След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Снимки на Мурат от боулинг турнир.Май е някаква годишнина  newsm78

# 121
Здравейте Лим-ки! 

Тръстиката за днес свърши. За някои предстоят почивни дни.
Желая  пълноценна почивка ,ако трябва да добавя ,,101,, погледи на Мурат като добавка.
На тези които ще се трудят , успех!

Ени и тук си поснала Мурат. Е много е готин, спортен , непринуден и усмихнат в женската компания.
Искам да съм топката в ръцете  му,  Joy Joy Joy Joyсамо  да ме докосва , Joy Joy Joy ако трябва дори за миг, ако иска и за повече hahaha

# 122
Ели, днес постовете ти пърхат от щастие, като пеперудки! Joy Joy Joy

Разбирам, че и ти си на работа! А на почиващите пожелавам всичко двойно и заради нас! newsm10

# 123
  • Велико Търново
Здравейте ЛиНки любимки. Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодарско  newsm51 за новините,фотките,клипчетата,почерпката поднесена в точния момент.
Нашата темичка е истинско блаженство със спокойствието,уюта,топлината и голямото количество Мурат и Нургюл естествено.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 21:59 от soniapetkova

# 124
  • Велико Търново

# 125
  • Велико Търново

# 126
  • Велико Търново

# 127
  • Велико Търново
Много ми е готин с обеца.

# 128
# 129
Ееее айде свършиииии работата  newsm44 newsm44 newsm44.Сега четири почивни дни .Ей  го де е сега и Емко Чолаков казва че щяло да е горещо  smile3501Суууупеееер  smile3521
Ели с голям кеф бих поиграла боулинг със захарното петле  smile3521
Сонче Hug smile3521

# 130

Точно в този момент ме грабна Мурат и от тогава не ме е пускал! smile3521

# 131
Иле

Скрит текст:
За мен свърши една напрегната седмица, имах 10 дни отпуск 3 от които почивах. Звъняха ми непрекъснато с проблеми, накрая този който  си търсише белята си получи заслуженото. Но се изтощих емоционално, добре че сте тука за да мога да  реанимирам.  

# 132

Ели с голям кеф бих поиграла боулинг със захарното петле  smile3521

Joy Joy Joy Joy Мечтите са безплатни, но захарните петленца сладки Joy Joy Joy Joy и само боулинг ли? Joy Joy Joy я виж каква хубава книжка ни предлага Joy Joy Joyима да си четем с нея Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
Иле Hug да знаеш взех си пеперудката от другата тема и скоро ще япусна да лети в някой мой въодушевен пост  smile3521

С това колажче ни канят в Муратовия Туитър  Joy Joy Joy Joy.Аз докато проверя фейса и ми минал половината ден та сега и ако и туитъра му прегледам кога ще работя питам  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 134

Ели

Скрит текст:
За повечето от нас това е мястото на което почиваме. Тук я няма злобата и завистта с която се сблъскваме постоянно в ежедневието. При мен на тръстиката е обратното -  нямаме работа и всекидневното висене е убийствено, но не можем да променим нищо на този етап. Не съм вярвала, че ще тичам към къщи, за да седна на компа за да се смея и радвам от сърце и то виртуално. Много се радвам за толерантността и съпричастноста които намирам тук.

Общи условия

Активация на акаунт