След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Ели с голям кеф бих поиграла боулинг със захарното петле  smile3521

Joy Joy Joy Joy Мечтите са безплатни, но захарните петленца сладки Joy Joy Joy Joy и само боулинг ли? Joy Joy Joy я виж каква хубава книжка ни предлага Joy Joy Joyима да си четем с нея Joy Joy Joy Joy Joy

Мдааа може и книжка да почетем  smile3521
Трябва да проверя дали продават захарни петлета по магазините  newsm78 Да взема да си купя едно и  да си го изсмуча с кеф  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 136
Ени, за мен е удоволствие да ти угаждам! smile3521

# 137
Е, Хриси, появи се ти и веднага темичката ни, освен цветна, стана и много музикална! Страхотна си! Hug Hug Hug

Някои хора вече празнуват! Радвам се за вас, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Дано всички прекарате чудесни почивни дни, да се радвате на близки и обичани хора! Аз като нямам работно време, още не знам кога ще успея да отделя време за почивка, но ще се постарая да направя нещо поне за един ден. Ама вие както ме разсейвате тук с разни красоти...  Все се каня да не надничам често, ама пусто любопитство, все ме влече да погледна за малко, пък като се захласна и после наваксвам работата по нощите!  Mr. Green

И от мен още малко Мурат

# 138
Ени, внимавай само да не ти стане навик, след като ти засладнее Joy Joy Joy Joyщото може да привикнеш Joy Joy Joy Joyнездравословно е , шекерчето е опасно за нашето здраве, ама пък ти става хубаво и приятно с него Joy Joy Joy

# 139
Алекс newsm10

Оххх Ени, объркала съм гифчето! smile3521

Това беше за теб - любимата Чичек ханъм! newsm10

# 140
# 141
Иле мерси за Чичечето   bouquet
Ели съвсем по мънчко ще смучкам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 142
Приятна вечер момичета! wavey wavey wavey

# 143
# 144
Ени, по магазините не знам дали се продават захарни петленца, ама по селските панаири и събори със сигурност ги има! Точно това петленце, което искаш, обаче, вече има кой да си го смучка - бавно и за цял живот!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Иле, приятна вечер и на теб!  Heart Eyes

# 145
Алекс  така е това пате хем е заето ,хем и е далече  Joy Joy Joy Joy Joy.Та затова на есен се запътвам зя някой панар и си купувам едно шекеренко. Може и в добавка и една сусамка да си взема да си лекува разбитото сърце  Joy Joy Joy Joy Joy

# 146
# 147

Ели! Ени!  Heart Eyes Heart Eyes
  Joy JoyКакви похотливи захарни мисли са навестили пак главиците ви. Joy Joy Joy Joy JoyАма наистина друга гризка и похапва сладко от захарното петле. Joy Joy Joy Joy

# 148
# 149
 Привет, палавнички!

Аз малко късно, но такъв ми е биологичният часовник Joy Joy Joy Добре сте се забавлявали, на боулинг сте ходили, на панаира се гласите да заминавате, настроението е страхотно. Много музика и красоти. Heart Eyes Настроението е празнично. Някои ще почиват активно... други ще работим. hahaha hahaha hahaha
  Диме, големи са сладури! Само да ги гушкаш и мачкаш! Hug

А това беше моето сладурче.

Скрит текст:

Ели, къде напипа Аху, не че нещо разбрах, но нещо с закачат с облеклото и, галиба newsm78

Общи условия

Активация на акаунт