Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя Меги в публикацията си от 42?
-
Какви са реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42?
Реакциите на другите потребители към публикацията на Меги от 42 включват изразяване на подкрепа, поздравления и благодарности. Потребителите изразяват своите пожелания за здраве и щастие както за Меги, така и за нейната дъщеря София. Те също така споделят лични преживявания и съвети, като активно участват в дискусията за бременността и раждането.
-
Какво съдържа публикация на потребител, който споделя своя опит с бременността?
-
Как реагират другите потребители на публикация, в която потребител споделя своя опит с бременността?
-
Какви са процедурите и изследванията по време на бременност в България?

Успех моми4ета!Леко и скпокойно раждане ви пожелавам!
За контракцийките - аз също имах от доста месеци насам, ама и аз като теб нищо чак толкова притесняващо, но 7, 8 месец си беше много дъхоспиращо. Не бяха обаче много редовни. Сега са си доста на ден, та както акито каза - тялото си се подготвя. Тя между другото ми каза, че може и контракциите да са накарали бебка да се върне назад, след като вече беше тръгнала малко надолу (а аз си мислех, че контракциите ще я накарат дори още повече да слезе надолу, ама в такъв ранен етап навярно не е така)

, как само си си направила лУтеница
, то да ти се отще да раждаш.
, ами предполага се 4е след 12 седмица ве4е може да се види, вьпреки 4е познавам само една жена на която са и видяли пола на бебето толкова рано.Оба4е аз си се надявах де
.
, ако до утре не се появи, по4вам сьс снимките из околността, но нямам надежди някой да ми се обади и да ми каже 4е я е намерил.

) С мама обаче е по - лесно и приятно, поне ще бъдеш глезена за известно време
. Дано намерите котето 
. Вчера бях толкова жалка картинка на обяд и се чудех на 33 или съм или на 8 години, когато в стола на училището ми висяха на главата да си довърша манджата, а на мен ми се повръщаше и ревях със сълзи, защото отдавна бяха сита и всичи деца отдавна играеха отвън, а аз трябваше да се тъпча. Ама нали бях анемична или уж слабичка или каквото и да било там. Никога не си тъпчете деца с манджи, ужасно е да те карат да ядеш без да си гладен
. Имаш ли телефонен номер да се обадиш в офиса на лекаря си? В понеделник лекарката точно това коментираше, че от нас се иска да имаме много нисък праг на търпимост на каквото и да било оплакване и да им звъним, пък те трябва да преценят дали е сериозно или не
... шарен
. Както каза техничката, докато не се натрупат малко мазнинки по тях всички бебчета изглеждат почти еднакви