Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 416
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Миличка Луди Пеперуди,
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти, много здраве и пак здраве, а и да не забравя - як купон, много веселба!

Каролче, снимките, които си предложила показват, че хубавото си е хубаво, вари го печи го - това е! Пожелавам ти един много силен ден и успешно местене!

НАНАСТЕФ,Както виждам, партията бирена вече е факт, жалко че живеем на такива големи разстояния и ние от голямото село няма да можем да се включим реално в нея.  newsm78 Но духом сме с вас и ви казвам едно голямо "НАЗДРАВЕ"!  cheers

Единственото ми притеснение е, да не ме отложат, не нещо друго. Иска ми се тези шест вливки да минат, да си взема глътка въздух и есента ще започна лъчето от трети септември. Не съм наясно точно при какви показатели отлагат вливанията.
И моите изследвания този път не са прелест, има едно MCHC /служи в диагностиката и типизирането на различните видове анемии-това го копирах от гугъл, не че съм умна/, при максимум 360, при мен е 371. Този месец се уморявам по-бързо, и повече ме мързи. Може да е от тази анемия. Иначе химоглобина ми е 126, при 136 миналия месец. Трябва да се наливам със сокове от цвекло и моркови и да хапвам орехи. В интерес на истината, този месец нищо такова не съм правила - занемарих се! newsm55

Но изведох кученце, днес денят е страхотен! Пожелавам ви ползотворен и приятен слънчев ден!  animal085

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 11:38 от Zara53

# 76
  • Варна
мдааа, значи в понеделник моя милост ще съм в Русе  bowuu След мен може да има и един керван мъже, ама ще им измисля занимание докато се виждам с вас. Повярвайте ми не са още за пред хора!
Nezabravka аз мислех за извращение пиенето на капучино без захар, ама всичко е въпрос на тренинг. Миналото лято прекарах една незабравима седмица в Северна Италия и повярвай ми - превърнах пиенето на капучино и бяло кафе без захар в религия. Сега вече оценявам какъв хубав вкус има.
Zara53 , точно в момента си копирам документите за рехабилитацията и направих една бърза справка. Моят хемоглобин също доста е паднал по време на химиите. Някъде 120 е бил. При нас го правят преди вливката и веднага след вливката. Няма да пиша колко е падал след.  Sick Нооо вижда му се края - ще го вдигнеш. Ти си знаеш как. Здрава храна му е майката  bouquet

# 77
# 78
Опитах да сложа картинка,ама пак не стана  newsm12,от два дни само обикалям леглата в къщи,дано ефекта от химията да изчезне по скоро.От всичко гадно има и нещо положително,вече 3-дни не съм пушила,сега е момента да ги откажа.
Някой беше споменал,че имал афти в устата,с какво се церят?
А иначе за понеделник,ще си стъпя на краката,дано. newsm53

# 79
  • София
Някой беше споменал,че имал афти в устата,с какво се церят?
А иначе за понеделник,ще си стъпя на краката,дано. newsm53
Руми, както ми каза Хули, "ще ти минат като на кученце". На мен ми минаха сами. Абе както се радвахме в началото, че нищо ни няма, сега вече се поскапахме и разбирам ветеранките, когато говореха за ада на химиотерапията. Ще трябва да стиснем зъбки, бабките - кастанетите, и да изтърпим!

# 80
  • София
Миленкееееее, как си и где си, бе ? Сигурно съм пропуснала инфото, че пак си негде по белия свят  newsm78

# 81
Момичета-благодаря Hug!

# 82
Честит Рожден Ден пеперуди newsm59, пожелавам ти най-хубавия ден от твоето минало да бъде най-лошия в твоето бъдеще smile3525    Каролка страхотна си Simple Smile

# 83
  • В царството на игрите:)
Миленкееееее, как си и где си, бе ? Сигурно съм пропуснала инфото, че пак си негде по белия свят  newsm78
Привет на всички...Мамо Меце Hug Hug Hug
Този път съм си тук. Тъй като ми предстоят доста пътувания праз май, с благоверния решихме да не прекаляваме. Оставихме децата при леля ми в Клисурския манастир /Тя е игуменка там/ и сега вземаме глътка въздух Hug
Първо искам да кажа на Таничка и Карола да не вземат никакви гъби, че толкова товарят черния дроб, че не е истина, а на него, милия, само това му липсва по време на химия. Аз съм пила доста Кордицепс препоръчан от лекар, но изришно ме предупреди да не е по време на химия. Гъбите са си направо машина за пари, но пък ефекта "Плацебо" е на лице, което все пак е нещо newsm78
Наде, какво не ти е наред с кръвните? Rolling Eyes
Луди пеперуди, ЧРД! Дано празнуваш още много и щастливи рождени дни!
Какарумка, дано да успееш да ги откажеш. След химия не ми се пушеше, но като се поокопитех и айде пак #CrazyВярно, че съм ги намалила доста, но например снощи бях в една кръчма на женско парти и прекалих и с антиоксиданта и цигарите Thinking ooooh!
Преди два дни ме стегна шапката и си пуснах туморен маркер и слава Богу е добре. Пожелавам на всички хубави резултати Praynig
Зара, резултат 126 от хемоглобина в този момент не е никак зле! Моя през цялото време беше такъв, че и по нисък, но не съм пропускала вливки Peace

# 84
  • пловдив
Честит рожден ден и от мен, Луди пеперуди! Пожелаваш си здраве и късмет.... аз ти пожелавам да ти се сбъдне и добавям от днес насетне поводите за усмивки да се умножават стократно на ден и да запращят далеч в забрава всяка сълза, която досега си проляла, ако не е била от удоволствие и щастие  newsm51

KaRoLa страхотна фотосесия  newsm74 да си призная, толкова ми хареса с тази китка на шала, че се изтипосах пред огледалото въоръжена с шал и аз...барабар Петко с мъжете ... като започнах едно увиване... връзване.... като се знам с какви две леви съм.... не успях да се избарам толкова хубава и сега чакам да ми се успокоят нервите и пак почвам пробите иначе ще нарежа шала дето не ме слуша  Mr. Green

Предните бабки бяха готини, но тези направо .... надминаха всички. Засмях се с глас.  hahaha
Къде ги напираш тия щурачки?

Преди време "старите кучета" тук ми помогнаха с информация за мама.... после видях, че между тях е и приятелка от друг форум.... после осъзнах, че освен със съвети тук ме зареждат и с една невидима сила и желание да се изправя срещу всяко изпитание със запретнати ръкави и хъс за борба.... Не съм имала лична среща с осмокрачо /това, че мама мина през това изпитание не се брои, поне според мен, човек истински разбира какво се случва само когато шамара се стовари на неговата лична буза/ , затова и избягвам да давам съвети за лечения, но  ..... съм проклет навлек, от който почти няма отърване  Mr. Green и щом освен физически тук борбата е и на духовно ниво .... а аз съм една утвърдена ....духовно.... луда.... боркиня  bowuu не мога да не се включа.... а лудите сме надарени с едно готино качество, все успяваме да намерим по откачени от нас  Mr. Green затова и ми е лесно с Гугълчето.... щурачки на фото да искаш  smile3532

Усмихнат ден   lovekiss Kissing Heart

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 17:11 от antom

# 85
Благодаря ви!
 Да кажа и аз за цигарите-ами пуша, може да е малко,но факт Embarassed, това така или иначе ми е единствения порок bowuu-скромно,но от сърце-та съм го преживяла...
 desert rosee,бъркам ли, или преди време пишехме в една в една творческа тема, мисля за техниката батик беше? Занимаваш ли се още с това?
 Следващия уикенд ми предстои пътуване с каравана-препоръчайте ми хубава книга, нещо не твърде сериозно, като за разпускане.Напоследък много хвалят турските автори.
 Това е за сега-опитвам се да сглобя едно ренде вьорнер, после пак ще драсна, ако са ми здрави пръстите ...

# 86
  • В царството на игрите:)
Това е за сега-опитвам се да сглобя едно ренде вьорнер, после пак ще драсна, ако са ми здрави пръстите ...

Хахахаха newsm62 Пеперудке, аз преди време си купих, но като знам каква съм чевръста, вероятността да останех без пръсти беше голяма и го продадох Rolling Eyes Дано ти успееш newsm10

# 87
Изнервих се, направих си кафе, сега пуша и пия... Ще го разкостя, че ме ядоса...или аз, или то Crazy

Готово е-оказа с, че упътването е към друг модел на това ренде-трябваше да натисна копчета, които на моето ренде ги няма...До тук добре..

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 17:54 от Луди Пеперуди

# 88
  • Варна
Мила и Мерилин Simple Smile

# 89
Towa za men li e?

Общи условия

Активация на акаунт