зряла възраст може да измисли.Мъжете казаха,че щели да ги показват на децата,ако почнем много да им четем морал и да ги напътстваме.Сега се търси видеокамерата ooooh!
Ама вчера като се прибрах ми излезе душата от шетане,пране и т.н.Добре,че засега електро домашните помощници не са излезли в стачка,че тогава съм си жива загинала....
Айде - стига ви толкова...Доволно???????

Аз пък да ви кажа разбирам "единствена",ей така чисто по женски.Ако се опитаме да се поставим на нейно място,някои от нас може и да не са толкова търпеливи и разбиращи.Тя все пак постъпи откровено с  Аху - каза й какво чувства и как се чувства.
Ако някоя като Аху нахлуе така в моя живот,може и да не съм толкова търпелива.Не знам!
Сега за ЛиН и номинациите.да ви кажа аз изобщо не съм изненадана.Сюжетът е твърде характерен .Не само в Турция се "преглътна"  трудно този сериал.
За мен важното е ,че втора година откакто сериала е свършил,но създаваните клипове,колажи,снимки и т.н. не спират.Дори преди да почнат Тихите - всички колажи и клипове бяха с части от ЛиН.Всъщност гневния,бесен и сърдит Саваш на Мурат в ЛиН  е в пъти по-качествен образ от това,което той сега прави като Еджевит,поне това ,което гледам досега!И понеже сега съм пуснала 33 епизод - е-е-е-е голяма кавга й дръпна на Шахнур,а само как я повлече за ръката до кабинета - не мога да спра да му се наслаждавам,а-а-а и оня келеш Мустафа добре го отнесе от батко си....
Спирам..... вие сте на ход..... Peace Peace Peace Peace Peace

# 508
Зравейте душички  Hug Hug Hug
Оф най-накрая свърши тоя работен ден  newsm44.
Ама тука е толкова приятно че ми мина всичкото лошо настроение  smile3521
Кеии Hugкато прочетах 200 мърдащи картинки на Мурат и си викам ей тука е рая  smile3521.Да знаеш ,че ще си открадна сигурно повечкото и ще се пременя с някое готинко гифче  smile3521
Гледам Дими си е довела мишчицата  JoyЕли пък си има драконче ,пеперудка и красива фея .И е  със супер готин аватар -усмихнат Саваш младоженец  smile3521
Гледам че сте разнищили единственатa smile3521.Аз като ви разправям,че Чичек ханъм е цвете вие не ми вярвате.Етооо гледайте Първолетка кви ги върти.Ау ама страшно съска туй моме.Не е хубаво така толкова злоба да има в такова младо момиче.Ама и завалата Еджи чак ще изпочупи посудата от яд  smile3521.Нищо,нищо ще поревнува пък ще м удойде на акъла какво да прави. А иначе и според мен Бирсен е хубаво момиче.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 19:54 от Eny87

# 509
Дими пътуването е било наситено с емоции  smile3521
За Първолетка ми стана жал миналата серия като трябваше да вечеря не само  с Еджевит ,но и с Аху.Не знам защо но още от първата серия Бирсен не ме кефи  newsm78.Като я видях с какъв собственически жест гали бузката на Еджи все едно е любимото и кученце и то е направило някой сладурски номер и  smile3511.Но на вечерята с Еджи и Аху ми стана мъчно за нея.Не беше гот от страна на Еджевит да кани Аху.По добре да беше отменил вечерята ,а не да се заливат от смях с Аху и насреща им да седи Бирсен.Но дотук ми е тъгата по нея.Такива приказчици приказва че с кеф да я удари човек.Гъбки щял да бере Еджи с приятелите си ,тя била декорирала къщата ,сега пък на сватбата на Аху и Били Еджи да бил кумувал.Ееееее  не е хубаво така да злобее.И с такъв един поглед гледа старите приятели все едно са чумави.Ми като толкова го обича Еджевит да вземе да се опита да опознае старите аркадашлари пък може да не се окажат чак толкова лоши хорица .
За това ,че ЛиН не е сред номинираните на МК жалко наистина.Ама като гледам ,че Дързост и красота е пак там и ми става ясно ,че тия хора там не са наред.Нищшо догодина може пък да го номинират нашия сериал или пък екипа  Сускунлар да иде на червения килим   newsm17
Но  пък си имаме български номинирани-сериала Под прикритие и предаването за Бисер.Та ще стискаме мнооого силно палци на нашите хора .

Общи условия

Активация на акаунт