След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 510

Кеии, наистина си страхотна! newsm51
И аз като Димето, се хванах за сърцето и се строполих от кеф! smile3521
Ели, много ми хареса сравнението ти на Бирсен с дракон бълващ огън! newsm10
Ама това драконче е много симпатично! smile3521

Момичета 8 серия е готова за сваляне! smile3501

# 511
  • На юг от тук
И аз да се изкажа....
Според мен  ЛиН най-рано догодина може да е номиниран,защото мисля,че се номинират сериали по гледаемост от зрители.А той все още се излъчва или му предстои. Освен с тази тематика за уредените бракове и наркотици,колко добре може да се приеме в арабския свят, а там зрители безброй.
А относно Бирсен,аз и съчувствам.Дори на нейно място по време на вечерята,нямаше да отида в 00,ами Енджи щеше да съжалява,че изобщо му е минала мисълта да покани Аху. Вечерята си беше само за тях.
Ако искаше да си спомня детските години,да беше поканил Аху и двамата да се забавляват до насита.
Освен това,той с какво помага на Бирсен да го опознае по-добре и разбере проблемите му-с нищо.Както не говори и за детството си с нея.
А аз лично не мога да бъда убедена,че детската/па макар и първа любов е най-трайна/. По скоро разочарованието е по-голямо и понякога непреодолимо. И мисля,че накрая Еджевит ще остане сам.
Малко дълго стана,но по-късно пак ще продължа.

# 512
Диме ,направо ти завидях за тази екскурзийка , благородно разбира се  Peace  когато човек си е с хубава компания сред природата това  е   кеф от всякъде  Peace но и пък местата които сте посетили хиич не са пренебрегване  newsm53 smile3521
Еничка Hug

За Първолетка ми стана жал миналата серия като трябваше да вечеря не само  с Еджевит ,но и с Аху.Не знам защо но още от първата серия Бирсен не ме кефи  newsm78.Като я видях с какъв собственически жест гали бузката на Еджи все едно е любимото и кученце и то е направило някой сладурски номер и  smile3511.Но на вечерята с Еджи и Аху ми стана мъчно за нея.Не беше гот от страна на Еджевит да кани Аху.По добре да беше отменил вечерята ,а не да се заливат от смях с Аху и насреща им да седи Бирсен.Но дотук ми е тъгата по нея.Такива приказчици приказва че с кеф да я удари човек.Гъбки щял да бере Еджи с приятелите си ,тя била декорирала къщата ,сега пък на сватбата на Аху и Били Еджи да бил кумувал.Ееееее  не е хубаво така да злобее.И с такъв един поглед гледа старите приятели все едно са чумави.Ми като толкова го обича Еджевит да вземе да се опита да опознае старите аркадашлари пък може да не се окажат чак толкова лоши хорица .
За това ,че ЛиН не е сред номинираните на МК жалко наистина.Ама като гледам ,че Дързост и красота е пак там и ми става ясно ,че тия хора там не са наред.Нищшо догодина може пък да го номинират нашия сериал или пък екипа  Сускунлар да иде на червения килим   newsm17
Но  пък си имаме български номинирани-сериала Под прикритие и предаването за Бисер.Та ще стискаме мнооого силно палци на нашите хора .

newsm10 smile3501

Аз сега се прехвърлям в света на Мълчаливците  bowuu bowuu
а на вас пожелавам Приятна вечер wavey wavey wavey

# 513
keii, браво за картинките!  Hug Hug Hug

И аз станах като мишока на Димето,  Mr. Green ама като се свестих, 1 ч. си ги разглеждах с кеф, чак станах разногледа!  Shocked

Ей тази картинка си е най-култува  hahaha Joy Joy Joy

А ей това не се сещам откъде е  newsm78 От Буря ли е  newsm78 newsm78

Ени, вярно, че Чичек май ще се окаже "цвете" пред Първолетка - тя поне в началото си страдаше тихо и чак накрая покрай абито набра смелост да се репчи, а тази нашата "единствена" хубавица започна да съска още от първите серии  Mr. Green Подкрепям всичко, което си написала за нея - това за "кученцето" много точно си го казала!  Peace Peace Даже и на вечерята с Аху не ми стана мъчно за нея - търсеше си го и си го намери! Hug Можеше да се опита да се държи дружелюбно и да се включи в разговора по нормален начин, а не да разпитва танданциозно как са се запознали и пак така тенденциозно да разказва за собственото им запознанство.

Диме,
 радвам се че си изкарала готино почивните дни! Ей на това му казвам аз почивка!  Hug А иначе за Първолетка - поставям се на нейно място и не бих постъпила като нея със сигурност. И преди това бях писала, че съм на принципа: "Дай на любимия свобода и, ако се върне при теб, значи те обича истински"! Другото е бош лаф работа, или казано по друг начин - на сила хубост не става! Колкото и да съска, ако Еджи не е влюбен в нея, по този начин няма да го накара да я заобича, дори и да ги раздели с Аху.  Peace По-скоро може да постигне точно обратния ефект и да го отдалечи още повече от себе си, защото като гледам той и сега емоционално не е много близо до нея.  Mr. Green Mr. Green

# 514
  • Велико Търново
Здравейте милички.

Идвам само да ви поздравя bye и да ви кажа че ви държа под око,само толкова ми позволяват тази вечер домашните любимци. smile3515А ме е яд,че такава хубава седянка сте направили,а аз не мога да се включа.

КЕИИ newsm51 smile3501  love001,нашата фея отново е размахала вълшебната си пръчица и ние така smile3556  Kissing Heart

# 515
Кате, относно номинациите в М.Карло, доколкото знам е наистина по-гледаемост, но не включват страните от Арабския свят. Иначе Аси миналата година щяха да грабнат наградите!

Освен това,той с какво помага на Бирсен да го опознае по-добре и разбере проблемите му-с нищо.Както не говори и за детството си с нея.

Точно това говори за естеството на връзката им. Тя го обича, но той не. Дори и го каза, но и е обещал да бъде винаги до нея. Човек се доверява само на хората които обича.
Бих искала повече да пиша, но трябва да изчезвам!

Приятна вечер момичета! wavey wavey wavey

# 516
  • Велико Търново
"Дай на любимия свобода и, ако се върне при теб, значи те обича истински"! Другото е бош лаф работа, или казано по друг начин - на сила хубост не става! Колкото и да съска, ако Еджи не е влюбен в нея, по този начин няма да го накара да я заобича, дори и да ги раздели с Аху.  Peace По-скоро може да постигне точно обратния ефект и да го отдалечи още повече от себе си, защото като гледам той и сега емоционално не е много близо до нея.  Mr. Green Mr. Green

newsm10Алекс,на еднo мнение сме с теб smile3521.Да не ми четеш мислите? newsm78

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 21:54 от soniapetkova

# 517
Ох, от бързане да си публикувам поста и не видях добрата новина, която Илето ни е донесла за качения 8 еп.,  за което много благодаря!   bouquet Hug Hug  Heart Eyes

На целия чудесен екип по превода, който отново ни зарадва и направи вечерта прекрасна - огромни благодарности!

Точно това говори за естеството на връзката им. Тя го обича, но той не. Дори и го каза, но и е обещал да бъде винаги до нея. Човек се доверява само на хората които обича.

Иле, абсолютно съм съгласна!  Hug Hug Hug

Сонче, не знам дали ти чета мислите, но съм сигурна в принципа!  Joy Joy

# 518
А ей това не се сещам откъде е  newsm78 От Буря ли е  newsm78 newsm78

Алекс това е от Буря  от вече последните серии .

# 519

А обича ли го всъщност или той е  цел  поставила  си да постигне. Тя е от типа жени кариеристки на всяка цена и с всички средства. Харесвам   силните  и умни жени, имат изградена стратегия, но при Бирсен целта е задоволяването  на  прищевки, които е свикнала от малка да има. Направи грешки в опита да постигне желаното и ще продължи, защото все повече ще разбира че губи.Връзката на ,,единствена, с Еджевит за мен е лишена от истински чувства и страст, не виждам онази любов която те кара да си жив ,щастлив че обичаш, прекалено е стъклена всеки момент ще се счупи на безброй стъкълца.
Но за  вечерта Кати си права, ако аз бях на нейното място -едно такси и довиждане на Еджевит. И тук  e истината ,трофея не и се изпуска

# 520
Ели, и аз се съмнявам, че го обича. Просто е обществено прието жена на нейната възраст да има любим и "сериозна" връзка, а Еджи е доста приемлив за тази роля - хубав, представителен, доказал се  и уважаван в професията си, джентълмен... А това какво му е било детството, кой е в същност, какво обича, към какво е алергичен - това са просто подробности! Защо да се задълбочава чак толкова!  Mr. Green Mr. Green

"не виждам онази любов която те кара да си жив ,щастлив че обичаш, прекалено е стъклена всеки момент ще се счупи на безброй стъкълца"

Много точно казано! Hug Hug

# 521
Алекс не съм сигурна ако  Еджевит и разкаже за миналото ,детството ,страданието си , че Бирсен ще го разбере и помогне. Убедена съм че ще иска да прикрие случилото се, едва ли ще го дари с изгубената чиста и откровена топлина, за да не  навреди на ,,перфектния,, и имидж,  и изкуствената  показност.

# 522
Оооо, аз почти съм сигурна, че ще избяга като дявол от тамян  Joy Joy Joy  Ама той и Серметчо, ако разбере, че бащата на най-добрия му адвокат е бивш затворник с "много добра" слава из подземния свят, сигурно ще му хлопне вратата на кантората с "блестяща" репутация, която е наследил от баща си, нищо, че му се пише за най-добър приятел  Mr. Green

# 523
Добро утро!

Скрит текст:

# 524

Добро утро!

Ели!
  Hug Благодаря за кафрнцето!

Хубав ден ви желая момичета!

Саваш и Ясемин
 Саваш и Ясемин

Общи условия

Активация на акаунт