Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 459
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Миленка, преди като писа за болките в ръцете и възпалението на карпалния нерв, много хора споменаха, че и те имат същите проблеми и затова не споделих, че и аз съм на същото дередже. Но това с китките вече става проблемно. Преди си мислех, че и спорта на младини е виновен и остеопатията и Аримидекса - така че явно е комплексно. Даже колата понякога ми е трудно да карам особенно с лявата ръка/операцията ми е на лявата гърда/. Колкото до излагането на слънце - аз съм за пазенето и стоенето на сянка, ама не заради рачето а за това, че  съм бяла като  сирене и ставам червена, като опърлено прасенце, като изгоря Joy и да наистина след операцията станах по спокойна, но вероятно се дължи и на напредналото ЕГН Embarassed

# 136
Момичета бях на работа и сега видях това което сте писали. Дългия ръкав е за да се пазя от слънцето,защото ми се появиха едни черни петна след лъче терапията.Те и сега са си по мен но не ми пука.А на другите казвам че ако не вярвате няма и да оздравеете.Може да е мираж но ходя на работа и се чувствам добре.Търсят ме хора като мен и им помагам с каквото мога,къде с дума къде с надежда,къде с продукт от офиса. 

# 137
Здравейте момичета,днес пихме по един бирен фреш с Таничка и тя забеляза едно голямо петно на лявата ми ръка,точно на сгъвката,това се е получило само за 2-3-часа,уж се пазех от слънцето. Явно ще трябва цялото лято да се обличам здраво  sun,ако не изчезне до ден-два , ще си го нося докато съм жива ,ужас,няма друг начин: зареждам се с шапки,шалове,дълги ръкави и крачоли.
evapopova какво точно си вземала по време на терапиите?

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 23:01 от kakarumka

# 138
Руми,хем ти онзи ден беше с дълъг ръкав Sad Ще се пазим, няма как..колко лято е то Simple Smile Извинете ме,че не дойдох, но програмата беше пълна.. Следващият път каня и черпя аз   bouquet

# 139
  • София
Добър вечер, скъпи дами,

с голямо удоволствие виждам, че форумът се е раздвижил, след многодневните празници, и всички сте тук весели и щастливи от хубавите дни. :hug: :hug:

Сега "Марко Тотев" да ви се отчете:
Днес ми направиха четвъртата вливка ФЕК, вече си я поемам като бозичка, дори не й се притеснявам, слава на Бог! Нищо че нощес отново заспах в 3.30 ч. Днес разбрах, че това, което ни вливат за отровни вещества от Първата световна война /както казала една лекарка/!!! Малко ми стана мъчно за нас, защото щеше да е по-друго да е от Втората световна, поне щеше да е нещо леко по-модерно. В салона пред 21 кабинет имаше около 60 човека за химия, но моята глупа мацки минаваме първи на преглед и вливка /без връзки/.
Сцинтиграфията я отложиха за края на май, защото не можаха да си поделят папката с история на заболяването /безценна е/ и на 28-ми май счинти, а на 29-ти пета вливка.

Сладурчета,
струва ми се, че дългият ръкав при 29-30оС си леко садо-мазо, но ако сред нас има дружки с такова хоби, не пречи да си ходят и с дълъг ръкав.  [smilie=smile3533.gif]

Каролка, единственото за което се сещам, като ти чета поста във връзка с прегледа на автомобила е, беше ли приготвила Финикийски знаци, да не би това да е изнервило човечеца??!! :35: :35: :35: Мен от както ме придружава рачко, ме е обхванал такъв непукизъм, че децата ми не могат да ме познаят, като се има предвид какво чудо бях преди това... Пък и нали съм зодия Дева, най-напред себе си уморявам с перфекционизъм, а след това околните. Това вече се промени, обхванал ме е страхотен непукизъм, или може би лека форма на бабешка депресия.

Обаче момичета, само за 6 месеца се сбръчках като онази бабичка с гроздето по главата. Спешно се нуждая от крем за опъване на бръчки, или да отида при Гала за пълна промяна, даже не зная. Приемам съвети за ползване на козметика, спешно и бързо действашо.

А така, и като давате думата на разни бабки, не могат да се спрат, за което моля да бъда извинена. И тази еуфория сигурно е от химикалката - сега отивам да си опъна телесата в очакване на разни афти, умора и не се сещам още кво...

Сладки сънища момичета, ОБИЧАМ ВИ!  :hug: :hug: :hug:

Що не ми излязоха емотиконите, сигурно пак съм натиснала нещо???

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 23:07 от Zara53

# 140
абе бая време е като помисля,три месеца ще се сваря.Айде другата седмица Кали ще си на линия  cheers

# 141
Зарче, финикийските знаци хич не съм ги показвала,защото УЖ ходих при познат. Ама той докато се покаже, ние вече се бяхме хванали за косите.. Както и да  е, друг ще ми направи прегледа...Аз мисля,че в 5те дни,докато ми е кофти след химията (както беше предният път) няма да се показвам навън и така няма да имам изгаряния.  Но иначе и аз се мажа,сега ще си купя фон дьо тен със слънцезащитен фактор и готово...Без грим не излизам навън,така,че поне от там да се подсигуря..

Градски, я кажете как се казваше онова за неразположението, триъгълното хапче??

Хубава и спокойна нощ,мили ми  Hug

# 142
Добро утро!
 Добре че сте споменали за слънцето-от вас го разбрах. Ще опитам с къс ръкав, но с ходене по сенките-и без това съм мургава и трудно изгарям. В жегата ме стяга шапката-перука, ако се наложи да ходя с дълъг ръкав, по добре  да не излизам.
Zara53, да не би да е от химиите-изсушената кожа е предпоставка за бръчки?  И аз намирам промяна в себе си, дано като приключа с химиите, кожата да се възстанови.
 Сиссс-прекрасни снимки, много хубаво пътешествие...
 И ние днес се приготвяме, ще сме на някакъв севлиевски язовир-мъжката част ще се състезава, ние с малката-ще се забавляваме. Ние двете май повече се вълнуваме, а на Християна ще И е едва за втори път, та вече притреперва от нетърпение...
 Слънчев ден от мен, после ще ви нагледам отново!

# 143
  • Русе
Karolka аз пиех Разетрон след химия, Генова ми го изписа, много помага.
ZARA пробваи червеното Gаrnie лосиона за тяло и крема за лице/кръгла кутиика/
доста са мазни и на мен ми деистваха добре.А за афтите се жабурете със сода бикарбонат
разтворена във вода,не че много помага .Хубав ден момиченца Heart Eyes

# 144
За жабуркане Румката каза,че в лечител имало вода с прополис за афтите. Смятам и това да опитам.

Сега направих страшен фреш Simple Smile Грейпфрут, портокал и две мандарини и тети половин литър фрешче.  cheers  Преди това-арония и лимон със сода.. Менюто е пълно Wink

Хубав слънчев и не толкова горещ ден  Hug Hug Hug

# 145
  • София
Карола, грейпфрута е абсолютно забранен по време на химиотерапия !

# 146
Зара, за това за Първата световна- хич не го мисли, те, лекарствата така ги откриват. Сега има едно ново ( за диабет) , което е от слюнка на гущер - на това му викам аз гадно. Grinning

Сега видях за грейпфрута - категорично заставам зад Хули ! 

# 147
ОК, друг ще го пие тогава Wink Оставам на портокали и мандарини

Мерси,Хули  Hug Hug

Ето затова питам, щото няма кой да ги казва тия неща иначе....

# 148
  • Русе
KAROLKA,Станев абсолютно ми забрани грепфрут по време на химията както и алое вера,

включително и козметични продукти с алое,защото намалявали деиствието на химията

# 149
  • София
Здравейте, момичета,
записах си Gdrnie - крем за лице, отивам на пазар. Смятам да се обзаведа и с няколко шалчета. Снощи си харесахме обувки със съпруга на новодошлите в БГ /поне за мен/ DEICHMANN и ще го обзаведа с пролетни и летни обувки.  Grinning

От слънцето да се пазят особено по-беличките момичета, ние тъмните не горим, направо почерняваме. Поне аз съм така.

Това за грейпфрута не го знаех, то кой да ти каже, ако не е форума...

Аз обичат много портокали, дано и те не се окажат вредни. Май ще бъде по-лесно за си кажем кое не е вредно, че списъкът с вредните храни понабъбна доста.

Хубав ден, мацки, изпълнен с положителни емоции!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт