БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 96

• 98 832
  • 702
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Лейди, за съжаление - не  Hug

Онова момиченце изглеждаше като човек (не кукла), със зелена рокля, май имаше ябълки около нея - един от новите дизайни на Ланарте ( newsm78)

# 166
  • варненка от София

Онова момиченце изглеждаше като човек (не кукла), със зелена рокля, май имаше ябълки около нея - един от новите дизайни на Ланарте ( newsm78)

Това ли е?

# 167
  • Бургас

=Деси= случайно да е това

# 168
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
шошкамошка  Взе ми го из под клавишите Пуснала съм го в една от предишните теми

# 169
  • Бургас
шошкамошка  Взе ми го из под клавишите Пуснала съм го в една от предишните теми
Ами айде тогава да дадем и линка към него http://club.osinka.ru/search.php?search_id=e&q=lanarte&start=630 пък дано сме го уцелили, че станах  #Crazy докато го изнамеря

# 170
марулка, много готин бе. имаш ли схемата евентуално?

# 171
Деси, това ли е?

А маковете ги имам, който ги иска, да каже.
олеее...точно днес го започнах с първия бод ...искам и аз другите от тази серия ...пробвала ли си го 1:4 ...но лицето ще да е 1:1

# 172
galinelaа, дай мейл, ще ти изпратя схемите на цялата серия Simple Smile

Днес реших да си дам почивка от цветята и шия другия си гоблен (не знам как се казваше, ама като стане, ще ви го покажа).

Но утре може би ще започна Теменужките - сърбят ме ръцете, нямам търпение
Благодаря. Пратих ти го на пощата Hug

# 173
Ева, не съм го шила, но ми е в плановете. Момиченцето много прилича на едно познато момиченце и много му се радвам.  Heart Eyes
galinelaа, явно вече са ти го пратили.  Simple Smile

# 174
Аз искам да попитам още нещо относно Диеменшън,въпреки че вече ми става неудобно.Има ли някъде в София магазин с такива гоблени ,да са си комплектовани и да си избера един готов,защото ако реша аз да си го комплектовам незнам дали ще успея да си набавя точните конци и т.н.А така готови,комплектовани ще ми е най лесно.

# 175
  • София
Шошкамошка, Бачийска, точно то е, хиляди благодарности!!!!!  Hug Сега го запаметих така, че да си го открия  Mr. Green

Марулка  Hug, тази девойка е много нежна, чия разработка е?

# 176
  • варненка от София

Марулка  Hug, тази девойка е много нежна, чия разработка е?

Ланарте

# 177
Zdraveite momi4eta.Nemoga da se naradvam na krasotite satvoreni ot neumornite vi race.Izvinqvam se,4e pi6a na latinica,no nqmam komp i hodq v edna Internet zala.Obry6am se s molba kam vsi4ki vi-Spe6no mi trqbvat goblen4eta s mak4eta i 6te sam blagodarna,ako gi spodelite s men.Kogato se pribera na lqto v BG 6te ima s kakvo da se pohvalq,no tuk nqmam vazmojnost da ka4a ni6i4ko.Lek i usmihnat den vi jelaq!

eli1958@abv.bg

# 178
Деси, Гала, Честито! Макар и на патерици.   bouquet Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, реших да поръчам от този сайт http://www.123stitch.com/ точно панамата, която е за гоблена, защото има много така да се каже прозрачни места по шала, който е върху шапката и който се скуска отпред на гърдите, дантелената рокля върху рамото и т.н. ,и ако не е същият цвят, не се получава добре. Уших 1/4 на друг цвят панама Ivory 3706/264 Аида и от самото начало усещах, че не стои добре. Мога да снимам и да ви покажа да видите, че панамата ми е твърде светла и не става добре.

Лично никога не съм поръчвала с дебитна или кредитна карта от сайт и ако някоя съфорумка иска да поръча, дали ще можем да се комбинираме? Мога да дам паричките на ръка, по банков път или по друг начин, само да си взема панамката.

# 179
  • Плевен
Zdraveite momi4eta.Nemoga da se naradvam na krasotite satvoreni ot neumornite vi race.Izvinqvam se,4e pi6a na latinica,no nqmam komp i hodq v edna Internet zala.Obry6am se s molba kam vsi4ki vi-Spe6no mi trqbvat goblen4eta s mak4eta i 6te sam blagodarna,ako gi spodelite s men.Kogato se pribera na lqto v BG 6te ima s kakvo da se pohvalq,no tuk nqmam vazmojnost da ka4a ni6i4ko.Lek i usmihnat den vi jelaq!

eli1958@abv.bg

Ели, привет!Доста отдавна не си писала Rolling EyesИзпращам ти няколко схеми на макове .Пиши за какво ти трябват , имам доста схеми Hug

Деси- ЧРД на патерици  newsm51 newsm51 newsm51Да си жива и здрава и да ти се сбъднат най-съкровените желания! Heart Eyes
Тази девойка на Ланарте и на мене ми хареса .Открих и схемичката , ако ти трябва ще я кача някъде! Peace

Ето тук има доста голям избор на Ланарте/дано ти се отваря/ Rolling Eyes
http://shabat.gallery.ru/?p=albums&parent=bHpK

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 14:19 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт