Има ли изневяра без секс

• 18 855
  • 154
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Няма токова нещо. Щом изневерява - любов...нъц...
Мъж докато обича/любов една жена е само с нея Peace...

Е, всеки има право на мнение, разбира се, но ако броим механичния секс за изневяра, абсолютно можеш да обичаш някого и пак да му изневериш. И след това да продължиш да си го обичаш. На мен лично ми се е случвало. И на още много хора по различни причини - от нужда, за разнообразие, по стечение на обстоятелства, от носталгия по старо гадже, и т.н.

# 46
savina_33 , нали осъзнаваш, че всичко това  "........от нужда, за разнообразие, по стечение на обстоятелства, от носталгия по старо гадже, и т.н. ", са само оправдания?За да приспиш собствената си съвест?    Laughing

# 47
За да изневериш има само една единствена причина - да не цениш и уважаваш човека до себе си. Няма друго оправдание съзнателно да нараниш някого като го лъжеш и мамиш.

# 48
  • Sofia
Нараняваш го само ако разбере. А ако го уважаваш и обичаш ще положиш нужните усилия да не разбере.
Добре де, на мен за сега не ми се е налагало, но представете си следния казус. Мъж моряк или тираджия, или работи в чужбина, разделен от жена си за месеци. Ако и двамата (или единия без значение кой) правят "механичен" секс с някой друг, просто защото не всички хора издържат месеци без секс, това значи ли задължително, че не се обичат? Според мен не.

# 49
Нараняваш го само ако разбере. А ако го уважаваш и обичаш ще положиш нужните усилия да не разбере.
Добре де, на мен за сега не ми се е налагало, но представете си следния казус. Мъж моряк или тираджия, или работи в чужбина, разделен от жена си за месеци. Ако и двамата (или единия без значение кой) правят "механичен" секс с някой друг, просто защото не всички хора издържат месеци без секс, това значи ли задължително, че не се обичат? Според мен не.
Много тактично, няма що  hahaha . Забиваш му нож в гърба, но дискретно да не усети, щото го обичаш.
На другия ти въпрос бих казала - щом се прави тайно Е изневяра. Иначе каквото и да се прави, но споделено, разбрано и одобрено е ок.

# 50
Нараняваш го само ако разбере. А ако го уважаваш и обичаш ще положиш нужните усилия да не разбере..............
Според мен е въпрос на възпитание и себеусещане.
Дори и да не разбере, аз ще се чувствам подла, психически омърсена и ще ме гризе съвестта, че го лъжа, мамя, а той ми вярва.А моята представа за уважение и любов не включва лъжата, измама, предателството.....

# 51
  • София близо до Витоша
Нараняваш го само ако разбере. А ако го уважаваш и обичаш ще положиш нужните усилия да не разбере..............
Според мен е въпрос на възпитание и себеусещане.
Дори и да не разбере, аз ще се чувствам подла, психически омърсена и ще ме гризе съвестта, че го лъжа, мамя, а той ми вярва.А моята представа за уважение и любов не включва лъжата, измама, предателството.....

Мисля си ,че всичко е въпрос на възпитание и вътрешно усещане. Аз поне няма да имам очи отново да погледна съпруга ми в очите , съвестта винаги ще ме гризе. А относно далечното разстояние и запълване на времето със секс, също не съм съгласна . Какво означава не можеш да издържиш ?

# 52
  • Sofia
За собствената съвест съм напълно съгласна. Това е така, но то е проблем на изневеряващия, не на другия. Аз точно за това не изневерявам, предпочитам да спя спокойно. Но това няма общо с дали обичаш човека или не.

Много тактично, няма що  hahaha . Забиваш му нож в гърба, но дискретно да не усети, щото го обичаш.
На другия ти въпрос бих казала - щом се прави тайно Е изневяра.
Аз не съм казала, че не е изневяра. Разбира се, че е. Просто защитавам тезата, че изневярата не значи задължително, че не обичаш този на когото изневеряваш. В много случаи значи, но не винаги.

# 53
  • Kопенхаген

Ами, ако под прекритието на приятел, който невинно те изпраща до вратата след дамска вечер порядъчно пийнала?

Преди десетина години сигурно бих трошил глави.. но вече ми е все тая.. при нас всеки си оди където му е кеф.. въпроси никой не задава.. като изключим децата де  Laughing.. но на деца обяснения не бих давал.  Crossing Arms
Те така дойде демокрацията вкъщи.. и се живее доста спокойно.. пък ако искате ми вярвайте но си е факт.  Peace
И още нещо.. като си е пийнала порядъчно.. на другия ден не приемам никакви оправдания че я боли главата!!!!  Laughing

Добре де sote-full, до колкото разбирам от думите ти вие сте си отворили брака.
Обясни ми нещо, ако обичаш, какво е чувството да знаеш, че в момента тя е с друг и прави същото, кето и с теб?

# 54

Добре де sote-full, до колкото разбирам от думите ти вие сте си отворили брака.
Обясни ми нещо, ако обичаш, какво е чувството да знаеш, че в момента тя е с друг и прави същото, кето и с теб?

Знаеш ли уважаема.. като навъртиш двайсетина години, май почва да не ти пука особено.
Да.. отворен ни е брака.. не си изневеряваме ако това имаш предвид.
Не ходя подир жена си за да и светя.. свободна е да живее както си ще..
Няма правила, няма ограничения.. силно се съмнявам че би правила същото с друг, което и с мен.. разбира се че не съм незаменим.. но все пак си имаме историяPeace
Май израстнахме достатъчно за да знаем преди всичко какво искаме един от друг.. всичко останало е просто илюзия на която отдавна никой не вярва!!! Laughing

# 55
Май израстнахме достатъчно за да знаем преди всичко какво искаме един от друг................
Това означава ли, че очакваш, или вече си дресирал жена си да носи товара на брака ви, а ти мАаш гащи без проблем?    Laughing

# 56

Това означава ли, че очакваш, или вече си дресирал жена си да носи товара на брака ви, а ти мАаш гащи без проблем?    Laughing

Хаха  Laughing.. бързо схващаш Краси.. само че този начин на изневяра не го практикувам!!!  Laughing
Дресират се животните.. но може би и вие подлежите на дресировка.. знам ли ви на какво се подавате!!!  Joy
Товара си нося сам!!!!   Sunglasses

# 57
Е, то и човекът е обществено животно...та и той се поддава на дресировка.Зависи от дресьора...    Laughing   Ти да не се обидиш сега....шегувам се,днес ми е някакъв такъв ден.    Grinning

# 58
Е, то и човекът е обществено животно...та и той се поддава на дресировка.Зависи от дресьора...    Laughing   Ти да не се обидиш сега....шегувам се,днес ми е някакъв такъв ден.    Grinning

Не съм от обидчивите животни.. споко!!!  Hug
Но и тази дресировка на хората си е най голямата изневяра спрямо околните.. дори не се усещат какво им се случва.. като се усетят вече е късно!!!  Wink

# 59
Има и твърдението за противното си е чисто скатаване.
Не става въпрос за тайно пушене или тем подобни глупя. Преди мен са го написали няма да се повтарям. Повече ще ме боли/бих се почувствала предадена/, ако разбера, че въпреки че не ми изневеряват физически т.е. чрез секс-бленуват за друга, дори когато е с мен. Ама това не било изневярат викат...кво ли е?!
Та... да, има изневяра без секс, въпреки прагматичната ти мисъл Соте! Wink

п.п. ааа соте това с 20-тината години и пукането си индивидуално... аз съм с 17 години и все още ми пука, смея да кажа , че и на мъжа ми пука. никой не говори за патологичната ревност и следене, има огромна разлика между това да ти пука и това преследваш. Ти пак ги сливаш нещата.-

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 14:25 от Fortune

Общи условия

Активация на акаунт