След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 509
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Savas & Yasemin ~ If Only You Knew

# 677
# 678
Мурат са го хванали папараците на излизане от магазин, според моя Гугъл

# 679
  • Велико Търново

# 680
  • Велико Търново

# 681
  • Велико Търново

# 682
  • Велико Търново

# 683
  • Велико Търново

# 684
  • Велико Търново

# 685
  • Велико Търново

# 686
  • Велико Търново

# 687
Сонче, прекрасни моменти! Hug Направо ме предизвика отново да си пускам любимите моменти на Таня, че даже и целите серии!

А Мурат нараво го съжалявам - то човекът и до кварталния магазин не може да отиде спокойно  Mr. Green Аз предпочитам да не гледам такива снимки - да го оставят на спокойствие! Що за живот е това да те дебнат на всяка крачка - отвратителна работа!  Sad

# 688

Скрит текст:
За любителите на Фатмето има качена 73 серия с превод в Мастерс

# 689
Здравейте ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug Hug
Ах кави приказки сте си говорили за Мурат на тапет .Айййй веднага бих си ги купила  smile3521.
Гледам клипчето дето Ели го е сложила .Еми много секси върти волана тоя човечец бе   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Ох то кое ли не е секси в него  newsm78
Скрит текст:
Ели мерси за инфото за Фатмето.Аз малк съм назаднала пак с тоя сериал.С три серии съм назад  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Но иначе следя основната интрига да не изпусна случайно първата брачна нощ  Joy Joy Joy Joy
Сонче страхотни снимки на  Чичечето си сложила  smile3521
Ох а тия последните фотки дето Ели ги е сложила на Мурат са простооооо  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:19 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт