След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • На юг от тук
Привет на всички от темата. При мен тръстиката от дъждовете съвсем избуя,не мога да вдигна глава-все тичам,ама нещо не мога да Ви стигна.
Много Мурат и Нургюл.Най-после и за нейния сериал да се говори.Дори и да не се превежда, аз ще си го гледам.Пък хърватки,рускини може и да го разказват. И от мен нещо за очите.

Е да си помечтаем-ние да сме на диванчето.

# 106
  • На юг от тук
И още малко Мурат-няма да се разсърдите нали Joy Joy

# 107

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 14:59 от Danailova1026

# 108

Здравейте момичета!  wavey wavey wavey

Ени!  Hug Хареса ми "101 погледа на Мурат Йълдъръм"  newsm10
 Ели! Руми! Кати! Алекс! Тони!  Hug Hug Hug
 Дими! Срахотни пухчета! Heart Eyes
 Keii!  Hug Благодаря за инфото!

Savas & Yasemin ~ Lady

# 109
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Hug
Хриси,Руми, Диме,Данаилова,Кате,Алекс,Кейй,ЕлиHug
Диме и книжката и котетата искам да ги мачкам, пък за четенето хич не знам ooooh!

Охх, нещо имам проблем с антивирусната, която ми сложиха мин. седмица. Сканира всичко тая пущина....каква е тази защита, какво е това чудо. Аз не мога да сваля от Смарт бг 7ма серия все още Embarassed Много ми е странно Thinking Чакам.....а, е то някакво раздвижване Peace
Хайде до после, момичета Hug

# 110
  • БГ
Предложението за групово четене се приема с пълно мнозинство,ама без лирика
няма да мине Joy Joy
И в този жанр има книжле -

Хриси , Алекс, Тони , Радост,Ели, Кеий Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ени Laughing Laughing само с погледите на Мурат ли ще минем newsm78 аз си мислех за нещо друго Embarassed Embarassed

# 111
  Алекс!  Hug
  Дими, ние нека започнем с погледите на том първи.  Joy Joy JoyКато знам колко ни е богата и развинтена фантазията много томчета ще се напишат. Joy Joy Joy Joy

Savas & Yasemin ~ Ikimizde кaybettik

Скрит текст:
Хайде и нещо за освежаване ако сте на тръстиката.

# 112
Хриси Hug мерси за кафенцето   bouquet.
Дими   аз понеже поработвам уж и затова само до погледите останах  Joy Joy Joy.Щото нали знаеш ,че ако се задълбоча и следобеда ми ще мине тука пък послееее няма Мурат да идва да ми помага за работата smile3521.Е ако иска да дойде де,няма да го връщам я  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кати Hug много е на душманите къз .Слагай ,слагай колкото искаш Мурат ние ще поемем smile3521

# 113
# 114
  • БГ
При мен тръстика - ЙОК! newsm44 newsm44 newsm44
Тази вечер - пазаруване, почивка и планове за почивните дни Peace Peace Peace

Скрит текст:

# 115
Здравейте момичета! wavey wavey wavey
Не мога да не се отбия първо да ви поздравя, а после отивам да видя какво е ставало в снощната серия на Сускунларите!  newsm12
Ели, мерси за кафето! smile3525
Руми, smile3525 за хабера!
Кеии, smile3525 за инфото за Томрис! Напрекъснато се говори за започване на нови сериали през лятото! Изглежда борбата за ефирно време е жестока. Притеснява ме нашето сериалче да не изпадне през това време!
Кате, как ще се разсърдим! Щом е Мурат колкото повече, толкова повече! smile3521

Диме, голяма занимавка ще си имате с твоята принцеса около тези мъничета! Представям си я сега как обикаля и иска напрекъснато да ги гушка! smile3521
Алекс  smile3521 Тони  smile3521 Ени  smile3521 Хриси  smile3521 Радост  smile3521

Отдавна не ми се е падало да ви поглезя! smile3521

Скрит текст:
Аз докато се натуткам и  Хриси го е сервирала! newsm10

# 116

Иле!  wavey wavey Мери за почерпката!
 Дими, значи с теб вече празнуваме, къз! Joy JoyТръстика чак след четири дена.

http://www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iuSxFoD_MCo&feature=related

# 117
  • БГ
Иле - как жадувахме някой да ни угажда и да се грижи за нас,че след снощната серия на Мълчаливците съм като дрогирани ooooh! ooooh! Ни лошо - ни хубаво  Thinking Thinking
А моята тиквичка опита веднъж да си вземе котаче и после слагахме лепенки Joy Joy
Оттогава само отдалеко и отгоре ги наблюдаваме,а маца като стане да се поразтъпче им даваме за душата - вкупом ги разнася,че и ги и изпуска даже Joy Joy Joy
Хриси - пълноценна почивка съм си обещала,ама то нали знаеш,че понякога едно искаме - друго става / пу-пу - да не хващаме уроки/ Joy Joy

# 118
# 119
Хриси  Hug Иле  Hug Благодаря Ви за почерпката. newsm51 newsm51
На почиващите вече, почивка от А до Я.  Heart Eyes  Както си му е редът. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт