Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 433
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Добрютро!
 На всички работещи-приятна работа, на останалите-приятен летен ден. Днес НЯМА да вали. Една покана от мен за приятен уйкенд, за тези, които са наблизо-ще има изложение на занаяти, работилнички,надигравания, хорца,...и една Луда Пеперуда ще се щура насам-натам за разкош
https://www.facebook.com/events/305038512899066/

За химиите-момичета, кураж. Съвсем не е толкова страшно. Ами те летните грипове , онези, които са с всички екстри  Wink, са по-неприятни. Предвидете си няколко дни за почивка , нека да сте свободни в избора си какво да правите  , как се чувствате най-добре след химиите, и още на втория-третия път ще си отработите схема на леко възстановяване.Хайде-късмет от мен!

# 631
  • Пловдив
vanichka75  и от мен глас.... и му кажи да се стяга, защото играе в Ботев... защото е полузащитник, че и с номер 8.... с тази фанелка преди време Славков взе златната обувка, той направо комплект да направи  Peace  Joy

antom, мерси. Братовчед ми играе с номер 11 и е напълно на ясно, че играе в Ботев, а с 8 номер играе Тошко Неделев, които малко в повече му дойде превъзнасянето на феновете, но Видолов го постави на място.

# 632
  • Пловдив
Благодаря момичета! Днес пак да пуснете по едно гласче! Hug

# 633
  • София
Здравейте, момичета!
Ванче, и от мен едно гласче, ама имаме много за наваксване докато стигнем до първия!!! newsm10

Скоро не съм писала, ама то няма и какво! Тренирам онова, каква трябва да бъде една бъдеща свекърва: "...С портмоне в ръката, цип на устата и кънки на краката!!

Хубав ден, мацки!

# 634
  • Пловдив
 Zara53, благодаря.  Hug
Първия си заслужава първото място, а ние трябва да сме в тройката.

# 635
  • Варна
Момичета здравейте,
Чак днес успяхме да вземем епикризата за РМЖ на майка ми. Ще ви помоля за малко "разяснения" относно термините и цифрите, за да не се ровя много много из нета.(както ме посъветвахте)

Но.14600-03-ИХХ изследване "ER - силна позитивност в 66-100 % от туморните клетки (75% шанс за отговор на терапията/
 PR - умерено силен интензитет в 11-13%  от туморните клетки (50% шанс за отговор на терапията/
HER -2  е 0
Туморни маркери: BR 15-3Ag 32.20 U/ml,  OV 125 Ag -8,8 U/ml
отстранени 32 бр. Л.В.

Благодаря ви предварително   bouquet

# 636
Дами и аз с едно питане, по време на химия тромбоцитите увеличават ли се?

# 637
  • София
Някой може ли да ми "подскаже" как хирургът решава колко лимфни възли да отстрани??! За първи път чета такава цифра - 32.

# 638
  • Варна
Някой може ли да ми "подскаже" как хирургът решава колко лимфни възли да отстрани??! За първи път чета такава цифра - 32.

ми може би от размера на тумора и броя на лимф.възли, които е обхванал, не знам, само догадки са това и аз нищо не разбирам

# 639
Момичета здравейте,
Чак днес успяхме да вземем епикризата за РМЖ на майка ми. Ще ви помоля за малко "разяснения" относно термините и цифрите, за да не се ровя много много из нета.(както ме посъветвахте)

Но.14600-03-ИХХ изследване "ER - силна позитивност в 66-100 % от туморните клетки (75% шанс за отговор на терапията/
 PR - умерено силен интензитет в 11-13%  от туморните клетки (50% шанс за отговор на терапията/
HER -2  е 0
Туморни маркери: BR 15-3Ag 32.20 U/ml,  OV 125 Ag -8,8 U/ml
отстранени 32 бр. Л.В.

Благодаря ви предварително   bouquet

Означава , че тумора е хормонозависим и ще има хормонално лечение ,ХЕР е отрицателен , туморните маркери  - зависи от референтните стойности на лабораторията ,/ но първия е повишен , а втория е в норма/ .А това колко броя ЛВ са извадени няма толкова голямо  значение , важно е колко имат метастази .
desert rosee  - колко са ти тромбоцитите , че те притеснява .

# 640
  • пловдив

antom, мерси. Братовчед ми играе с номер 11 и е напълно на ясно, че играе в Ботев, а с 8 номер играе Тошко Неделев, които малко в повече му дойде превъзнасянето на феновете, но Видолов го постави на място.
Joy  да не облича тогава подвеждащи фланелки .... естественно дадох пореден глас  Peace
по времето по което киснех на стадионаномер 11 беше нападател.... значи още по лесно ще му е с головете  Wink

Специален поздрав за утре сутринта с кафенцето момичета  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=aGuNsiSZ9RI

# 641
  • Пловдив
antom, това е номерата на фланелките няма нищо общо с едно време и при него имаше смяна на номера, но е дълга история.За протокола е халф.
Благодрско  Hugза вота и за кафенцето ( моето е на котлона, за да ми е студено за сутринта).
Лека нощ.

# 642
НАСАМ ,НАРОДЕЕЕЕЕ! КОЙ РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРАААААААА! АДИ НА САЛАМААААААА....smile3508 newsm48 newsm47

http://mgzin.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA … 1%80%D0%BE%D1%82/

Е сега вече ще ни излекуват! Само незнам как точно да го използвам тоз салам-да го режа и да го ям ли или да го ползвам цял... Mr. Green

# 643
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Верно ни взеха за мезе вече  hahaha hahaha hahaha
То не са хапове, мазила, отвари... сега вече и салам  #Crazy
Аз ще почакам водката със сельодката и тогава започвам лечението  smile3532 smile3532 smile3532

# 644
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Верно ни взеха за мезе вече  hahaha hahaha hahaha
То не са хапове, мазила, отвари... сега вече и салам  #Crazy
Аз ще почакам водката със сельодката и тогава започвам лечението  smile3532 smile3532 smile3532

Аз що си мисля,че ти отдавана с това се цериш бе,джанъм! Теб шестокракото нивга няма да те кутне,щот ти си го държиш във весело настроение! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт