Бременни майки в чужбина - Тема 43

• 45 827
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами, не съм писала от доста време но при мен нещата са добре за сега.   Simple Smile
 ТSVETElI и аз като теб бях изпаднала в същата ситуация , но поне ме приеха бързо за преглед. Нищо не ми казаха за болките и показах Но Шпато защото ми бяха останали няколко хапчета от БГ, но не са и чували за него и ми изписаха като на теб Парацетамол . Не съм го купувала, защото знамче не е за честа употреба. Обадих се на майка ми и тя ми изпрати и сега при нужда го пия. Ако има някой да ти изпрати е по добрият вариант от Парацетамола, а също така против повръщане от БГ съм си купила 'ЕМИЛ' се казва.

# 211
  • Switzerland
Хелоуууууууууу шкембачета  Hug
Minaaa почва се миличка , много скоро ще гушкаш сладуранката  Heart Eyes , стискам ти палци и ще чакаме новини от теб  Praynig
soni аз съм като теб , умирам за сън и в същото време място не мога да си намеря в леглото  Crazy Ту ми е топло , ту съм гладна , ту ми е некомфортно и корема ми пречи , с две думи ужасссс  smile3511
dianjelly1982 браво за добрите резултати и искрено завиждам за хубавото време и че имаш сили да ходиш на басейнче , аз като се разходя и после ме скъсва таза от болки  #Crazy явно дребния вече е доста тежък .
tsveteli  звъни и при най-малкия проблем на док или отивайки в спешното си търси правата и не виси там като паяк а иначе и тук при болки или температура само парацетамолче дават, за повръщане нямам идея  newsm78
aneda стаята е страхотна  , обожавам такива весели цветове  smile3521
B.B.  и на теб и Прасковетка стискам палци , да идват по-скоро тия бебоци , че да си се гушкате и радвате  Hug
Аз да ви помрънкам малко , тук два дни беше мор  ooooh! а сега ще ни удави , това време ще ме умори . Онзи ден тръгнах да си търся някакви туники или блузки и дрънцииииии няма нищо и това е  Crossing Arms Дребчо става все по-силен и блъска като откачен  #Crazy хубавото е , че не го прави много често през нощта та поне малкото време , в което мога да подремна да не ме терори и той . И аз като
soni искам вече да го гушкам  , но ще трябва да потрае още поне 8 седмици  Heart Eyes
Хубав и слънчев ден от мен сладуранки  Hug

# 212
aneda Стаята е много слънчева и весела  Heart Eyes страхотна е  Hug
B.B. Ха дано малката сама реши да излиза  Hug ама каквото и да е важното е да мине бързичко и леко  Praynig Hug
Minaaa стискам палци да е скоро и да е бързо и леко  Praynig Hug
Както и на всички който са на финала   Hug
MilaB  дано скоро се оправи времето и при вас   Nature Sun With Face
Може ли линк на групата във фейсбук  Simple Smile

# 213
Привет-мривет  Hug

Минааа,  Party Tired Hug Чакаме с теб и стискаме палци.
В.В., тиг ледай само да не родиш във влака  Wink. Явно си имат едно на ум, че махнат ли тапата, може и да тръгне малката  Praynig. Още малко остава и никакви черни мисли за диабет след това. Всичко ще отшуми сега Hug
Прасковетке,  Hug
Анеда, останах ми очите в стаята, МНОГО ми хареса, толкова е красива!!! Пожелавам ви в нея да расте много щастливо дете  Hug. И браво на каката, нормално е да се вълнува, че ще има сестричка.  Hug
tsveteli, стискам палци да се успокоят нещата скоро. Бременния хормон още расте, но след около 1 седмица ще спре. Една приятелка в твоите седмици се докара до бърза помощ от обезводняване. Опитай се да хапваш и пийваш по малко каквото може да задържиш, тук това ни съветваха.  И да забравим какво било здравословно и какво не.
пупинко, съжалявам за диабета, но тук ще имаш прекрасна мрежа от подръжници  Hug. Нема те оставим сама. После всичко ще се нормализира.  Hug
еми, дано всичко е наред и малкото да си стои на топло още месец, но да както описваш симптомите хубаво е да идеш на лекар  Hug
Мила, явно не е било само от пълнолунието твоето безсъние. Пробвай малко йога преди сън. Мен много ме отпуска, понякога едва се прибирам от класа до вкъщи, направо ми иде да заспя насред път.

Момичета, много ви благодаря за палчетата  newsm51. Резултите от дългия тест са в нормите. Явно тялото ми наистина е имало нужда от малко въглехидратно предизвикателство трите дни преди това, за да отдели повече инсулин. Но не смятам да се отпускам, че първия тест все пак не беше в нормите и е много вероятно да съм си и с генетична обремененост. Продължавам както досега с храненето. И без това корема ми расте, та хранене с по-малки порции на често си ми идва супер, иначе ми става много тежко на стомаха ако ям по много наведнъж. Аз наизустих доста храни по колко грама въглехидрати имат и ще я използвам и тази инфо да се държа прилично  Simple Smile.

Много прегръдки от нас на всички тумбачета  Hug

# 214
tsveteli, Парацетамола няма да ти навреди, какви са тези глупости, ти ще го вземеш при нужда, нали няма да се нагълташ с голямо количество...Не се притеснявай изобщо, няма да ти навреди едно хапче, а ще те накара да се чувстваш комфортно.

За повръщането и гаденето
това са наистина хубави признаци и са знак, че бебо е добре закрепен и се развива както си трябва. За да се почувстваш по-добре опитай да слагаш резени лимон във водата, която пиеш целодневно (аз така правя и ми помага). А иначе според твоето желание можеш лимона/лимоновия сок да приемаш по други начини, но те помагат. Успех! И пак да кажа - спокойно, ще се оправиш!

За спешното не е само в Испания, а и тук, в Канада е така - ако те са преценили, че ти не си достатъчно застрашена от състоянието ти, те оставят да чакаш на опашка, просто за тях има по-спешни случаи от теб за съжаление. Аз лично висях към 2 часа така една нощ в спешното на опашка с температура 38-39 и втрисане, не бях бременна тогава, но щом съм била там посред нощ явно не съм била добре, ама те си ме оставиха да вися. Просто ти пожелавам да не ти се налага повече! Почивай си повече и мисли положително   bouquet

На всички Американски и Канадски мами Happy Mother's Day  за утре! Ние сме на гости у Анеда утре и ще пием по едно сокче и хапнем по едно сладоледче! Нямам търпение да видя на живо тази прекрасна стая Simple Smile

Минааа с теб сме и чакаме новини, нека всичко мине леко!

# 215
Здравейте коремчета  Hug

Много ви благодаря за отговорите и подкрепата момичета  Hug за съжаление съм опитала всичко без джинджифила,но като се познавам няма смисъл да пробвам-мразя чай Sad Сега нямам гадене от дадено ядене или миризма,гаденето се получава след като хапна и трае докато върна поръчката,после съм си добре,като изключим болките в гърлото от повръщането.
Ходихме вчера по болници и ми сложиха една инжекция,след нея хапнах 4 лъжички ориз с месце,което се задържа цяла нощ,ноо на сутринта с първата хапка и всичко си отиде пак по канален ред.Днес поне не съм отслабвала,но и не съм пускала леглото че да не ми избяга  Confused Иначе ми казаха че за сега нищо да не съм пиела само да хапвам често и по малко,което и аз се опитвам да правя но...надявам се да е както казва dianjelly1982 след 12 седмица да се оправя,въпреки че не ми се вярва.Както казах и с първата бременност бях така и все на системи и то до последния ден.Охх ще го преживея и това някак си но трети път няма да има каквото и ще да става  Crossing Arms

Val не зная как точно определят,но с въпросите къде те боли и от кога,и дали имам брат,е как разбраха че съм с диагноза ПАНИКА ? Разбирам да ходя всяка вечер ей така за спорта да им досаждам ок,но аз отивам за първи път,другото което е няма други хора,след това се появи една,след нея имаше поне 30 мин без да има някой и не ме приемат.Е не ги разбирам честно! В Париж отидох по спешност че ми излезе нещо като екзема на клепача на лявото око,еми нямаше и 20 мин и ме приеха хората,без да ме питат имам ли осигуровка или каквото и да е,а тук първо това питат- Трахета санитария? извинявай ама ако нямам какво,ще ме оставят да умра ли ?
Не зная но в много отношения не ми харесват,и навивам сега половинчо да си ходя във Франция да си следя бременността и там да раждам,но той за сега не е съгласен,че не може да дойде и той Sad Другата седмица ще ходим там на ваканция,та ще използвам да се прегледам там.

MilaB Търсим си правата но като си отвориш устата и ти казват че си агресивен тук  #2gunfire

Анеда страхотна стая сте спретнали,браво! Много е свежа и едно весело настроение лъха,пожелавам ви само усмивки да ви носи и скоро да се гушкате с бебка  Hug

Минааа с теб сме мила  Hug дано е бързо и леко  Praynig А за тапата и аз нямах кръв при първата бременност,беше само прозрачно слузесто,и при мен падна след като започнаха болките за няколко часа.

Много прегръдки от нас момичета и още веднъж ви благодаря за подкрепата  Hug  Hug  Hug
Лека нощ/ден ви желая,аз отивам да се опитвам да хапвам  Praynig

# 216
  • Ispania
Val не зная как точно определят,но с въпросите къде те боли и от кога,и дали имам брат,е как разбраха че съм с диагноза ПАНИКА ? Разбирам да ходя всяка вечер ей така за спорта да им досаждам ок,но аз отивам за първи път,другото което е няма други хора,след това се появи една,след нея имаше поне 30 мин без да има някой и не ме приемат.Е не ги разбирам честно! В Париж отидох по спешност че ми излезе нещо като екзема на клепача на лявото око,еми нямаше и 20 мин и ме приеха хората,без да ме питат имам ли осигуровка или каквото и да е,а тук първо това питат- Трахета санитария? извинявай ама ако нямам какво,ще ме оставят да умра ли ?
Не зная но в много отношения не ми харесват,и навивам сега половинчо да си ходя във Франция да си следя бременността и там да раждам,но той за сега не е съгласен,че не може да дойде и той Sad Другата седмица ще ходим там на ваканция,та ще използвам да се прегледам там.
За тархетата санитария е нормално да те питат, все пак сме в Испания Joy, няма да загубят пари я.Ако нямаш такава просто после ти пращат фактурата по пощата Grinning-те да загубят -няма да загубят.
Питали са те дали имаш брат? Хаха, това пьк защо ooooh!. Хващайте се с половин4о и отивайте вьв Франция да бременеете Sunglasses, и аз да бях и аз така щях да направя.
За сьжаление доста 4есто трябва да избираме не каквото искаме а каквото трябва.Каталунска работа Crossing Arms. Приятно изкарване на ваканцията, ако можеш да минеш на преглед мини, но най-ве4е се наслаждавай на свободните ви дни.

Мина я няма Mr. Green, скоро май ще имаме бебееее Party.

НАМЕРИХ СИ КОТЕТО Laughing
По най-абсурдният на4ин, но си го намерих Mr. Green.Синьт ми вкара топката в градината на сьседите и трьгнахме да я тьрсим, при което 4ухме едни деца да викат"коте, коте".Трьгнахме натам и намерихме нашето коте затворено в двора на един сьсед newsm78. Мялка милото колко може. А то4но пред вратата му имаше снимка на котето , 4е е загубено. Е отвори ни, каза 4е не знае от кога е там котето и си го прибрахме. Звьнях на ветеринарката ако може да го види още днес, но бях забравила , 4е е сьбота. В понеделник, ще го заведа на всяка цена.

Така като гледам ,май докато(ако) дойде моят ред, ще сме останали много малко мами тук Sad.Вси4ки ве4е ще са родили и май само с tsveteli и  tsveti_85 ще си пише м тук.Уффф, толкова дале4е го виждам.

# 217
Ех, Минааа, май ще позная, че ти ще си първа Simple Smile При мен няма тапа, няма слуз,няма никой, доктора каза чене съм мръднала от единия сантиметър разкритие. Вчера направих почти 10 км разходка - пак няма признаци, дори корема ми си стърчи напред,не е започнал дори да пада надолу.

Благодаря на всички за стиснатите палчета, новите мами - не се притеснявайте, ако се шашкате и бебето ще е неспокойно, а и ако има нещо да става притеснението е последното нещо, което ще помогне. АКо можетеда мислите позитивно и да сте спокойни, че всичко ще мине добре - най-вероятно наистина ще стане така Simple Smile По-добре щастливи 9 месеца отколкото шашнати 9 месеца Simple Smile

Мина, успех мила, може и да е късно да го казвам вече, но стискам палци всичко да мине възможно най-леко Simple Smile Чакаме всички да се похвалиш и да ни разкажеш Simple Smile

B.B. - така като гледам може и ти да ме изпревариш (дано не ми се налага да чакам толкова много де )

Хайде, момичета,лека вечер от мен и до скоро. Много усмивки ви пожелавам и малко болежкии поводи за страхове Simple Smile

# 218
Minaaa,
на добър час!

aneda,
стаята е чудесна! бях решила да не боядисваме стаята, отредена на бебето, обаче като видях как сте напражили вашата ми се прииска и ние да боядисваме. В стария апартамент бях накарала мъжа ми да боядиса спалнята в жълто стените и много нежно синьо тавана. сигурна съм, че сега не бих могла да го накарам за спалнята, но за детската може и да стане, пък май има и боя останала... Wink

tsveteli,
ако храната ти е останала за няколко часа, организма ти си е взел каквото му трябва, ако успяваш да задържаш по половин час плодовете и зеленчуците и около час другата храна ще спреш да сваляш.

как да се включа във ФБ групата?

# 219
Добро утро, коремчета!  Mr. Green

Съжалявам, че ще ви разочаровам, но съм си още тука! Simple Smile Без никакви признаци за раждане, без болки, но с прекрасно настроение!  Heart Eyes Благодаря на всички за подкрепата и милите думи! Като наистина тръгна да раждам, ако имам време ще си ги прочета пак. Искаше ми се и на мене да се почва, ама на! На малката Далия не й се излиза нещо...а мъжът ми през нощта няколко пъти ме буди да ме пита дали нещо ме боли Blush Еми...нищо не ме боли пък, хаха!  Joy

Прасковетка, ааа не се знае дали ще те изпреваря! Нали в сряда ме викат пак на преглед! Simple Smile
Да не се окаже, че B.B. ще ни изпревари и ние тука двечките да си чакаме до последно.

Val, много се радвам, че си си намерила котенцето! Ти май беше загубила надежда вече, но всичко е добре, когато свършва добре!

# 220
На всички настоящи и бъдещи мами, чЕСТИТ ПРАЗНИК и всичко най-прекрасно!

# 221
Момичета,да ви попитам някой мъчи ли го безсъние?
Аз се чувствам ужасно,през деня съм много отпаднала,мързелива и постоянно ми се спи,а през вечерта се чувствам най-активна.През първата ми бременност не ми се е случвало.Аз ли не съм наред,или и на някой друг му се е случвало? не знам... ooooh! Crossing Arms

# 222
  • Switzerland
Алекс , не си само ти  Rolling Eyes Аз съм същата работа - през деня съм скапана и нямам сили , а вечерта- като таласъм и направо лудите ме хващат  #Crazy А на всичко от горе всичко и всички ме дразнят , вече не се понасям  smile3515 ходя като буреносен облак и вместо да се наслаждавам на бременоста се вкарвам във филми  smile3511

# 223

tsveteli аз в началото на бремеността,два пъти ми се наложи да ходи на спешно първия път чаках 5 часа и чак тогава ме приеха,питах няколко пъти защо чакам толкова ,а те казват нормално като се освободи доктора ще те вземе,хубавото беше че нямаше никакви проблеми,а за болката ми казаха да пия парацетамол,доста е изнервящо наистина но трябва да търпим,дано повече не ти се налага да ходиш на спешно и всичко да е наред с теб  и бебчо Simple Smile,за гаденето на мен ми дадоха да пия Карибан,но най добре лекар да ти го даде,все още си го пия,защото гаденето си го има при мен
VAL много се радвам ,сте си намерили котете,ние също имаме коте и ако изчезне сигурно ще полудея,все пак сме смикнали много с него,от 5 години е с нас .

# 224
  • Изомрудения остров
На 10.05  се роди бебе Мариа /3.070 кг/ вече сме в къщи и двете се чувстваме чудесно.След няколко дни ще пи6а повече.
Пожелавам на всички бъдещи мами леко и бързо раждане като моето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт