След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Хриси  love001 истинско удоволствие са клипчетата на нашата Танечка newsm51,радвам се че постоянно ни ги пускаш,няма начин да ни омръзнат.А най-любими са ми тези с превод на песента.

ЕЛИчка  bouquet пак си изровила новини за Нургито.От всички артисти познах само Нур Сюрер/дано правилно съм написала името/от,,Аси"

Иле,Тони,Радост smile3525 txtloves

# 76
# 77
  • Велико Търново

Иле Hug това ,,Кафяво кадифе",требе да ни го предлагаш с апче против сърцетуп.

# 78
Сонче, заповядай! smile3521

Скрит текст:

# 79
  • Велико Търново
Иле newsm51 баш навреме,джанъм,че то май требе редовно да ни е подръка кога се любуваме на нашето момче.Ето още един сърцетупен момент.Направо забравям да дишам от вълнение.

# 80
  • Велико Търново
Милички,аз зачезвам към мълчаливите,че не съм догледала серията.До после. Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 81
Сонче, този както и много други моменти с нашите любимци си бяха инфарктни! smile3521
Гледам фотките и клипчетата на Таня, но сина като излезе отпуска /нама да имам достъп до компа/ такъв хубав маратон ще си направя с ЛиН-чето! smile3521

# 82
Сонче Hugчестита премяна къз   bouquet
Ели Hugмерси за инфото за Нургюл   bouquet
Превеждам английското инфо за сериала на Нургюл което Ели е сложила на предната страница .

Нургюл Ишелчай като "Султан "ще ви залепи за телевизионните екрани .

Филма  е на Mass Medya Production и ще бъде излъчван по канала Д в Диарбекир (тук може би е нещо объркано ,защото не вярвам само в Диарбекир да го излъчват сериала  newsm78).Главната актриса Нургюл Ишелчай ,която в последните си  два сериала изобразяваше жени от модерното общество сега ще изиграе Султан-традиционна жена от източната част на Турция.
Тя е жена със свободен ум.Застава срещу семейството си женейки се за любимия мъж и бяга с него..Поради политически причини той бяга във Франция и я изоставя.Султан го чака години и когато той се завръща с дете преобръща живота и.Султан е силна и свободна жена която е решила да бъде независима .По пътя си разбира се ще срещне много изпитания и премеждия ,ще изпита чувства които е мислила ,че е невъзможно да изпита  и няма да бъде самотна /сама.
Без да разказваме целия сюжет ние все пак можем да кажем на феновете на Нургюл Ишелчай "Наблюдавайки я да дава живот на Султан с традиционния и живот ,силна воля и югоизточен акцент ще бъде интересно и колоритно"

# 83
  • Велико Търново
Виж ти,Наим каза това което си мислех:Те двамата/А и Е/,лека-полека,неволно,без и двамата да разберат,ще се вкопчат един в друг!

# 84
Eни, миличка

Ще гледаме Нургюл в друга светлина, дано

# 85
Ще бъде наистина интересен новия сериал на Нургюл  smile3521Дано всичко е наред и да го пуснат лятото да го гледаме .

# 86
Ени  Hug Благодаря ти за превода.    smile3525 newsm51 Интересен сюжет. Peace За акцента  newsm78 дали ще бъде като на Ахмет Моран? newsm78 Нургюл ще бъде страхотна. Дано имат добър рейтинг. Praynig

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 20:06 от Danailova1026

# 87
Тони Ахмет Моран никой не може да му докара говора  Joy Joy Joy Joy Joy.Той милия не говори ,а ръмжи и говора му е груп натъртен.
Сега гледам Ако бях облак, действието в серала се развива около границата със Сирия .Мисля че и сериал на Нургюл ще е в този район.Защото в Ако бях облак понякога споменават Диарбекир.Та говорят едно такова с изразен много ясно х.Ще е интересно да чуем и Нургюл да говори така.

# 88
Ени къз, мерси за превода! newsm51
Приятна вечер с Сускунларите момичета! wavey wavey wavey

# 89

Общи условия

Активация на акаунт