Лидл ::15::

• 110 317
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
В Бургас на Транспортна няма рокли и кремове.Има опашки от грабещи шунка. Mr. Green Това е информация от преди 5мин.

# 241
След два часа като се наспят децата мога да дам инфо от М.Рудник, че без друго хладилника е празен

# 242
Шунката е някаква пълна пародия на такава.Като прочетох съдържанието и се хванах за главата-61 процента месо. ooooh! Сигурно обаче няма начин да се върне като е нарязана
.По-добре да си бяхме взели 2 опаковки от тази по 3лв.

# 243
А от печурките да сте взимали?

# 244
Точно от тези не, но с гъбите им съм нямала проблем. Simple Smile

# 245
А от печурките да сте взимали?
Аз онзи ден - добри бяха!  chef

# 246
Какво ви е мнението за видео камерата от понеделник Дали си струва инвестицията newsm78

# 247
Шунката е някаква пълна пародия на такава.Като прочетох съдържанието и се хванах за главата-61 процента месо. ooooh! Сигурно обаче няма начин да се върне като е нарязана
.По-добре да си бяхме взели 2 опаковки от тази по 3лв.

И отворена може да се върне! Peace

# 248
Мерси!Ще видя какво ще се изкажат домашните любимци и може да я върнем.  bouquet

# 249
Аз искам да питам за машата от промоцията в понеделник има ли доволни, защото май и преди съм я виждала

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 16:12 от tuti8

# 250
След два часа като се наспят децата мога да дам инфо от М.Рудник, че без друго хладилника е празен
самоцитирам се в този в селото има две бели рокли една S и една  L.Другия утре ще проверя,я да питам някой купил ли е лакочистител ?

# 251
  • Пловдив
,я да питам някой купил ли е лакочистител ?

Аз съм го ползвала -става  Peace

# 252
Аз искам да питам за машата от промоцията в понеделник има ли доволни, защото май и преди съм я виждала

Аз я имам, ползвала съм я два пъти и съм доволна. По принцип избягвам термични намеси върху косата, но когато я ползвах ми беше харесала, а аз съм претенциозна.
Питай, ако имаш още въпроси, машата е още при мен.
Спомням си, че и потребителките, които си бяха купили пресата бяха доволни.

# 253
  • Варна
Някой вече да е пробвал новото кафе по 2.99 лв?

# 254
Взех си масло за тяло с какао,но не ми харесва миризмата и искам да го сменя с манго или кокос.
Как става процедурата за замяна без касова бележкаа,(касовата бележка някъде съм я запиляла),дали ще имам проблем?
Аз си взех маслото с миризма на кокос, и също миризмата не ми допада. Сутринта след душа  се намазах, и цял ден мириша на кекс  Mr. Green. Също така има и кир ефект както евтините кремчета  , за пореден път се убеждавам че компромис с козметиката не бива да се прави.
+1 И аз мириша така , нищо ,че взех с какао !
Всеки компромис с козметиката е в минус .
Ще мажа и домочадието , та всички да миришем на шоколадов цех !

Общи условия

Активация на акаунт