Лидл ::15::

• 108 677
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Да, и мен ме заинтригува той. Може би на място като се иде и се огледа кое как и ще се прецени.

# 301
Проектора,не е лош.....имаме го от миналата година/за Коледа ги бяха пуснали/,обаче моите диванета така и не се запалиха по рисуването с проектор/щото няма Бен тен и Бакуган,а звездички и цветенца.....тук там някое животно/,та така си стои.Но според мен,за момиченца е перфектен....или да го кажем за деца,които обичат да рисуват и оцветяват,повече от моите.
Кафемашини скоро не е имало.

# 302
И аз уцелих гредата с  една "Порция свежест". Не беше развалено, обаче беше толкова напомпано с вода, че докато се изпари,  тигана се запени догоре, а после филенцето се смали с 1/3  почти .. Confused  Гледах етикета - произведено е в Румъния  Е, що си го не ядат румънците, а ни го пращат на нас?  Sad Ако продължат да зареждат само от него (защото друг  вид нямаше) спирам и аз да го купувам, а покрай него няма да купувам още доста неща. Като отида в Кауфланд за филе, надали ще имам време и желание да се разкарвам и до Лидл за две кисели млека примерно

# 303
  • София
Аз по същата причина, за пореден път снощи купих от замразените бутчета.  Confused

# 304
  • о`майна лунна нощ е
Едни охладени пилешки пържоли вместо да ги пекна на грил-тигана, ги изпържих направо в собствения им сос  Crossing Arms ... но бяха вкусни Crazy

# 305
И аз уцелих гредата с  една "Порция свежест". Не беше развалено, обаче беше толкова напомпано с вода, че докато се изпари,  тигана се запени догоре, а после филенцето се смали с 1/3  почти .. Confused  Гледах етикета - произведено е в Румъния  Е, що си го не ядат румънците, а ни го пращат на нас?  Sad Ако продължат да зареждат само от него (защото друг  вид нямаше) спирам и аз да го купувам, а покрай него няма да купувам още доста неща. Като отида в Кауфланд за филе, надали ще имам време и желание да се разкарвам и до Лидл за две кисели млека примерно
Колкото и да се мъчих да открия производител  - не открих.
Купих цяло пиле на "чира" - както винаги хубаво и се изяде.
Филето на "Порция свежест" също е било с дъх /според съседката/,
повече от свежестта - НЕ !

# 306
Да похваля - тиквичките бяха много добри. Simple Smile В нашия Лидл имаше останали от пролетните китайски ролца - вчера си ги направих и бяха също доста приятни. Не са чак като в хубавите китайски ресторанти, но не са и зле.
Да попитам дали сте взимали от белите грил наденички http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_37597_01_b.jpg ? Мерси. Simple Smile

# 307
  • София
Да похваля - тиквичките бяха много добри. Simple Smile В нашия Лидл имаше останали от пролетните китайски ролца - вчера си ги направих и бяха също доста приятни. Не са чак като в хубавите китайски ресторанти, но не са и зле.
Да попитам дали сте взимали от белите грил наденички http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_37597_01_b.jpg ? Мерси. Simple Smile
[/quot
У нас определено не се харесаха - нито на външен вид, нито на вкус.

# 308
  • София
у нас пък се харесаха белите наденици, на вид ми бяха гадни, но иначе вкусни са...но си имат специфичен вкус.

# 309
Клинчетата изглеждат добре ... И тениските.
Аз се замислих за този проектор за рисуване, звучи интересно и ще дебна отзиви Simple Smile
Подобен протектор (подобен, защото не знам марката) купих миналата година от детски магазин, за 20-21лв.

# 310
Не се одобриха.

# 311
у нас пък се харесаха белите наденици, на вид ми бяха гадни, но иначе вкусни са...но си имат специфичен вкус.

Angel_Dust , специфичен вкус от подправките, нещо по-особено ли им слагат? Поглеждам ги  и аз, но тоя белезникав вид не ме грабва, а сигурно е по-добре от боядисаните салами? newsm78 Но може и да се прежаля. Grinning

# 312
  • София
ми да, нещо точно в подправките има, не са като нашенските... и мен така гнусно иначе ми стои този цвят, някой назад обясняваше и защо ен са червени(нещо до колкото помня не е съвсем сурово месото), но наистина - по-малко боя, по-хубаво Simple Smile
Пробвай ги, може да ти допаднат...

някой ако ходи днес и  погледне към плажното пончо, може ли да пише как е като хавлия, т.е. дали е добърплата и ще попива и какви размери са, понеже не пише на сайта за какъв ръст и възраст  са предвидени.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 09:14 от Angel_Dust

# 313
  • софия
някой ако ходи днес и  погледне към плажното пончо, може ли да пише как е като хавлия, т.е. дали е добърплата и ще попива и какви размери са, понеже не пише на сайта за какъв ръст и възраст  са предвидени.
Миналата година купувах. Платът беше хубав, добре попиваше, но отвора за главата е малко тесен. Детето беше около 110 см. и й стигаше около над колената.
Ако тази година са по-големички бих взела. Иначе ще изровя миналогодишното и ще видим дали ще й минава главата.

# 314
  • Пловдив
Ако е като миналогодишното значи не е от най-попиващите. Малко лигавко стои.
Ето така стои на човече 84 см.:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт