Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 471
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Мерси-внесе спокойствие в трвожната ми душа Joy

# 166
Момичета,вчера  бях на гости при Хули.Очарована съм от нейната сърдечност и отзивчивост,от прекрасният и дом ,а за градината нямам думи-огромна и перфектна.В жегата изпихме чаша изстудено бяло вино.За сетен път се убеждавам,че тази болест спохожда само наи-добрите и силни личности.Приятен ден и приятни почивни дни!

# 167
  • В царството на игрите:)
ЕЕЕЕ, каква стана тя - последните ще станат първи. Викианнамария успя да стигне до Хули, а ние не... newsm78Завиждам ви дами, за студеното винце, за сладката приказка и за дворчето на село  bouquet
Луди пеперуди, протезата се мокри и още как. В колко морета и басейни съм я окъпалаааа Joy
Сега да ви се похваля, че вчера официално си прибрахме, колата, която си капарирахме по празниците. Голяма красавица си взехме - Рено Сценик - широка и удобна за нашата вечно пътуваща тумба Mr. Green Аз ставам все по - голяма и ми трябва широта #Crazy hahaha
В понеделник, живот и здраве, се отправям към Баня, така, че не чакайте много новини от част от нас. Ние сме на почивка newsm44
Ръцете със и без Аримидекс все си ме болят. Ще попитам и в болницата какво да правя - нали съм на рехабилитация, дет се вика Rolling Eyes
Целувам ви, прегръщам ви, обичам ви Hug Hug Hug

# 168
Миленче, честито ви нова придобивка, да си я ползвате със здраве, много приятни раздходки с новата кола!
   Благородно ви завиждам за почивката в Баня....обачеееееееее догодина ,ако е живот и здраве, чакайте и нас!Запазете първите редове Joy....... като няма да има много връзка с вас, барем дайте после снимков материал -да оплакнем очите де....И дано оправиш порблема с ръката там
  Приятно и весело изкарване ви пожелавам и ви чакаме с нетърпение ей..!

# 169
И мен ме чакайте догодина Simple Smile Миленка, честита ви придобивка. Колата наистина си е широчка и много удобна Wink

Аз се връщам от онкото.. Бяха ми объркали папката. бяха сложили документите на друга жена в нея..добре,че я видях иначе скандалът не мърдаше.. Пуснаха ми изследвания на кръвта за понеделник и ЕКГ.Взех епикриза. Вливали са ми: Дексаметазон, Зофран, Епирубицин, Доцетаксел, Циклофосфамид,  физиологичен разтвор..  Обаче нещо кръвта ме тревожи,къде мофа да видя референтните стойности? Изпросих си хапчета против прилошаване за следващата химия. ОБАЧЕ сега искат да ми правят вливки на 21 дни..Което ми обърква всички планове..Съвесем няма да се справя с нещата,които ми предстоят  ooooh! ooooh!

Хайде, до след малко Simple Smile

П.С. Танчеее, губиш сеее  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:23 от KaRoLa

# 170
  • В царството на игрите:)
Карола, нали се беше купила оригиналния Таксотер? Защо ти вливат генерика Доцетаксел? newsm78

# 171
  • София
Карола, в готовите резултати на кръвните изследвания винаги дават референтните стойности.
Ей, ще се справиш  newsm10

# 172
Ц,нямам референтни...Имам епикриза  без стойности. Оригиналният Таксотер струва майка си и баща си,затова взехме през друг доставчик. Не знам защо са го писали Доцетаксел, при положение, че на кутията пише точно Таксотер...

Кажете какво да направя да си кача хемоглобина Sad

# 173
  • София
Нали са ти пуснали изследвания на кръвта за понеделник - тогава до резултатите  ще са и референтните стойности.

# 174
Явно аз нищо не виждам...

Предният път като ми взеха кръв не ми дадоха никакви стойности,виждам ги едва сега, кто си взех епикризата....

Това ми е листа за понеделник
Това са първите изследвания
Това са изследванията от болницата

Парола:
Скрит текст:
20111985

Може и да са добре изследванията, но нищо не разбирам от тях.Струва ми се,че хемоглобинът е нисък...

# 175
Стойностите за хемоглобин за жени са: 120-165  Peace Мога да се опитам и да намеря останалите референтни показатели...

# 176
И аз така помня и си мисля, че ще трябва да го качвам някакси Sad

# 177
  • София
Карола, на предната страница май написах, че Таксотер и Доцетаксел са един и същ препарат.
Разликата е, че "Таксотер" е търговската марка.
Изследванията ти са супер, да почерпиш  Grinning

# 178
  • София
Каролка, миличка,
качването на хемоглобина си е едно малко удоволствие, стига да не си злояда - пържолки алангле /пека ги във фурната без да ги чукам, само овкусени със сол+черен пипер+заляти с бяло винце+олио/, червено винце, свинско дробче на фурна /оваляно в брашънце+сол+черен пипер+червен пипер и залято отгоре с олио като на салата + печене + обръщане/, стават супер дробчетата + ЯДКИ! ОРЕХИ!

ДА ТИ Е СЛАДКО!

# 179
  • Пловдив
... Сега има едно ново ( за диабет) , което е от слюнка на гущер - на това му викам аз гадно. Grinning  
Ето какъв дом. любимец ще си взема - едно хамелеонче, че ми е интересен. И като почне да ме плюе, плюе, плюе и ... хоп - няма диабет! Simple Smile

[... пържолки алангле /пека ги във фурната без да ги чукам, само овкусени със сол+черен пипер+заляти с бяло винце+олио/, червено винце, свинско дробче на фурна /оваляно в брашънце+сол+черен пипер+червен пипер и залято отгоре с олио като на салата + печене + обръщане/, стават супер дробчетата + ЯДКИ! ОРЕХИ!
От вчера съм на 1 ябълка и докато дойде края на работното време така бях освирепяла от глад, че ако този пост го бях прочела докато бачкам, щях да загриза дисплея. Добре, че се прибрах и хапнах солидно преди да проследя темата, че да си имам лаптопче да си ви чета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт