Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 464
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте момичета , нова съм в тази тема.
Не знам дали тук е мястото да кажа при мен как е ,затова за сега само се записвам и отивам да чета ! Hug

# 151
  • София
Мацки,
слънцето е адско и няма скриване - какво ще кажете за чадър?! Качих се на такси, пече ме от едната страна бясно - няма скриване. Но пък е толкова хубаво.
Купих Гарниер за лице и почвам да се мацотя.

Приятен следобед. Hug

# 152
Звездите, които пребориха рака (снимки)

Това са личности, които с действията си и с желанието си за живот вдъхновиха много да не се предават,
а да търсят изходи и варианти за справяне с коварната болест. Запознайте се с героите на борбата с рака.

# 153
Скоро и нас ще ни пишат в списъка с преборилите рака, налиии Simple Smile

Ужасна жега ви казвам, ужаснааааааа...Намазах се с крем 30ти фактор ама как лепна сега, важното е да нямам изгаряния Simple Smile бх с една приятелка, която е бременна и само ми повтрая,че й мириша на моренце. А и двете ще го пропуснем това лято Simple Smile

Айде, хубав ден от мен!!  Hug Hug Hug

# 154
  • София
Здравейте , приемате ли нови попълнения?

# 155
  • София
Ти как би отговорила ?
Аз пиша от първия пост в тази тема и винаги съм писала - да, приемаме, но никак не се радваме  newsm61

# 156
  • пловдив
Здравейте , приемате ли нови попълнения?
Не, но... уви, болеста не пита като дойде  #2gunfire Обаче това се отнася само за болестта.... готини хора с мерак за борба винаги са добре дошли  Wink 
Здравейте момичета , нова съм в тази тема.
Не знам дали тук е мястото да кажа при мен как е ,затова за сега само се записвам и отивам да чета ! Hug
Ти си кажи при теб как е, пък после си чети на спокойствие  Wink

Не може да се яде това, не може да се пие онова.... е хайде да замижим в тази жега и да се поглезим мъничко  ..... мисловно  Mr. Green

# 157
Еми ...аз пък не мисловно, а действително си хапнах сладоледа днеска ...просто не издържах !Мога без всякакво друго сладко, но не и без сладолед Rolling Eyes

# 158
Към звездите преборили рака добавям и Кайли Миноуг а че и нашите ветеранки -звезди тук Hug, дръжте списъка отворен и ние идваме  Wink

# 159
  • София
Дааа, звездите преборват рака.
Най-малко ние можем да се мерим с тях, но въпреки всичко го правим, нали !

# 160
Ох,мили ми...искам да ви кажа,че откакто се боря с болестта, само на камък удрям...Реве ми се от нерви вече..Не искам да мрънкам постоянно, но само каръщини ми се случват.Сега имам проблем с един  болничен и нямам идея как ще се справя.. Няма как да го заверя. дали са ми го без печати и входящ номер и ми го връщат от НОИ да го заверя... Е как да му сложат задна дата. Той е от 19ти април,до 18 май...нямам идея какво ще правя сега

Танче, как си след вливката??Губиш  ми се от вчера, тревожа се за теб...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 22:56 от KaRoLa

# 161
Здравейте дами,цял ден съм в движение и едва сега ми остана време да ви поздравя.Купих си няколко памучни ризки с дълъг ръкав,крем 50-ти фактор за лице и тяло и : лято здравей  : nature016:
Утре съм на вливане за костите и ми е малко стегнато и нещо със се ококорила ,не ми се спи  smile3506 smile3506

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 22:41 от kakarumka

# 162
  • София
Каролка, и аз, бягайки бързо от болницата, бях пропуснала да го изведа и подпечатя един болничен и ми го върнаха от службата, а твоят е "проспан" и от твоята месторабота, та е стигнал чак до НОИ в този вид. Иди с болничния в мястото, където ти е издаден, ще ти го изведат и подпечатят и ще го придвижиш по-нататък. Няма проблем, че няма да е със задна дата. Ние сме си за бой, ама ни е простено... ДЕРЗАЙ!!!

# 163
Добро утро!
 Момичета-ще пътуваме и много бързам, та директно на въпроса-гръдните протези мокрят ли се? Вчера видях една колежка по съдба, и тя набързо ми подхвърли нещо, не знам дали правилно чух Embarassed?

# 164
  • София
Разбира се, че се мокрят.
Нали отвреме-навреме трябва и да ги поизкъпеш  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт