Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 422
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Днес в Русе е лято,народа е плъзнал по улиците на разходки.А като гледам някой от дамите как са се разголили,направо умирам от яд.Оказа се ,че трябва да сменям гардероба,та почти всичко ми е с едни деколтета.....   smile3521 smile3508 smile3508

Момичета,имала ли е някоя от вас проблем с бъбреците по време на химиите?При мен стойностите на креатенина са повишени и нямам идея как да ги смъкна.Опитвам се да пия повече вода,ама само като гледам чашата ми се повдига,а и миризмата на всичко ми е неприятна.

# 91
Аз имам проблем с миризмите, за бъбреците беше писала Каролка!

# 92
# 93
Мерси! Днес във Фейса ми писа едно старо гадже, ама много старо-от училище. Поздрави ме с това, и ми стана много мило. И аз ви поздравявам!Май всички имаме нужда от синьото влакче...
http://vbox7.com/play:a2ddb929

# 94
Здравейте!!!

Денят ми беше изтощителен, отново Sad Направихме 5 курса с багаж. Направоооо жегата ме изпи отвсякъде. Мъжът ми не даде да пипна нищо,само да шофирам. После бях н репетиции с театъра, после на рожден ден и чак сега се завъртам.

Луди Пеперуди, мила, желая ти здраве!! Желая ти спокойствие и сили да продължаваш да бориш осмокракото!!  Heart Eyes

Antom, знам,че е много изнервящо връзването на кърпата, но виж клиповете, които съм дала. Гледай ги 2 пъти и си готова..Аз вече суча кърпа за нула време. Да ви кажа..аз с кърпа шавам из града.. Не знам кога ще сложа перуката. Харесвам се с кърпа.

Како, моите бъбреци щяха да ме уморят,честно!! Умирах от болки на лягане и ставане. Тайната е във водата  ( как звучи заучено ) Пием...ходиш до 00 и така като обработят химията ще се успокоят. така мисля аз.

Хайде, мили ми, лека и спокойна от мен, че утре пак ме чака местене и чистене...  Hug Hug Hug

# 95
  • Варна
Здравейте !
Алооо русенките искате ли утре да направим едно дружно ходене до Басарбовския манастир? Щот аз натам съм се запътила.

# 96
nanastef, ние имаме уговорка за кафе, не знам дали са ти писали.

# 97
nanastef, много хубава идея , откога не съм ходила на манастира  newsm78. Ние имаме уговорка за кафе към 11-11.30 , на главната , в мола . И то май няма да е дълго кафе - Румка има гости от Варна / да не си ти , ей/ Joy, а Кали е заета - още се мести , предполагам . Звънни ми все пак да се чуем , ако нещо се промени .

# 98
Да, утре ми остана да опрашч апартамента да го върнем в добър вид, но обещах,че ще дойда Simple Smile По тюрбана ще ме познаете ... На терасата ли ще сме или вътре?

# 99
На терасата ами, само да не пече много newsm08

Ехххххххх, момичета ,тази вечер се заредих с такава огромна доза  любов txtloves и щастие  newsm44- филма Mamma Mia - обожавам ABBA,  мога да ги слушам непрекъснато   newsm81

# 100
И аз се заредих с много положителни емоции от този филм и особенно като гледах Пиърс Броснан-голяма наслада.Момичета,след 4 операции чак сега получих лимфоденит.Как мога да го облекча и може ли да изчезне,ако е от преумора?Приятни почивни дни!

# 101
Ей , днеска хубаво кафе пихме  newsm44, скоро пак .....

vikiannamaria , ако ти е от преумора лимфедема , почивката ще ти помогне , ръката нагоре и може лек масаж от китката нагоре , ама само към рамото да е движението , без връщане обратно .На първа страница , при упражненията има описано как става .
ето и още нещо :

http://www.az-jenata.bg/article/8209/Limfedemat-veche-e-lechimo-sastoyanie/

http://www.amoena.com/bg/TippsAndService/advices-channel/exercises.htm,
 има и още много инфо в нета . Peace

# 102
МНого празници, много нещо:) Ама нека и всички делници, са ни като празници. Заслужава ме го девойки. Баба след голямото Великденско нападение от деца и внуци, сега си седи кротко в къщи и чака контролата си на 3 май . Завиждам на Русенки, защото ги видях на живо и знам, че са си прекарали чудесно. Софиянки, какво стана с нашето кафе пиене. Не може  всички са забегнали нанякъде:(

# 103
Добро утро!
 bigbaba4, видях семейството ти във Фейса-голямо италианско фЕмили-целувки на всички!Аз след двумесечна чуденка, наистина реших да започна работа отново. Използвах почивните дни, за да нахвърлям малко нови идеи, и от понеделник започвам да показвам новите предложения. Работи ми се, да си стоя просто така у дома, оказа се не е за мен. Поработвам малко и в семейната фирма, и така не ми е толкова тегаво.
 А времето е направо супер-скъсахме се от разходки с малката.

# 104
И на мен не ми е тегаво вече Simple Smile Имам си страшно занимание...стягане на къща. Много нерви отиват ама като си изберем това-онова и ми е много готино.Даже вчера закъснях за срещата, за което много се извинявам, защото си избрахме плочките Simple Smile Следобеда дойдоха наши приятели и ни помогнаха да махнем тапетите,а брата на мъжът ми за 2 дни направи окаченият таван в спалнята ни. Кипи усилен труд Simple Smile Гледам да отметна максимално много преди химията пак да ме възспре..

Много се радвам,че вчера се запознах с всички вас, положителни девойки  Hug Hug

Дано скоро се запозная и с останалите. С БигБаба не успях предният път Sad

Хубав почивен ден на всички!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт