Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 368
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Таничка, искаш ли да направим партия и да вземем от тия хапчета? Видях,че са 60 капсули.

# 61
# 62
Добре ви заварила в новата тема, да ни идват в повече хубавите моменти споделени тук HugИиии сегааа "кой сега е номер едно...преключих успешно лъчетарапията, без лоши изгаряния и други такива истории, ще си се къпя спокойно с кеф. Въпреки негативите от цялото това висане пред апарати и кабинети , на мен ми остава едно приятно чувство , защото там срещнах много приятни дами с които ще продължим да си се виждаме.И сега смятам да си се почерпя доволно с така забранената кока-кола Simple Smile

# 63
  • София
Таничка, искаш ли да направим партия и да вземем от тия хапчета? Видях,че са 60 капсули.

Момичета,
аз пък прочетох парти, вместо партия и си викам: "Боже, боже, какво им става на тия момичета, на парти с хапчета! Зле е работата!!!!" А то партия, но не парламентарна, слава на Бог! Joy Joy Joy

Хубава вечер, момичета! 1dating

# 64
# 65
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy
А това "Боже, боже" съм го научила от турските сериали, които през последните 3 месеца гледам в изобилие! smile3511

# 66
  • Варна
Аз пьк търся партия Mr. Green за каса бира, че са ми зле кръвните...

# 67
  • пловдив

Записвам се в партията.... макар и виртуално, че си ми далечко...

обичам купон-партийте  Mr. Green
пускаме музиката
http://i1.i.ua/prikol/thumb/3/0/599603.jpg
разкършваме снага
http://img-fotki.yandex.ru/get/6105/81553859.20/0_7fd13_1dabfa66_L.jpg
и да му мислят чакащите гладени гащи  Joy
http://www.xa-xa.org/uploads/posts/70.jpg
Наздраве дружина
 cheers

# 68
Опаа, аз вече съм от късокосместите Simple Smile Вече съм с много къса коса..по-къса от тая на мъжът ми. Но както капя яката скоро ще съм гологлавка.. От днес съм с кърпа по улиците. Малко странно ме гледаха ама...те не разбират, нали знаете Simple Smile И перуката легна идеално на капацуната ми и фризьорката ми каза,че съм много модерна с нея. Сега ще спя с кърпа направена от тениска на мъжът ми. Понеже Танчето каза,че й е неудобно с таква тениска аз реших да я вържа все едно съм с опашка,за да ми е удобно да спя.. Странно, но не плаках във фризьорския. Реших,че на фона на това, което ми се случи през изминалите месеци, косата е най-малкото и ако само с това се размина Ще е супер.

Аз реших да направя нещо като фотокнига на дните от борбата.. и ще споделям снимките и с вас,които не ги виждате във фейса:

Тюрбанът-тениска от мъжът ми
Преди фризьора
Това, което беше останало от  косата ми преди фризьора
СЛед като станах от стола, с фризьорката ми
Новата АЗ
Ето от къде е минал осмокракия
С любимия с новата ми коса

Айде, намрънках се, лягам,че утре е денят на голямото местене. Молете се да не е жега,че с колата из града ще е голям бич за мен.

Прегръщам ви!!  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 01:19 от KaRoLa

# 69
Добро утро!
 Каролка,много сте сладки! А и късата ти коса ти отива много-можеш да си я разхождаш спокойно, много е свежа и актуална, наистина!
 Момичета, днес ставам на 37. Пожелавам си много здраве и късмет. На вас-също. Много обичам рождените си дни, а и от вчера получавам подаръци, така че няма как да не ми е весело и приятно.[
 Заповядайте

# 70
Честит рожден ден ,Луди Пеперуди!Още много рождени дни да празнуваш!Весело изкарва
nanastef,да се оправяш бързо с показателите ,ще чакам другия път да кажеш, че са добри! Hug....пък няма да откажа и на партията ти член да стана Joy

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 08:32 от sianie35

# 71
  • Варна
Какви красоти, какви изкушения ! Щях да захапя телефона си, брей !
Честито на Рожденичката ! Желая ти здраве и късмет. Всичко останало можеш сама да постигнеш, защото си умна и красива !
 smile3525
KaRoL-кa
Цитат
Реших,че на фона на това, което ми се случи през изминалите месеци, косата е най-малкото и ако само с това се размина Ще е супер.

Ти си не само борец, ти си Победител !
sianie35 , за теб винаги !  Hug Само кажи ден и час да направим едно учредително събрание.

Русенските девойки, кога ще се събирате? Мисля да се разходя до ваш'та околия тез дни.

# 72
Нямаме конкретен час, но засега за понеделник си говорим.

# 73
Луди Пеперуди Честит рожден ден мила  newsm59, много , много усмивки ти желая  Hug и късмет.Но най - много ти желая здраве. Наздраве!!!

nanastef    идвай, ще се радваме ..... а зетьовете ще водиш ли newsm78 Joy Joy Joy

# 74
  • Пловдив
Винаги съм харесвала бирата като вариант за питие от менютата по заведенията. Особено лятото - хем студенка, хем в по-голямо количество (в сравнение с др. напитки), хем полезна, а отгоре на всичкото не е и скъпа за всичките тези качества. Ама като не ми харесва на вкус... Ще трябва да се науча да я харесвам, както сега се уча да пия любимото ми капучино без да е сладко.
Така че... бройте ме за партията за бирата. Wink

Предните бабки бяха готини, но тези направо .... надминаха всички. Засмях се с глас.  hahaha
Къде ги напираш тия щурачки?

Сладурковци - да сте живи и здрави и дълги години все така усмихнати покрай дечицата дето ще си имате в бъдеще! Simple Smile
С къса коса изглеждаш чудесно... и с кърпи и с перуката пак си готина мацка!  Hug

Момичета, днес ставам на 37. Пожелавам си много здраве и късмет. На вас-също. Много обичам рождените си дни, а и от вчера получавам подаръци, така че няма как да не ми е весело и приятно.
Ч.Р.Д!
Само така те искам и това ти пожелавам - да ти е весело и приятно ежедневно много години за напред, все едно всеки ден е рождения ти ден! Simple Smile
А този музикален поздрав е специално от мен - цък ТУК !

Общи условия

Активация на акаунт