Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 473
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник мили момичета, живи и здрави вие и вашите близки които празнуват Hug На заминалите в Баня само ще им кажа , че благородно завиждам защото ще се срещнат, весело изкарване няма да пожелавам - сигурна съм  че ще е така lalalala

# 196
  • София
Евипопова, ти май не разбра, че съм далеч по-напред с материала от вас  Joy Joy Joy
Няма да изброявам операциите и химиите и лъчетата, които съм преживяла.
На 59 години съм и имам 3 внучки, при това големи, едната догодина ще е абитуриентка   bowuu

# 197
Аз пък бих рекла,не питай старило,а питай патило! Peace

# 198
Хейййййййй, върнахме се. Починали , почернели, сладко уморени...Рибарите-състезатели нямаха слука, но малката е пълна с впечатления, а аз-с позитивни емоции-по такива места човек обикновено се среща с хора от всякакъв калибър и е много интересно.
 Беше бойно кръщение за малката и се справи чудесно-никакви проблеми, освен че не ми разреши да я среша два дена, и днес вече е като Маугли...Всъщност първата вечер танцува с ромски оркестър, който свири за да забавлява рибарите почти цяла нощ,  а втората...един състезател  с прякор Дядо Мраз заради бялата си брада свърши чудесна работа-тя беше най-доброто дете на света. Дори ме помоли да го послъжа, че цяла година е била послушна Joy, ама човекът днес го нямаше, че се наложи да я напомням за него от време на време. Това е за сега-ще се върна да почета.Целувки!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 19:05 от Луди Пеперуди

# 199
  • Пловдив
ДЗАК:) Да се запиша и аз Simple Smile Не обичам думата "борба" аман с това борене:) Предпочитам думата ПОДКРЕПА За това подкрепям всички в лечението им и пожелавам доживотна ремисия:)

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 19:43 от Мария Атанасова

# 200
честит имен ден на всички именяци и именячки!нека всички да сте много здрави и усмихнати!Нека Св.Георги винаги ни помага да побеждаваме всички "гадинки" и неприятности в нашия живота!  bouquet Peace Hug

# 201
Аз пък се регистрирах специално , за да задам на Евелина Попова въпроси.
http://news.ibox.bg/news/id_1658854272
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-01-12&article=174337
Като за начало.Момичета, погледнете тези материали.
И имам един въпрос. Някои хора че нямат срам от Бога, нямат. Ама се чудя поне страх нямат ли?
Може би е излишно да публикувам това, защото момичетата само като видят неграмотно оформения сайт и ще са наясно с какво си имат работа, ама.....
Моля всички за извинение, но аз също съм оперирана от рак на гърдата, мина и замина всичко и почти забравих. С изключителната забрана на лекуващите ме лекари за ползване на хранителни добавки.

# 202
  • София
Здравейте, РУСЕНКИ!!!
Видях Ви във Фейса и много Ви се зарадвах! Дори малко ми домъчня, че сте толкова далеч и не мога да Ви видя на живо! Но нищо, времето е пред нас. Hug Hug Hug

За г-жа дистрибуторката - тя трябва да си пласира стоката с цената на всичко, а аз ще плюя веднъж настрани от отвращение и ще продължа да действам по предписание на лекарите! Това е!  #2gunfire #2gunfire С извинение за грозния израз, но понякога наистина трудно приемам подобно поведение.
Освен това ми е лошо, днес е шестият ден след вливката, а на мен по правило започва да ми става зле след втория.

Пропуснах да се похваля, че в събота внученце имаше турнир по футбол и ние, феновете му викахме за него. Лъчи беше голмайстор на мача!!! Ето и факти и доказателства:

Хубав ден, мили момичета.   bouquet

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 15:36 от Zara53

# 203
И аз ги видях р и аз завидях. Честито на малкия футболист!

# 204
Завиждайте  smile3533 ама благородно , смятаме да си направим срещичките ако не седмични , поне месечни  Joy
Зарче , малкия е голям сладур , да е жив и здрав ,да радва  бабка си  Wink

# 205
  • Пловдив
Работодателя ми знае, че в средата на месеца ще се оперирам и ... реши, че точно сега трябва да намали осигуровките и съответно заплатата ми почти на половина.  
Моля, кажете ми колко болнични ви дадоха за операцията и за лечението след това. С продължение ли са ви болничните листове (т.е. непрекъснати) или имат прекъсване между операция и лъче и между лъче и химео?

# 206
За болничните - дават се от деня на постъпване в болницата , без прекъсване  180 дни , ако в предните 2 години не си ползвала много болничен .След тези 6 месеца болничните се продължават до 1 година от ТЕЛК .За изчисляване на болничния се вземат 12 месеца назад , от месеца преди операцията- .Получената сума се дели на работните дни за тези 12 месеца и после 80% от  полученото е 1 работен ден болничен който ще ти изплащат .Ако предните 12 месеца осигуровките ти са били високи , ще вземеш и добър болничен .
Не знам как стои въпроса , ако вече си ползвала много болничен предните 2 години .
Аз се опитах сама да си ги изчисля и се оказа , че съм се справила много точно - почти до стотинка докарах сумата .В сайта на НОИ си гледах  осигуровките и от там си ги изчислих .

# 207
Неизвестна доброжелателко  първо искам да ти кажа че много се боя от господ и се старая да живея като добра християнка. Това което си пуснала по горе е много болезнен за мен момент които уби баща ми,а мен разболя.Само преди година доказах, че съм невинна. Всичко това беше удар по моя мъж които беше депутат. Борих се и на никого не съм навредила А защо ли се оправдавам?
Доволна съм че съм жива и горе долу здрава.Старая се на никого да не навредя. Уповавам се само на лекарите и на господ.Да дава господ живот и здраве на тези които са в чата.Не искам да съм сама и затова пиша тук. Трудно ми е още да преживея смъртта на родителите си и на болките в борбата с рака.
Питам се защо не си написала името си така както аз пиша с моето име?

# 208
Тука пак се разбърка жаравата.. Мисля, че добрият тон е на път да се губи, а никоя от нас няма нужда от това! Събрали сме се да си помагаме, а не да си създаваме допълнителни отрицателни емоции, които всъщност ни вредят. Разбирам те,че искаш да помогнеш, но никоя от нас няма да седне и да те залива с въпроси. Просто ако нещо ни тревожи-ние питаме. Досадно ама факт! Също така това не е група с рекламна цел, така че..нека си спестим и това.

С пожелания за хубава вечер от мен!!  Hug Hug

# 209
Добро утро!
 Момичета, има ли някоя от вас , която се е лекувала с т.н. неоадювантна терапия? Искам нещо да попитам.
 Иначе-прекрасен и слънчев ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт