Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
-
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42 включват изразяване на подкрепа, поздравления и благодарности. Потребителите изразяват своите пожелания за здраве и щастие както за Меги, така и за нейната дъщеря София. Те също така споделят лични преживявания и съвети, като активно участват в дискусията за бременността и раждането.
-
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
-
Как реагират другите потребители на публикация, в която потребител споделя своя опит с бременността?
-
Какви са процедурите и изследванията по време на бременност в България?

, няколко месеца ще те дьржи само и после вси4ко ще си дойде по местата.

)
Как ми е кофти, че тук като сме на квартита, нищо не мога да направя. Догодина ако успеем да си купим къщичка, там ще се развихрям
),но сериозно се притеснявам,че започват да зачестяват.Не видях никъде във форума да прочета някоя мама да е имала такъв проблем
Аз естествено веднага хукнах да го хващам да го нося на ветеринар, майка ми след мен ти4а викайки и напомняйки ми 4е сьм бременна и не мога да го хвана
. Резултат-едно мом4е се опита да го хване,но котето беше толкова уплашено 4е не даваше никой да го пипа. Накрая се обадих на локалната полиция да дойдат да го вземат, 4е стои по средата на пьтя и не мьрда от там. Хи4 не им стана приятно 4е ги притеснявам да работят
.40 минути стояхме докато дойдоха
.Е взеха го котето-не искам да мисля какво ще се слу4и с него, но поне го махнахме от средата на пьтя, от кьдето не искаше да мрьдне милото.
.
Просто са деца, а и са МОМЧЕТА! Вярно, че зависи и от самото детенце, ама да не те отчайвам - не разчитай на баткото... Нашият даже имаше период в който едвам ги издържаше - това беше лазещият период, в който му пипаха и лапаха играчките и т.н. СПОКО, ще мине и това....