Лидл ::15::

• 108 745
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
 Това значи ли, че стоките с намаления са извън магазина? Визирам "палатка" ?

# 271
  • Пловдив
При нас имаше книжки  , че ще има намаления на еди коя си дата в еди кой си магазин-има доста неща , които на тази цена си  заслужават

# 272
  • София
Имам въпрос към тези, които са замразявали от лазанята на Лидл. Размразявате ли предварително? Реших, че ако я сложа в  току-що пусната фурна, ще се размрази сама, а после ще започне да се пече. Дали съм постъпила правилно? Да я вадя ако трябва. Фурната е бавно загряващ старовремски Раховец.

# 273
  • Пловдив
Имам въпрос към тези, които са замразявали от лазанята на Лидл. Размразявате ли предварително? Реших, че ако я сложа в  току-що пусната фурна, ще се размрази сама, а после ще започне да се пече. Дали съм постъпила правилно? Да я вадя ако трябва. Фурната е бавно загряващ старовремски Раховец.

Аз я вадя от фризера и слагам във фурната, ама печа повечко време

# 274
  • София
Имам въпрос към тези, които са замразявали от лазанята на Лидл. Размразявате ли предварително? Реших, че ако я сложа в  току-що пусната фурна, ще се размрази сама, а после ще започне да се пече. Дали съм постъпила правилно? Да я вадя ако трябва. Фурната е бавно загряващ старовремски Раховец.

Аз я вадя от фризера и слагам във фурната, ама печа повечко време

Благодаря!  Hug   Значи е правилно. Сложих и алуминиево фолио отгоре, че да не прегори кашкавала. По някое време ще го махна.

п.п. Изпече се добре. Хареса ни, макар и да е малко по-манджеста от разбиранията ни за лазаня.  Grinning

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 15:17 от Тaня67

# 275
  • о`майна лунна нощ е
Вчера успешно участвах в кампанията "Да изчистим Лидл за един ден". Оставих доста пари вътре, но обзаведох хлапетата с дрехи за лятото, а мен с бельо.

# 276
  • Варна

Какво бельо си взе? Трябва ми сутиен, техните хубави ли са като кройка, че малко съм трудна в това отношение и дали мога да върна закупен сутиен?  Thinking

# 277
  • София

Какво бельо си взе? Трябва ми сутиен, техните хубави ли са като кройка, че малко съм трудна в това отношение и дали мога да върна закупен сутиен?  Thinking

Да, питала съм и казаха, че може. Макар, че никак няма да ми хареса да си купя върнат сутиен.  Sad

# 278
Мисля,уточнихме,че върнат би трябвало да е само мерен,не носен сутиен.....което и в другите магазини за бельо се случва/меренето,макар,че става на място/.
А,сутиените им са добри за парите си-аз имам от почти всичките им промоции/и памучни и дантелени и с разните му там омотани презрамки/,купувала съм ги на цени около 10-12лв.На разпродажбата вчера и днес бяха на 2,50 лв и на 3,50лв,та си умрях от яд/макар,че и на нормалната им цена съм била доволна/.Нямаше голям избор на номера и бяха доста омърляни,но предвид ровенето.....нямаше начин/аз лично се въздържах от купуването,но другия път ще се строя рано в първия ден,за да не е много разровена стоката и да има избор/.
Днес да се похваля се сдобих с детски хавлии за плаж/3,50/,инфрачервен масажьор/2,50/,силиконови шпатула и четка/комплект за 1,50/ и малко момичешки подаръци/предимно дрешки и пижамки/.

# 279
  • о`майна лунна нощ е
Да, точно сутиени си взех. От зимната оферта за корсаж с вграден сутиен си нацелих моя размер - 75В и сега направо си купих 1 бр. този размер сутиен и 2 бр. 75А /защото всъщност това е точната ми чашка/. Но определено има разлика в двата вида сутиени. Уж са една и съща обиколка - 75, а тези двата чашка А ми стоят по-тесни в обиколката и ми стискат малко. Взех си и бикини - 36/38 - идеално ми паснаха.
Купих и нещо, което прилича на бански /цял/ Не беше с кройката на боди, но пък и нямаше подплънки в чашките, за да го пиша на 100% в графата бански. Както и да е - стана ми, само да имаше с какво да го напълня горе.

# 280
Вчера успешно участвах в кампанията "Да изчистим Лидл за един ден". Оставих доста пари вътре, но обзаведох хлапетата с дрехи за лятото, а мен с бельо.

Joy Браво на теб, сигурно много си се изморила след това! Crazy

# 281
  • Пловдив
И аз съм доволна от препълнените чанти, макар че цените се определяха според кефа на касиера-едно и също нещо се купи от различните клиенти на различна цена- варирайки от 2.5 до 10 лв.На мен за масажора ми искаха 10 лв, а на Люба са го дали за 2.5 Wink

# 282
А,Aнели,те масажорите бяха няколко вида/аз поне два видях/......моят беше на 5лв с 50% намаление,а имаше и по 15.....виж,за 10 не видях.....

# 283
  • София
Отворихме разтворимо кафе "Blue Eclipse"- 100% арабика. Добро е, силничко. Simple Smile

Кокошката се оказа пълен провал. Сварих я в тенджера под налягане. Наистина бульонът стана много хубав, но месото беше толкова сухо, че изобщо не ставаше за ядене. Повече няма да взимам. Naughty

# 284
Здравейте, моля, ако някой има впечатления от комплекта за маникюр и педикюр, да сподели, че много ми се иска да си го купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт