Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 525
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, искам да споделя своето удивление, когато разбрах, че рак може да се лекува с рейки и прана. Но е факт.

# 496
  • София
Г-жо Динева, ние (борещите се с неканения гост) пък много отдавна не се удивляваме на подобни постове. Тук в тази тема всички се лекуваме с това което съвременната медицина предлага. И силно се надявам, че никой не разчита на рейки и прана за да се излекува!

# 497
  • София
А С ЛЕЕНЕ НА КУРШУМ, МОЖЕ ЛИ!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 498
Хахаха...Това ме връща към времето ,когато аз правех химия! Тогава,ако си спомняте,тук в темата се завъди един образ,дето щеше да ни праща положителни сигнали,рейки,лейки или там каквото се сетите...Та точно по времето на последната ми вливка, "обеща да ми изпрати едно -две кила такива жУотни и на мене"...Ама явно дозата не ми подейства добре,щот сА УтЕпах да драйфам... Joy Joy
Пък на Хули ѝ беше искал трите имена и дата на раждане ,или нещо такова,че да ѝ изпрати и на нея от своите вълшебства... Mr. Green
То при мен не се получи сигурно щот не ми иска лични данни...ЕГН,номер на кръщелното... Joy Joy

# 499
Просто споделях мнението си. Да сте живи и здрави, не очаквах чак толкова да се нахвърлите на едно мнение. Всичко добро. Simple Smile

# 500
А С ЛЕЕНЕ НА КУРШУМ, МОЖЕ ЛИ!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чакай да хвърля боб, и ще ти кажа... Joy

# 501
  • София
Начина г-жо Динева, начина  по който поднасяте "нова" информация...
Сисссс, ами правилно си спомняш моме , ако не бяха тези вълшебства, отдавна да сте ходили бавно след мен  Joy Joy Joy /да ми прости господ, ама ми писна вече/.

# 502
Просто споделях мнението си. Да сте живи и здрави, не очаквах чак толкова да се нахвърлите на едно мнение. Всичко добро. Simple Smile

Нищо лично,просто ни е дошло до гуша от продавачи на надежда!

# 503
  • София
Хули, то тоя дето е искал да те лекува, само не ти е харесал ЕГН-то да знаеш!!!! Joy
Г-жо Динева, ако четете: И от мен нищо лично. Никакви нападки от моя страна. Напротив имам приятелка, която изкара някакъв курс за рейки. Но все пак ние тук всички сме стъпили здраво на земята и вървим смело напред, не сме в безнадеждно състояние (слава богу). Който иска да споделите Вашата информация, моля на лични!!!!!!

# 504
Здравейте, много се извинявам, че нахлувам в темичката ви, но исках да ви питам нещо конкретно.
Кои точно случаи се гледат на ПЕТ скенера? Една сестра ни обясняваше, че ако имало метастази, но то не се ли гледа на него именно да се установи дали има такива? И ако кръвните изследвания за туморни маркери били лоши?
да си повторя въпросът, че май остана незабелязан Rolling Eyes

# 505
  • София
Бенджолина, извинявай но аз наистина съм пропуснала поста ти. Нали си говорехме с момичетата за кръчми Joy Но и не мога да ти дам някакъв конкретен отговор, тъй като не съм правила пет скенер. Знам от Миленка (Милмич), че е ходила по самоинициатива, но има и момичета които са го правили по препоръка на лекуващия доктор. Ще се включат момичетата и ще ти дадат по-подробни обяснения.

# 506
Въпросът е, че татко го диагностицираха с тумор на левия бъбрек, правиха операция, наложи се да  извадят целия бъбрек, тъй като туморът тръгнал да пробива легенчето и за по-сигурно го махнали, че ако се окаже злокачествен (както и се оказа) да не пропуснат нещо. Казаха, че нямал нужда от химио или лъче терапия и днес беше на скенер с контрастно в-во. Имаме позната с рак на гърдата и те ни пита дали отива на Пет скенера, обаче докторите едни нищо не обясняваха и ние до днес не знаехме. Разпитахме едва днес и се оказа, че не бил за пет скенер, не знам защо и търсех някакво обяснение, а разбирам, че бил много добър. Затова питах кои случаи гледат на пет и кои не. Сестрата взе да обяснява, че се вкарвало радиоактивно в-во, което го внасят от Унгария и после пациента не трябва да има контакт много много с хората, особено с бременни и малки деца и че пет се правил при доказани разсейки или лоши изследвания, а неговите уж били добри. Ох обърках се вече, а си мислех, че на пет скенера се гледа дали има разсейки.
ЛЛ ни вкара и тревога. Понеже след операцията му се влоши левия крак, едно надуване, не можене да ходи и лекарите не могат да поставят единодушно мение. Едни твърдят подагра, други казват, че засегнат нерв, което обаче никой няма да си признае, че нещо при операцията е станало- казаха, че са му махнали бъбрека и това нямало общо с крака Rolling Eyes (ляв бъбрек, ляв крак- 60 см разрез на операцията Rolling Eyes)
А ЛЛ вика да няма нещо от рака да е отишло към крака Confused и се чудех сега като не е на пет скенер може ли да се разбере.
Ох извинете за объркания пост, дано сте ми разбрали нещо от цялото словоизлияние.

# 507
  • София
Май разбрах нещо от поста и то е - опериран бъбрек, без разсейки. Извадено, изчистено.
Значи няма нужда от последващо лечение.
Не виждам защо е тази паника.
Крака може да го боли по хиляди причини, независещи от рака.
Успокойте се и оставете човека на мира.
Извинявам се, ако тона ми е малко остър, но по друг начин вече не мога.

# 508
Не не намирам тона за остър.  bouquet
Човека сме го оставили на мира, в смисъл не сме покрай него като някаква шаш паника и да го товарим.
Аз за себе си търся обяснение, понеже казаха, че ще го гледат през 6 месеца на скенер и се чудим защо не на този пет скенер?  newsm78 А паниката малко ми я вкара личния лекар, като ходих за лекарствата му и тогава той го каза това. Иначе ми е напълно ясно, че крака може да го боли по други причини, независещи от рака, даже моето мнение клони на там, не че е от самия рак, а нещо ако леко накриво са клъцнали при операцията, да са зачекнали някое нервче. На съдов хирург ходихме  и тя малко натам бие, но пък ортопедите са на друго мнение. Питах единствено защото личния лекар спомена това и предполагам всеки би се притеснил, което дори не съм му казала и по никакъв начин не съм го натоварвала.

# 509
Бенджолина,имай предвид и това,че от сега нататък каквото и да го заболи,докторите все ще търсят "под вола теле". Но вие пък защо не си търсите направление от онколог и да му направят един ПЕт скен?! И нищо подобно,че трябва да има разсейки и лоши резултати ,за да му назначат!
Миленка си прави два пъти ПЕТ скенер,а си е напълно добре/и слава Богу! Praynig/.

Общи условия

Активация на акаунт