Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 425
  • 731
  •   1
Отговори
# 105

Нещо интересно: http://www.bgshok.com/2012/04/30/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BA% … 0%B2%D0%BE%D0%B4/

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 13:08 от Soni_66

# 106
Здравейте, дами!Аз се завръщам от  тридневно гостуване и се радвам да ви намеря всички в добро настроение.Радвам се ,че и всички се чувствате добре!
  И при мен всичко е наред ,като изключим зрението.Чудя се дали си чувствам очите така натежали и леко подпухнали от лъчето newsm78.....или е нещо на нервна основа.Ходих и на очен -нищо притеснително ми няма.Да взема да си пусна една кръвна захар ,че знам от диабет също се влошава зрението...ма да не мрънкам сега Joy
  Хайде, слънчев следобед на всички!

# 107
  • София
Сонче, така е  скъпа, но в нашия случай става дума за взаимодействие между слънцето и химио и лъче - терапии.
Сияние не бих казала, че състоянието на зрението ти е от лъчетерапията. Търси причината другаде !
Що се отнася до мрънкането - ами мрънкай си, не ни пречиш  Joy Joy Joy
Стига, обаче това да те разтоварва !

# 108
  • Варна
Здравейте, мацки Simple Smile
моя милост вчера се натресе на русенската група и си прекара един страхотен ден.  newsm51
Конференцията се проведе в присъствието на достатъчно членове и дори делегати от съседни региони / аз /. Имаше и наблюдатели /деца разни/, ама на тях им запушихме устите с храни и напитки. Дневният ред няма изчерпване, доброто настроение също. Да не се плашите, ама за два часа съм в Русе  smile3532
Пепито ни води до Басарбовския манастир, пихме лековита вода, а после седяхме на брега на Дунава. Невероятно беше. Пепи, целуни фамилията от нас Simple Smile

# 109
Русенската група и без туй сме най- красивите и си заслужава да ни посетите.
И кЪт сЪ натресе, кво - стана яко. Щеше да стане още по интересно,
 ако освен лековита бяхме пили и огнена вода.
   Мъжо вече го нацелувах,  щот другите от фемилито  не ми дават.

# 110
  • София
Миии, другите са разумни, откачалки не целИват  Joy Joy Joy

# 111
А добра вечер ,компанията!
Гледам царяло е веселие докато ме е нямало! Това е хубаво!
И никой не е рИвал за мен...Това е още по-хубаво... Mr. Green Кат мЪ няма няма кой да ви мъмри нали... Mr. Green
Сега наминавам само да кажа ,че се прибрах току що от странство! Жива съм! Пълна съм с емоции и снимки! Утре шЪ разказвам и шЪ показвам...
Сега се къпя и се трупясвам,че след 18 часа път можете да си представите как се чувствам и на какво приличам... Crazy Tired

# 112
Добре дошло  ханъмче Hug Чакаме те с отворени обятия, ама като те знам каква си хаймана - разказвай докато не си изчезнала отново bouquet

# 113
Добро ви утро Simple Smile

Всичко живо отиде на работа и най-после ще мога да си свърша работата у дома  Joy Joy  Имам да оправям едни дрехи,дето трети ден ги боря ooooh!  Забравих да кажа на русенки, които ще си правят тюрбанчета,като мен,че в магазин Марсел, до Дървото има ОГРОМЕН избор  на шалове- различни цветове, дебелина,краски. Всичко до 6 лв. Много съм доволна Simple Smile Още не съм се показвала пред обществото с перука, само с тюрбанчета..

Понеже продължавам да снимам промените всеки ден, ви показвам малко матриал, за тези,които не са ми дружки у фейса Simple Smile

С половинката
Като пират
С шапка...само за проба
По коса
С Моето Мишле
Пак с половинката на заведение
Мишето не обича да се снима
И така си ме обича Мишката
В синьо

Паролата е :

Скрит текст:
20111985

Майка ми ми каза да не нося черно  ( а аз основно такива цветове имам шалове) и сега ще се обзавеждам с още други цветове Simple Smile

Хайде, хубав ден на всичкииии и се пазете от тия пусти жеги   Hug Hug

# 114
Добро утро,то май вече е ден ама аз сега се надигам.Karola много добре ти стои шапката и синия тюрбан.Вчера за първи път и аз бях с тюрбан,ми то много приятно и леко било на главата.Ще взема да прескоча до този магазин и да си напазаря шалчета.   

# 115
Здравейте,
Аз писах преди няколко седмици по темата като човек минал през ада на два пъти. Първо се борих за моята майка с рак на гърдата и тя живя 8 години след операцията. Лекарите ме предупредиха много да внимавам, защото е голяма вероятността и аз да си лепна едно рак че.Това се случи след една година,но аз бях подготвена и го хванах навреме.Минах си химите и лъчето. Сега като ви чета за косите и другите неудобства  си спомням колко не ми пукаше какво шалче ще сложа и как съм изглеждала.Трябваше в горещините да се боря и слагах само сламена шапка и дълъг ръкав и ходех на терапии.Станах дистрибутор на немска фирма за да си осигурявам по евтини продукти
www.lifepm.eu
Препоръчаха ми ги лекарите и с тях много по лесно преминах през това изпитание.
Сега съм добре от 3 години и ви моля пишете ми искам да помагам с натрупания опит да ви дам частица от моя оптимизъм.
Чакам?    

# 116
Да, Руми, с тюрбанчето си е проветриво...Даже не знам какво е с перуката навън ама ще проверя Simple Smile Магазина се намира срещу Дървото, по-надолу има една аптека и едно кафене. Между двете е магазина. Има цял ред с шалове...едвам си избрах 2 шала  Whistling

Аз сега ходя с къс ръкав и не знам дали така трябва...Лекарят каза, че се получавали изгаряния за цял живот ама в тия нечовешки жеги как да се тикна в дълъг ръкав????

# 117
Стана тя!Досега едни питанки, сега се почнаха други- с къс или дълъг ръкав? Това пък защо?
  С дълъг ръкав ли трябва да ходим? Нали и на плаж можело, но под чадъра и покрити с нещо върху гърдите.......защо тогава да се покриваме с дълги ръкави? newsm78

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 12:26 от sianie35

# 118
Извинявам се,че питам!! Както казах- лекарят каза, че се получавали изгаряния..Но аз не виждам как цяло лято ще се ходи с къс ръкав.

Нали ще си помагаме?? Аз мисля,че с питане си помагаме.. newsm78

# 119
sianie35  ти не си в нашта категория smile3533, само ний  , благословените  newsm45 с химия , трябва да се пазим от слънцето, / и ти трябва ,ама ние повече/. Ама аз се мажа с лосион - 50 фактор , даже и за лице съм си поръчала такъв , и вече си джарам по къс ръкав.
Кали , що не каза по рано , вече се изръсих за шалчета , ама и те по 5-6 лв - купих си 6 броя / за героя / и сега съм нова жена всеки ден  smile3532
Сиссс , добре дошла , ама не мина ни на отиване , ни на връщане /за по напряко/ през Русе....пък аз чаках Mr. Green , със строен куфар.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 14:20 от @tani4ka

Общи условия

Активация на акаунт