След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 513
  • 740
  •   2
Отговори
# 660
# 661
# 662
Хриси, ако има как това тапетче ще си го лепна срещу мен на стената, та да си го гледам денонощно - Мурат там да си мърда, да ми говори, да ми се усмихва... 
Joy Ех, мечти...  Sad Sad Sad

Иле, вярно, че Мурат е като отлежалото уиски, ама и дадености си има момчето! О, и като го погледнеш - от най-скъпата боя е /черната/  Joy Joy Joy То и аз съм от нея, затова си го и харесвам hahaha hahaha И, за да се насладиш по-пълноценно на морето, аз ще ти сложа и екстри в него  Grinning

# 663
# 664
Гледам втората част на серията от четвъртак, че одеве от любопитство и от страх че скоро ще ми кажат - "Ти още ли си в стаята ми?" я прехвърлих на бързи обороти! Страхотна игра и всеки един актьор си е точно на мястото! Точно гледам момента когато запя Ибо, а Еджевит вечеря с Бирсен. Сякаш чу песента и цялата болка го връхлетя! А моя сладур Ибо как ококори очички, когато гажето се обърна към него с Ибрахим, без обичайното аби! За капак и като го целуна, ей такива пеперудки запърхаха в стомаха му!

# 665
Ecevit & Ahu ~ Mehtabin Rengi

# 666
Алекс newsm10 добре де аз като съм от бялата боя, защо харесвам все мъже от черната! Joy Joy Joy

# 667

Иле!  Joy Joy JoyВай, вай значи с теб сме от една боя и захласнати от другата. Joy Joy Joy Joy Joy

Едно клипче на Таня от новия сайт.

Savas & Yasemin ~ Cok Sexy

# 668
# 669
  • Велико Търново
В повечето турски сериали много често ми прави впечатление и се чудя  Thinking  коскуджемти мъже и жени,ръковдещи коскуджемти Холдинги и цели империи,умни,завършили чуждестранни университети  Peace позволяват на родителите си намеса в личния им избор

СВЕТлинка и при нас ,преди отдавна,е било така.А и сега в някои села го има.Наскоро майка ми разказа за наши познати.Техните баба и дядо след женитбата отиват да живеят при бездетни роднини.Ще ги доизгледат и имота остава за тях.Когато се ражда синът им го пишат на името на бездетните.Когато свекърът научава казва на сина си-щом внука не носи моето име,ти се връщаш у дома и ще те оженя за мома.И синът му го послушал и си тръгнал с тях.После цялата рода се молила на стареца да не ги разделя и накрая кандисал и позволил на сина си да се прибере при семейството си.
А имам и сдна комшийка на 80 и кусур години,дето още се сърди на сина си,че не се е оженил за момичето дето тя му е избрала.Удряше с юмрук по масата и им викаше-Както аз съм живяла,така и вие ще живеете.Сега реве,че никой не я поглежда.

Иле ето ти още едно море,а рибока вътре е много сладък.

Иле,Хриси нема начин да не го заслепим.

http://www.youtube.com/watch?v=e7aHvYO80Us

# 670

Момичета, пуснах ви малко вкуснотийки и вие до къде стигнахте. Joy JoyМорето ви се превижда вече. Joy Joy Joy Joy

# 671
Иле, ами те хората са казали, че противоположностите се привличат. А аз съм изключението, потвърждаващо правилото  Joy Така че грешката е при мен, а не при теб  Joy Joy Joy

И на мен Ибо ми е слабост. Такава е душичка, толкова е миличък, емоционален, напосредствен - точно като дете! Но в същото време е верен приятел и е много силен - издържа, когато Гурур го разпитва в полицията, издържа и когато влезе в затвора, за да вземе докумантите, отлично се справя и при всяка акция, в която участва. А за благововението и любовта, които изпитва към тази девойка /така и не й запомних името/, направо нямам думи! Той направо я сънува, бленува, боготвори!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Светле, и при нас до преди 40-50 г. са важали същите принципи: "Каквото кажат тате и мама е закон" и "Какво ще кажат хората?". Слава Богу вече изобщо не е така и ни се вижда странно, дори и смешно, ако някой продължава да им робува. Но при комшиите явно не е така и тези принципи продължават да си действат с пълна сила - с малки изключения, които, надявам се, да стават все повече!

Хриси, Свет - чудесни клипчета!  Hug

Хриси, на това нашето му се казва: "Подай му пръст, а то ще ти налапа цялата ръка!"  hahaha Joy Joy Joy

# 672
Гитмиш  Joy Joy Joy така ли се казваше свърши? newsm78 Ей ама тоя Наим аз го мислех за голям играч, а той излезе кокошкар! Сега Билял, след като видя как Еджи предаде собствения си баща на правосъдието, ще се замисли много  дали ще му каже за Хюсеин. И пак жалка картинка, не смееше да си признае гледайки го в очите. Много трески за дялане има в това момче, но си оставам оптимиска, че след като си каже всичко, ще влезе в правия път. Не мисля че момчетата ще се разделят. Това което ги свързва е много силно и ще устоят на всичко което им предстои. Те не са живели през тези 20 години. Живота им започва тепърва.

# 673
# 674
Savas & Yasemin ~ Amr Diab ~ Tamally Maak ~ с превод

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 18:11 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт