Лидл ::15::

• 108 695
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
На Лидълското какао има маймунка.Мисля,че за него питаха.

http://www.ta-bu.ru/products_pictures/IMG_7253.JPG

# 376
  • София
Вчера бях в Кауфланд. Имат някакво детско евтино какао, което също е със заек. Но пък малкия пакет Нескуик беше на промоция и взех изпитаното. Опитите остават за следващия път.

# 377
Моля за мнение за ножовете, които ще са на промоция от сряда (ако са били пускани и преди).

# 378
Сутринта рано се изстрелях за тениски. Много са готини и мекички, доволна съм, но в люлинския Лидл в 11 ч. една приятелка е взела последните момчешки!  Shocked

# 379
Сутринта в 8:30 при нас момчешки тениски нямаше ,късите гащи обаче успях даже и да избирам от размера който ми трябваше,да видим довечера как ще му стоят на младежа ,да не се налага да връщаме ,защото няма да има за смяна .

# 380
А това дали е от тази лигавата материя, дето бяха детските халати?!

# 381
  • софия
А това дали е от тази лигавата материя, дето бяха детските халати?!
Не е. Виждала съм ги на живо. Много са симпатични.

# 382
  • София
Препоръчайте ми зехтин и ориз, моля  Peace
Екстра върджин в стъклена зелена бутилка - 750 мл - 6.50 лв. Откакто го пробвахме, само такъв се купува вкъщи. Когато е на промоция е около 4.70 лв.
Оризът дълго не се престрашавах да го пробвам, защото е в тъмно синя опаковка и не може да се види съдържанието му. Купувам от този с надпис Round Grain - много добре почистен, кръгъл, не едър, мия го по-продължително защото пада доста нишесте, но след приговяне е много вкусен и всяко зрънце е отделно.
Пробвах и Medium Grain, но той е остър и по-дълъг. Не ни допадна много-много, но момичетата тук и него го харесват... И двата вида са около 2.20 лв. за килограм.
Не мога да те ориентирам за марките, но ако решиш да ги пробваш, мисля че ще ги намериш  Wink

# 383
  • Пловдив
И в Пловдив тениските свършиха за нула време.
В 10 часа бяхме в магазина и имаше само един комплект размер 110-116 и то защото беше изкаран за мостра и блузките бяха разпилени,та изкарахме късмет,веднага го грабнах.
Според мен някои хора купуват дрешките и после ги продават в някой магазин на двойни цени.Така бях попаднала на един халат детски от Лидл,изложен в друг магазин на доста по-висока цена.Много е нечестно така  Crossing Arms

# 384
  • София
Момичета, да си взема ли машина за сладолед? Дори и да нямате впечатления конкретно от Лидълските, по принцип питам. Дъщеря ми яде сладолед ежедневно, целогодишно, на два дни по една кутия от кг купувам. С машината няма ли поне да е по-безвреден?

# 385
По повод изказването по-горе няма да се очудя, ако видя някоя мама как ги препродава тези неща в Продавалник, за блузките на промоция имам предвид.Лично в Лидл на Пещерско, нехранителните стоки си стоят.

# 386
  • Пловдив
Шът, шът, шът! Laughing Още не съм отишла до там, пък и едва ли ще е днес.

# 387
Момичета, да си взема ли машина за сладолед? Дори и да нямате впечатления конкретно от Лидълските, по принцип питам. Дъщеря ми яде сладолед ежедневно, целогодишно, на два дни по една кутия от кг купувам. С машината няма ли поне да е по-безвреден?
Имам впечатления конкретно от Лидл-ските...това ми е единствената несполучлива покупка на техника от тях.Купих я миналата година,мъчих я една седмица с какви ли не рецепти/във готварския има цяла тема/ и понеже така и не стана читав сладолед/да не кажа,че никакъв не стана-дори и с готова суха смес,с която и без машина всеки с хладилник би извадил нещо сладоледеноподобно/ им я върнах....Възможно е точно моята да е била нещо дефектна/макар,че не мисля,че беше/,но самия принцип на действие/купата да седи 18-24 часа във фризер,после бъркаш сместа-тя също отлежава в хладилника,накрая сипваш в купата,сглобяваш,върти сума време и пак прибираш за много часове във фризера/,не ми се струва удачен за ядящи големи количества сладолед.Отделно,че тази хамалогия е за 1 л.Единственото,преимущество е,че знаеш какво има вътре,като състав,но поне моите опити да постигна нещо с качествени продукти-не успяха/то,както писах и с некачествените-не стана Mr. Green/.....Аз,твърдо съм решила да си купя машина за сладолед,но не и на този принцип/виждала съм в сладоледената тема професионални...,но още събирам парички и мечтая и дотогава купувам готов/.

# 388
Сутринта рано се изстрелях за тениски. Много са готини и мекички, доволна съм, но в люлинския Лидл в 11 ч. една приятелка е взела последните момчешки!  Shocked

А в Бургас още в 10.30ч ги е нямало вече нито тези тениски, нито чорапите....Пууу, грабили са като невидели Crossing Arms
Да вземем да спрем да хвалим столките и да си пишем с пароли ли newsm78

# 389
  • София
*Люба*, мнооого ти благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт