След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Иленце Hug малеее не мога да си представя тапети с погледите на Мурат   thumbsup страхотна идея  newsm10 а индустрията ще скочи в ента пъти ,направо няма да насмогнат джанъм  bowuu bowuu ама пък нашите Савашковци,например моя ,че е луднал по Нуришка  bowuu ще искат и погледите на Ясето е те тогава ша стане една ,ша требе да теглим Чоп ,  но кой ще надделее не се знае   newsm12

Наистина циганите / ромите ,които бяха част героите от маалата в Пленителката бяха много интересни и забавни,колоритни във всяко едно отношение ,в обличане,държание,говор ,те май по цял свят са едни и същи ,умеят и много добре да се веселят и много,много не се замислят за утрешния ден Peace нека да празнуват никой няма нищо против ,че и те са хора спор няма  bowuu но лошото е че както седят и се веселят по някое време се посбият ,вдигнат врява до небето  Whistling Whistling ей тъй да е по интересно hahaha hahaha и след това пак сядат заедно на масата и продължават да се веселят  newsm53

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 17:14 от Свет_ВАРНА

# 646
Момичета Савашко ни е направил чайче вече го е сервирал и ни чака  bowuu

Скрит текст:

а за любителите на кафето имаме си и от специалното  smile3521 smile3521 smile3521

# 647
# 648
 Привет на компанията!

Хайде нещо за освежаване, момичета!

Скрит текст:

Танче!  Hug За теб, че си на тръстиката!

Скрит текст:

# 649
Свет, мерси за кафето! newsm51
Тамам си го сложих, че след тръстиката за мишката  Joy Joy Joy серията да изгледам, две теми да наваксам  Joy Joy Joy и както не бях яла ме заболя главата, та и с хапове се напих! Joy Joy Joy
Хриси и на теб благодаря за глезотийките! newsm51 Сега да не ми се прииска и на море да отида! Joy Joy Joy

# 650
И аз гласувах. Доволна съм от резултатите - за 8 еп. си е направо много добре! Не само, че Мурат е преди Къванч и Халит Ергенч, но и Аслъ е преди Мерием Юзерли от Великолепния век, дето има такъв висок рейтинг!

Иле, не съм поглеждала нито сериала, нито темата Запленяващата сърцата и затова може би останах изненадана, че и в Турция има цигани  Joy Иначе нашенските си ги знам много добре и с добрите, и с лошите им страни  hahaha

Сонче, вярно, че Аху е между двама души, които обича, но само в единия е влюбена! Peace А това с чука по главата и при мен се получава при първо гледане на серията. Grinning Затова после я гледам отново, вече по-спокойно  Grinning Номерът с прескачане на серии тук не минава - даже и една сцена да пропуснеш, после може да не ти се вържат нещата. Дано да е така завладяващ и до самия край!

А ако се направят тапети с муратовите погледи, си представям какво ще стане - болшинството къщи и апартаменти в Близкия изток и на Балканския п-ов ще са тапетирани с очите на Мурат  Joy Joy Joy

Така и така стана въпрос и за други сериали, ще ви сложа нещо като малка филмография на Мурат. То направо си става и за тапет  Joy Joy Joy

Ох, аз докато се наканя да публикувам, вие сте успели и кафенце, и сладичко и студеничко, и опияняващо да ми сложите! Благодаря ви момичета!  Hug Ще си взема от всичко и няма да пропускам  Joy

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 16:25 от alex_b

# 651

Иле!   Hug
 Светле!  Hug Без да искам сме сервирали заедно, къз!

# 652

Алекс! Много красота си ни напускала. #Crazy #CrazyПрава си ами то като тапетче стана, но хубаво.  Heart Eyes

# 653
Хриси, колкото повече, толкова повече  Joy Joy Joy дори и виртуално аз съм доволна! Joy Joy Joy
Алекс, за Мурат важи напълно приказката за отлежалото уиски! Joy Joy Joy И той с възраста става все по хубав и магнетичен!

# 654
  • Велико Търново
Иле    bouquetето ти и морето. hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

http://www.vbox7.com/play:7eb5e3a6

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 16:44 от soniapetkova

# 655
Открих,че и да изпусна серия-две от Фатмето,пак ще схвана за какво иде реч и не си правя труда да наваксам пропуснатото.Но ако изпуснеш серия при Мълчаливците,ще има да се чудиш кой,какво,как и защо и това ще те принуди да се върнеш и да я изгледаш.
,,Безмълвните"-многопластови образи и талантлив актьорски състав.В началото когато гледах фотки на Аху не я харесвах,но щом заигра ме грабма с изпълнението си.
ЕДЖИ-силен и слаб едновременно.
АХУ-между двама души които обича.
БИЛЯЛ-иска да е добър,но тъмното го привлича неудържимо.
НАИМ-Иска уважението на сина си,но не уважава неговите решения.
ИБО-дете в тялото на мъж.
БИРСЕН-иска само онази част от Еджи,която я устройва,другата ако може би я изтрила.
Опитах се да ги опиша с едно изречение,опитах се...но има какво още много да се каже.

Сонче newsm10

В повечето турски сериали много често ми прави впечатление и се чудя  Thinking  коскуджемти мъже и жени,ръковдещи коскуджемти Холдинги и цели империи,умни,завършили чуждестранни университети  Peace позволяват на родителите си намеса в личния им избор Peace дали това аджеба го има и в реалния им живот newsm78  и другото ето какви неща сътвори Шаахнур на Саваш и Ясемин ,толкова много пакости му докара, а за тежките обиди по адрес на детето му и любимата му жена да не говорим и накрая ни ху ни ду за извинение от Шахито Peace а и на края и под един покрив заживяха и Ясемин даже майко нарече Шахнур   Peace ей го на сега и с бащата на Еджи ,от началото до сега  постоянно го предава  Peace а иска уважение от сина си Peace мисля ,че ако някой не му занули ЕГН -то на Наим ,което много ме съмнява ,имайки в предвит с какви хора се забърква Peace ще получи лесно прошка и като нищо може и с тях , дали Аху или Бирсен  Thinking и да заживеят щастливо   newsm12

Хриси  Hug много ни глезиш джанъм  smile3521 newsm51

# 656
Joy Joy Joy Много кратичко, само 7 секунди, не можах да му се наситя! Joy Joy Joy

Връщам с песен - 7 секунди! Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=wqCpjFMvz-k

# 657
# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт