Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
-
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42 включват изразяване на подкрепа, поздравления и благодарности. Потребителите изразяват своите пожелания за здраве и щастие както за Меги, така и за нейната дъщеря София. Те също така споделят лични преживявания и съвети, като активно участват в дискусията за бременността и раждането.
-
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
-
Как реагират другите потребители на публикация, в която потребител споделя своя опит с бременността?
-
Какви са процедурите и изследванията по време на бременност в България?
.
!
За пола специално не си поисках да разбирам - та да си имаме хубава изненада в края на септември..
при което аз също не издържах и казах и аз също,но това че не съм с огромен корем все още означава ли че трябва да си умра тук ? и сестрата се прибра,след около 30 мин още чакане половинката започна да търси лекар да пита какво става и най накрая една каза ей сега ще ви видя.Та ме прегледаха,за щастие бебо е добре за първи път го видях и чух сърчице
,цели 5 см сме големи
Всичко друго ми е наред и така и не ми дадоха ясен отговор от какво са болките а ми изписаха парацетамол да пия.Не съм го взела че ме е страх,някъде бях чела,че при употреба на парацетамол от бременна с момче или от момчета,има лоши последици за импотентността,та от страх се свивам почти всяка вечер от болки.Освен тези болки от неделя не задържам храна,всичко отива по канален ред,даже и течности
Свалям на ден от 600 гр до 1кг и си вървя към системи с пълна пара.Момичета приемам всякакви съвети само и само да проям и задържа залче в корема
на 6 май имаше панаир на бебе и мама и спечелих безплатна фото-сесия за бременни
и страшно много подаръци за бебо получих,даже и пюрета,който никой в къщи не яде,а и бебо ако е като мен и кака си .....ни биба ще имаме ни пюрета ще ядем,което е добре
И другото беше, че като усетя, че ми се гади изпивах някакво количество вода - да има какво да върна, че иначе е много болезнено. По едно време се чувствах добре от мандарини, после от ябълки, пробвай различни неща, кое ти понася.
Сега си пия кафето и ми се иска пак да легна да спя, ама това пусто гадене... ужас! Хайде ще ви държа в течение ако нещо се случи.

, нормално е да му се играе на детето, и още по-нормално е на теб да не ти се играе. Има време за вси4ко, и за игра и за по4ивки, като се роди беб4о ще си играете с каката на воля, сега пове4е по4ивка
.
.
, имаме си сльнцееее