Бременни майки в чужбина - Тема 43

• 45 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Привет на новите тумбачета! Лека и безпроблемна бременност ви желая от сърце!  Hug

Момичета някой има ли инфо за БЕБЕЛИНА?

aneda, благодаря че ми разясни - понякога се чувствам като идиот  Embarassed А за кърменето - не се ядосвай - каквото стане - само живи и здрави да сте!  Hug

Кора, аз "лоши" сънища имам доста често, но един от тях ми се повтаря периодично през няколко месеца дори и като не бях бременна. Дано си остане само сън  Confused  Hug Периода със зъбите и коликите ми беше кошмарен предишните пъти - особенно с близнаците  Crazy, ама мина и замина. Да са ми живи и здрави, ама колко нерви изхабих тогава  ooooh!

eva_82, като четох за премеждията ти с отношението на кумата ти ми хрумна нещо. Замисляла ли си се, че може и тя да е бременна в момента и да не иска да ти каже? Може би да не я "урочасаш" Звучи тъпо, но хората са различни  Thinking Ако е така, скоро ще се разбере, ако не е - значи за съжаление не може да преглътне факта - че при теб нещата са станали, а при тях все още - не. Много гадно, много неприятно, но.... Опитай се да не се впрягаш, въпреки, че е трудно - то от страни нали се сещаш, че е лесно да се дават съвети, ама само ти си знаеш какво ти е на душата  Hug Hug Hug

shanel1982, тапата ли ти падна? Гледам си на финалната права - хайде стискам палци всичко да мине ОК  Peace  Hug Hug Hug И аз имам проблем с езиковата бариера и не знам как ще се справя като дойде времето, ама се надявам, че всичко ще е наред  Tired

# 481
Момичета записвам се наново при вас, макар и да не съм нова тук, се надявам скоро да мога да се похваля като бременна. С някои от вас се знаем от тази тема още, когато я започнахме. Радвам се че ще има познати лица за вторите попълнения  Hug
Да дам малко акъл и аз за слинговете, копирам от друга тема, че като работеща си песта времето  Laughing
Относно слинговете мога да говоря много от личен опит. Имам слинг шал, слинг с халки собствено производство (направен по тази идея) и Ерго бейби. В началото се носехме предимно в слинг-а шал, въпреки че беше юли месец, се търпеше, но наистина топли. След като малката започна да седи сама започнах да я слагам и в слинг-а с халки, но за по-кратко време, защото наистина е доста по-уморително от слинг-а шал. За час, час и половина може да се разчита на слинг-а с халки, за по-дълго е добре да има и друг под ръка. Иначе в слинг-а шал и по цял ден сме се носили, до един момент към 8-9 месец (малката вече тежеше 9 кг.), от тогава сме почти изцяло на Ергото. И до сега се случва да го използваме понякога, нищо че малката вече тича по-бързо от мен  Mr. Green

Вал, и на мен ми беше някак чуждо да кръщавам малката на някого (въпреки че имаше много желаещи  Laughing ) все си мисля, че ако всеки така кръщава все едни и същи имена ще се въртят, а и не планирам четири деца, че да няма обидени  Laughing По принцип до колкото знам това е Бг традиция, на мъжа ми това беше непознато  Peace

# 482
  • Ispania
По принцип до колкото знам това е Бг традиция, на мъжа ми това беше непознато  Peace
Aaaa, не е само бьлгарска традиция Joy. Половинката за това и не се у4уди когато му казах какво е казал баща ми(нищо 4е рабрах след 8 години де hahaha).

LamaRina , много лошо това с хемороидите, те винаги са неприятни пьк по време на бременност не мога да си представя какво е Confused.Зная 4е бременни и кьрмещи жени използват свещи4ки,защото те не достигат по никакьв на4ин до бебето/детето.Питай в аптеката ако не можеш да стигнеш скоро при лекар.

peteto82 , добре дошла в групи4ката на корем4етата Hug.

Понеже в4ера имах безумието да се похваля 4е времето е хубаво при нас ве4е,днес отново се развали  Sad, а на вси4кото отгоре днес им правим на децата тьржество (само на тези от нашият клас) а всеки момент о4аквам да завали Confused.Май ще вадя пак тьнките пуловери Close.

# 483
  • САЩ
Добрър ден и от мен момичета.
При мен няма нищо ново, понякога ужасно много ме боли корема ниското за сега пия Нош па доклокото са ми останали, ще ходя на лекар следващата седмица дано всичко е наред.
Извинявам се но нямам много време да пиша, че трябва да тръгвам на работа, а хич не ми се ходи

# 484
Eva_82, току що си погледнах торбичките и са напълнени до половина с костилки от череши, това прави малко повече от един пласт когато са легнали.

За ергото, не че ви навивам, но основната причина да се спра на него е че става от новородено, та докато ви издържат гърбовете Simple Smile може отпред, отзад и на страни да се носи детето, лесно се наглася към други носачи и за разлика от слинга, който ми се вижда малко женски, ергото е унисекс, така че и таткото може активно да се включва, особено като понатежат вече.

# 485
  • Ispania
Аз такива неща като Ерго и Слинг не сьм ползвала. Просто нямах вьзможността да ги използвам.Моят мальк Крали Марко се роди по4ти 4 кг и половина...нямах време за подобни неща Laughing

# 486
Момичета, имаме си бебе. Роди се днес в 14,46 часа, вече сме си  в къщи. За сега толкова, следва продължение  Simple Smile

# 487
Eйййййййййй, shanel1982 - честита ти рожбичка, да сте живи и здрави. Бързо да се възстановяваш Hug Hug Hug Обаче, как така се ражда днес и вече сте си в къщи - чакам с нетърпение разказче   bouquet  bouquet  bouquet

# 488
shanel1982 ,4естито ви бебенце!да ви е живо и здраво!!!

За ергото, не че ви навивам, но основната причина да се спра на него е че става от новородено, та докато ви издържат гърбовете Simple Smile може отпред, отзад и на страни да се носи детето, лесно се наглася към други носачи и за разлика от слинга, който ми се вижда малко женски, ергото е унисекс, така че и таткото може активно да се включва, особено като понатежат вече.

Напълно съм съгласна с варнагърл, за ергото,супер удобно е ергото,аз излизам с коли4ката и ергото,и пове4ето слу4аи се прибирам с празна коли4ка и Кайл в ергото Mr. GreenМного му харесва и е много удобно,а особенно като ходя на пазар мирясва,и заспива и аз спокойно си пазарувам,а ако е в коли4ката оврещява вси4ко:)))

# 489
shanel1982, честито бебе  newsm44 newsm68 newsm51 Чакаме разказ като имаш време  Heart Eyes

# 490
Честито бебче, на Шанел, ех как ви завиждам и аз исках така да родя и да си ходя, но уви при мен не се получи. Успешно кърмене и бързо преминаване през коликния период.

Люцканова и ние само с ергото пазарим, иначе реве, защото се ядосва, че не се движи количката Simple Smile

# 491
Момичета, имаме си бебе. Роди се днес в 14,46 часа, вече сме си  в къщи. За сега толкова, следва продължение  Simple Smile
ЧЕСТИТО!!! newsm07  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Да Ви е живо и здраво!
Бързо възстановяване.
Колко експресно раждане newsm78

# 492
shanel1982, честито bouquet
аз докато пиша, че слуз е mucus и тапа е plug (pass/lost my mucus plug) и то бебето се роди Laughing
Да е живо и здраво!

аз щях да се оплаквам, ама след хубава новина не мога Wink

Та само да се похваля, че си купих Ерго, намерих едно ново в местния "продавалник" за прилична цена, обаче няма кутия, съответно ДВД и книжка /гледах видеа в youtube и по сайтове/, изпускам ли нещо важно ако не се снабдя с тях? Благодаря предварително!

# 493
shanel1982Честит нов член   bouquet
 Тук в Холандия е така.Ако с бебче всичко е наред си ги изпращат бързичко.Мисля ,че стандартно ги държат 12 часа.Но май това беше за раждалите през нощта,заради намаления състав на персонала.Толерира се домашното раждане,към което аз токова много се бях засилила с Николай.Надявам се с второто да ми се усмихне късмета и да си го родя у дома.
SiiuДобре дошла отново Simple Smile
peteto82 И на тебе да си ни добре дошлла .Спокойно бременеене и успешен финал  Hug

# 494
Та само да се похваля, че си купих Ерго, намерих едно ново в местния "продавалник" за прилична цена, обаче няма кутия, съответно ДВД и книжка /гледах видеа в youtube и по сайтове/, изпускам ли нещо важно ако не се снабдя с тях? Благодаря предварително!

Августа,4естито ти Ерго,ще останеш много доволна:)Нищо не изпускаш,достатъ4но видеота има в ютюб,общо взето са страни4но,задно и предно позициониране:))) Peace

Общи условия

Активация на акаунт