Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 450
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Сиссс , добре дошла , ама не мина ни на отиване , ни на връщане /за по напряко/ през Русе....пък аз чаках Mr. Green , със строен куфар.

Ще мина беееее....ама друг път... Mr. Green Joy Joy

# 121
Танче, тоя шал, с който беше в понеделник е супер. Той от къде е??? Аз мисля да мина тия дни за нови шалчета през магазина  Flutter

# 122
Кали ,  ще ти кажа  - ти само ми ела на кафе  Mr. Green, нали ти праснах СМС - ни вопъл , ни стон Wink

# 123
  • В царството на игрите:)
Привет, на работа съм, глават ми пуши, след направената снимка на рамото за рехабилитацията се оказа, че то е измъкнато от ямката JoyДе го чукаш, де се пука. питах лекаря дали само това вижда, а той се опули срещу мен и ми каза, че това не е малко Mr. GreenКакто каза Силвана, въпрос на гледна точка!
Аз бях на първа терапия на 20 юни 2009 и така цяло лято, но едва сега разбирам, че трябвало да се ходи с дълъг ръкав newsm78 И добре, че го разбирам чак сега, че иначе щях да пропусна почивките, басейните и шармантните ми рокли щяха да си стоят в гардероба Mr. Green
Днес се радвам на слънцето и жегата, от която много се оплакват, а когато я нямаше пък се оплаквахме от студа. Много странно нещо сме хората - все за нещо ще намери да се начумери newsm78 Имам предвид хората, които срещах и слушах днес по автобусите!

# 124
Миленке , от там ли те боли ръката? Как да му дойде наум на човек . И наместиха ли го нещо  newsm78

И мен ме предупредиха да се пазя от слънцето , имало такива с  лицеви изгаряния  , ми каза дофтора   Thinking .А ма аз и без това се мажа и в града с 50 фактор ,щот имам слънчева алергия - особенно на деколтето . Ако съм с по отворена блуза и веднага се обривам #Cussing out

# 125
Танче, видях те, че си беше с късия ръкав, а Румката с дълъг и затова реших да питам...Не съм искала да внасям смут..

Ако ви кажа как ме вбеси един кретен.. Отивам за технически преглед и ми иска един тон документи, ама на мен ми липсва само един лист от застраховката и му викам:ще ида и ще го взема. И той:ама къде ще ходиш? Аз:до нас... И той: аз ако съм еидн катаджия ще те глобя и хич няма да те слушам и ми се разкрещя и мъжът ми му вика:айде малко по-спокойно да си говорим. И оня взе да ми хвърля документите... Еми, няма да ходя там на преглед, хем при приятел.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 126
Кали , я му тегли на тоя една , ама по дълга #2gunfire .... и те много важни станаха .
Аз пък днеска отивам да ми вземат кръв , взела съм си досието и от кабинето излиза онзи "тиквеник" Sick и ми вика : Ти за какво си ? - За химиотерапия , казвам ! Тоя ме изгледа  smile3516 и вика - Ааааааааааааа, знам те аз тебе  newsm78 демек , ти си онази дето си търси лекарствата и създава тука смут Mr. Green такъв смях ме напуши .Някакъв с дрисльо , с изсулени дънки - нищо докторско , всяващо уважение няма в него - ще ми държи сметка , къде ходя и с кого се консултирам .....ама ха!!! smile3528

# 127
Момичета,има ли някой от Видин,който да може да ми даде в заем или срещу заплащане Летрозол?Чакам моят от Англия,но нещо се бави и от днес съм без таблетки.

# 128
Аз по принцип съм си много чувствителна и много бързо паля...обачеееееееее ,след всички перипетии, които ми  минаха през главата ,напоследък се чувствам много странно спокойна Shocked..пия по една  "майна" сяка сутрин и това е!А уж не вожех преди да го правя......
   Останаха ми 3 лъчета и тъкмо се радвах, че хич  не изгорях.....да ама НЕ .От два дена насам като ми се е зачервила гърдата и нали е голяма ,та като се появиха едни малки мехурчета с течност под цицата Grinning..пари, та щипе.Обаче се правя, че не забелязвам  bouquet.Та днеска  хубавооооооо ме омазаха с едно червено лекарство, не ми стигаха цапаниците с черния маркер Joy и сега така-алено червена, с черни мацаници......абе луда работа.Сама си се хиля чак. JoyЧудя се как ще излезе това после newsm78.
  KaRoLka пак хубава фотосесия си спретнала!
  Миленче, и сега какво ще те правят?

# 129
  • В царството на игрите:)
Не съм искала да внасям смут..
Каролка, не си внесла смут. По - скоро го казах с чувство за хумор това за ръкавите. Недей да си пилееш енергията в подробности. Едва ли късия или дългия ръкав ще промени нещо - това исках да кажа Hug
Танче, не от това ме боли ръката, а по -скоро И от това ще ме боли ако не взема мерки Mr. Green
На мен ми спряха хормоналната терапия за 10 дни, за да видят дали този симптом ще изчезне, но китките продължават да ме болят, а вече шести ден не пия аримидекс Thinking
vikiannamaria, май нямаме дама от Видин newsm78

# 130
  • София
От Видин няма, но пък Славотин е съвсем близо  Laughing
Ако ти се идва дотук, мога да ти заема малко.

# 131
Хули,аз много искам да се запозная с теб,защото ми се струва,че сме от една и съща кръвна група и с еднаква съдба.Ако до утре не ги получа,ще дойда да ги взема,но с какво се пътува до Славотин?

# 132
http://www.ayurvediccancertherapy.com/index.php незнам дали помагат, ако някой се интересува и вярва в това........

# 133
  • София
Викианнамария, писах ти на ЛС.
СВО, ами аз не зная чужди езици  Embarassed

# 134
И АЗ СЪМ ТАКА, НО ИЗЛИЗА ЕДНА ИКОНКА ПРЕВОДАЧ, ЦЪКНИ И ЦЕЛИЯТ САЙТ АВТОМАТИЧНО СЕ ПРЕВЕЖДА НА БЪЛГАРСКИ

Общи условия

Активация на акаунт