След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Добро утро!

Скрит текст:

# 92
Добро утро !!! wavey wavey wavey

На всички момичета   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug от мен няма да ви изброявам за да не пропусна някой.

КЕИИ, за новата тема огромно благодаря  newsm51 smile3525 newsm51
Танче, ти наистина си царица за клипчетата и за избраните моменти благодаря ти от сърце  newsm51 smile3525 newsm51
Ели, днес ти  си ни сервирала кафенцето благодаря  newsm51 с удоволствия ще си го пийна.
Момичета на всички Ви благодаря за всичко което правите за инфото за Нургюл за красотите които сте напускали.

От мен хубав ден и много усмивки!

# 93
      ХАБЕР

http://www.gecce.com/haber/suskunlarda-ekrana-kilitleyen-sahne-188576.html

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 08:07 от rumi_2

# 94
Добро утро ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
Ели Hug  итука ще си пийна от твоето хубаво кафенце   bouquet
Румка Hugмерси за хабера   bouquet

http://youtu.be/fOERJej9VvQ

# 95
# 96
  • БГ
Здравейте, прекрасни!
Взимам си кафенце и се залоствам в темата,докато имам тази възможност,разбира се!
Хем се радвам на новия сериал на Нургюл,хем съжалявам,че вероятно няма да има кой да го превежда и май ще гледаме само картинки. А че тя с играта си ще ни залепи на екраните в това хич не се съмнявам.
Аз я гледах в Езо и там играеше обикновена жена,но със свободен дух,много откровена,честна,милосърдна - чудесна роля направи.За мен тя отдавна е като мултиплейър - всичко може да изиграе и се раздава на макс.
А снощи пак брах ядове с Еджевит и оня шейтан Наим-баща му.Куп проблеми отново го затрупаха адвоката,че и спомена за обичта му към Аху го връхлетя изневиделица ooooh!А как ли ще понесе и това за Билял,който не престана да действа зад гърба му...С  трудно осъществима мисия се нагърби Еджевит,а и като загуби доверие в приятеля си- още по-трудно ще стане...Както и да е!
Хубав ден ви пожелавам,момичета! Идват четири почивни дни - ще се чуем и ще се "видим" пак!

# 97
  • Варна
Здравейте!

Томрис Инджер ще участва в нов сериал. Казва се "Arabulucu" /Посредник/.
Той ще се излъчва по ТRT 1 през лятото.

# 98
  • БГ
Осигурила съм ви това книжле за четене през почивните дни - музиката от вас! Joy Joy

# 99
# 100
# 101
  • БГ
Обещах да ви покажа моите "поганци" и гордата мама Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 102
Дими много хубава книжка ни предлагаш за свободните дни  smile3521.Само кажи каква е -само картинки,любовна ,крими или "101 погледа от Мурат Йълдъръм " newsm78

Скрит текст:
Лейди Гага щяла да идва август месец да пее в София .Харесвам я  smile3521 малко е дива и нестандартна ,но пък има готини песни.

http://youtu.be/wV1FrqwZyKw

Ай Дими супер са котетата  smile3501.Мънинки сладурчета smile3521

# 103
Красоти, музика, новинки и добро настроение, както винаги в прекрасната ни тема! Браво, момичета!  Heart Eyes Hug   bouquet

Радвам се за Томрис, че пак ще е на екран! Дано да се появи и още информация за проекта й! Дано получим такава и за сериала на Нургюл, че тази, която се появи вчера я пуснаха още след Нова година в началото на снимките и повече нищо не се чува... Още тогава сюжетът и героината й ми заприличаха на Езо - и там Йомер замина за Ирак и се върна с бременна жена, която роди момче, тук пък заминава за Франция и се връща с дете; и Езо оттам нататък смело пое живота си в свои ръце, имаше и хубава любовна история, тук педполагам също ще я има. Вярвам, обаче, че Нургюл с таланта си ще съумее да  придаде  характерност на новата си роля и да я направи различна от Езо. Дано да се намери някой да превежда, или поне да преразказва в резюме сериите! Иначе си е жива мъка да гледаш само картинки и да гадаеш.  Shocked

Диме, и аз си вземама книжката да я чета и препрочитам - щом е Мурат, нямат значение за мен ни жанрът, ни сюжетът!  Joy

И Мурат чете книжка - може да си организираме колективно четене!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Диме, да ти са живи и здрави сладурчестите писенца! Напомни ми за времето, когато имах бял персийски котарак и сиямска котка - всяка година ни дарявах с разнородно поколение... Бях станала спец по израждане на котенца, после станах и на кученца и така... Голяма радост и занимавка са като започнат да щъкат и да се катерят навсякъде  Grinning

# 104
Здравейте  wavey wavey wavey
Кеии  newsm51 Благодаря за инфото за новия сериал на Томрис. Hug
Диме  Heart Eyes "Домочадието" много сладко, ама скрий мишока. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубав следобед момичета. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт