Може ли да забременея 6-7 дена след като ми свърши?

• 3 867
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!Искам да ви попитам може ли да се забременее на 6-7 ден след като ми свърши когато не е настъпила овулацията.Или 6-7 дена след като е минала овулацията!Благодаря Ви!

# 1
  • Plovdiv
Можеш да забременееш и първите дни от цикъла, историята познава различни случаи, но не може да е след овулация, защото овулацията е момента за забременяване.

# 2
Всичко е възможно. Понякога овулацията се измества.

# 3
Инна, без овулация не може да се забременее. Или другояче казано - забременява се по време и малко след овулация (до 36 ч.).
Овулацията може да настъпи 6-7 дни след като ти е свършила менструацията, дори това е нормалния и обичайния случай. Възможно е също да си правила секс, без все още да има овулация, но до 4-5 дни след половия акт да настъпи овулация и да забременееш. Това е така, защото сперматозоидите могат да преживеят няколко дни в женската полова система.
След като овулацията е минала и заминала, повече бременност не може да настъпи.

# 4
Благодаря!

# 5
  • София
Овулацията не е винаги на 14-тия ден, така че ако искаш да забременееш, хубаво е да установиш на кой ден се случва при теб. Има 1-2 месеца в годината, в които няма овулация и това е нормално.

# 6
  • София
Здравейте!Искам да ви попитам може ли да се забременее на 6-7 ден след като ми свърши когато не е настъпила овулацията.Или 6-7 дена след като е минала овулацията!Благодаря Ви!
Зачева се само след О. /яйцеклетката е годна за оплождане до 12 часа след О., на теория и до 24 часа /

Секса и зачеването не винаги съвпадат. Simple Smile
Сперматозоидите запазват жизнеспособността и оплодителната си способност 3-5-7 дни след секс

При секс, 5 дни преди О., може да стане зачеване - сперматозоидите    изчакват  в тръбите  О. и  оплождат яйцеклетката

# 7
Искам да ви попитам може ли да се забременее на 6-7 ден след като ми свърши когато не е настъпила овулацията.Или 6-7 дена след като е минала овулацията!Благодаря Ви!

Не, не може. Или поне вероятността, на точно така зададеният въпрос, клони към мал шанс.  Peace

Преди 3 дни ти писахме конкретно по темата. И да сучеш, и да го въртиш, все така остава - да си прочетеш отговорите по другата тема и да се успокоиш за начало.
Също така и да се разбере с приятеля ти - иска ли той дете или не, понеже вече 3 години го решавате този въпрос явно.
Желая ти успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт