Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 514
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Ама как хубавко ме науми за черния дроб...Утре това ще се хапва Simple Smile Понеделник трябва да съм бомбааа Simple Smile

Тия изследвания хич не съм ги разчитала..чак днес се загледах, а съм толкова боса в тези неща  Rolling Eyes

Мойте градски, къде сте? Да не ви е опекло гадното слънце днес? Аз като бях в онкото и лекаря като ме видя по къс ръкав ми вика:пази се от слънцето. И аз му викам:намазана съм яката Simple Smile

хубава вечер и почивни дни от мен  Hug Hug Hug

# 181
Кали,как не сме се видели,сутринта бях на изследване и после на вливане за костите,почти до обяд бях в онкото,дори имах прозорец около час за кафе преди вливането.

# 182
Руми, понеделник и сряда съм там Simple Smile Понеделник кръв и ЕКГ, сряда химия. Ако с там нейде, ще се видим  Hug

# 183
 Ейййййййййй, приятелки  Hug оживях и този път Mr. Green.Сега  ми наблъскаха повечко Зофран и се оттървах само с едно повръщане .Но пък как ми се гадеше - имам гастрит и така ми беше гадно на стомаха , чак ми се искаше да повръщам , че да ми олекне  SickДадоха ми и за в къщи Разетрон , явно са се замогнали , раздаваха го с една чанта на всички  Laughing

Мамо Меца , в нашето онко резултатите  отиват директно в кабинета и си виждаме  стойностите , чак като си вземем епикризата .

И така не ми се яде , насила даже пия вода , надявам се утре вече да съм кукуряк и другата седмица пак да пием бирка  Joy

Я вижте какво открих в Грабо- вече и с намаление, дано повече жени се възползват и навреме се откриват нещата http://grabo.bg/ruse/profilaktichen-klinichen-pregled-na-mlechni-jlezi-04g2q

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 15:48 от @tani4ka

# 184
  • Пловдив
Ейййййййййй, приятелки  Hug оживях и този път Mr. Green.
Тамън се бях зачудила що ли не виждам твой пост от 3 дни. И като знам, че те мъчат с химиите - на това го отдадох. Хубавото е, че зора е отминал и сега като се върне апетита ... едни хубавки хапвания и пийвания те очакват... кеф!   Laughing

# 185
  • Варна
Nezabravka, как са при теб нещата?

# 186
Офуу,Танче, мила, добре,че писа...толкова те мислих след тая вливка  Hug Hug

И на мен ми обещаха една торба апчета. Казаха,че имат и шъ ми дадат Simple Smile Аз покрай вас като чух за хапчето против прилошаване и реших да си изпрося за всеки случай.. Взех си болнични от работа и ще го нося да ми го оправят, много се вбесих за него  #Cussing out  А за изследванията- видях резултатите едва като си взех епикризата,затова чак сега ги казвам..Днеска едно черно дробче на фурничка хапнах, утре пак и понеделник да се надяваме всичко да е наред с кръвта Simple Smile

А за мамографския преглед,веднага като го видях го препоръчах на всичките ми приятелки..кой знае колко на сериозно са ме взели. За една съм сигурна само,че си е взела ваучер..

Допълвам със снимков матриал от последните дни:

С новия сиво-бял шал
С Мишленце
Още имам коса...сега като се изкъпах поопада малко
С половинката в Мола
С шал-подарък
Нова плетка
Разплетен
разплетен отзад

Парола:
Скрит текст:
20111985

Хубава вечер на всички!!  Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:19 от KaRoLa

# 187
Пък аз да се похваля -днес пихме кафе с nanastef и ми беше изключително приятно.
  Наде, благодаря за отделеното внимание и време, за допълнителните неща, които научих от теб.Имах  и възможността да споделя личните си притеснения.Друго си е да cе срещне човек със сродни души!
   Очарована съм и от теб ,и от Амазонка!Е ,то ей такива готини хора сме ние, варненките! Hug
   Надявам се на следващи срещи да се включат и други  съгражданки.
  На момичетата, които пак им предстои химия, им пожелавам по-леко минаване!
  tani4ka,и аз се чудех де се дяна, радвам се, че всичко е ок в момента.
  Сииииис губиш се..та чак ми липсва приказката ти.
    Nezabravka ,какво стана с твоята операция ?
    Приятна и многооооооо емоционална рехабилитация на всички записали се и да разказвате после ей,.....
   Абе много съм разговорлива нещо тази вечер  Joy..хайде ,лека!

# 188
Ей, Сисссс, липсва ни твоята смехотерапия, къде си Simple Smile

# 189
  • Пловдив
Nezabravka, как са при теб нещата?
Чакам да ми дойде деня за операция.

Nezabravka ,какво стана с твоята операция ?
След около 10 дни ще е, ако всичко върви по план!

# 190
Здравейте момичета,
Преди няколко дни ви писах за мен и моята майка и за рака на гърдата. Сега изчетох това което сте писали и малко ви завидих толкова сте позитивни и добре звучите.Така и трябва.Когато на мен ми се случи  нямах с кои да споделя само семейството ми и психолога. Интересувах се от алтернативна медицина и билки сама.
Сега съм много добре работя си и се опитвам да забравя.Ще мине и ви пожелавам да успеете да се справите.
Ако имате да питате питайте аз с удоволствие ще споделя.

# 191
  • София
За втори път ни приканваш да питаме !
Вместо това, разкажи за себе си, по-лесно ще стане контакта.
Аз например, няма какво да питам, защото толкова много  мина през русата ми  глава, че на всички въпроси, които съм имала, почти съм намерила отговорите.
Или казано вкратце, съм много по-напред с материала от вас.

# 192
Ти сигурно знаеш колкото мен ,но другите?
Например от дъщеря ми която работи в посолството в Виена чух такива работи за Христо Проданов и антималегноцита ,че искам да ви кажа тоя е за убиване.
С доц Милев от онкологията следихме заедно една болна от рак която пи диаманти и нищо. Е за такива работи мога да ви помогна ,а и с съвет за лекари. Познавам ги доста добре ,а и изучих правилниците.
Бих ви препоръчала да правите терапи където е по спокойно,защото се побърквах в онкологията да гледам толкова много хора и все болни,избрах ИСУЛ и там много по добре се чувствах.

# 193
KaRoLa мила,разгледах снимките ти-толкова си млада и толкова хубава!За сетен път се убедих в предпочитанията на тази болест.
 Хули,след като те видях на живо/за което много хора ми завиждат-благородно/ те моля да си сложиш друга снимка на профила-да се вижда русата ти коса и сините ти очи!Извинявай,но това е професионална деформация!

# 194
Хули понеже ми призова да ти кажа нещо повече за себе си ще ти кажа че аз съм по възрастна от вас на 55 години съм.Имам семейство дъщеря и син и малка внучка на 5 години.Откакто се наложи да помагам на мама в борбата и с рака станах дистрибутор на немската фирма ПМ и имам собствен сайт
www.lifepm.eu
и офис където помагам на болни хора и главно болни от рак на белия дроб и при дечица които много боледуват. В моята работа се стремя да помагам и с съвети защото самата аз съм минала през този ад.Затова и ви молих да питате, за да ви помогна.

Общи условия

Активация на акаунт