Лидл ::15::

• 108 663
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • София-в сърцата на моите деца
Да попитам за някакво разтворимо какао, подобно на Нескуик. Има ли такова, пробвали ли сте и дали е добро? Иска ми се да не е толкова подсладено (сравнявам с Нескуик), но пък да е добро като качество, че има много блудкави. Или да не рискувам и да купя изпитаното.  newsm78 
Има ,ама в Кауфланд,пише инстант какао с един заек отпред нарисуван Peace

# 361
В Лидл има разтворимо какао-жълта кутия,около 5 лв. Хубаво е, децата го харесват.

# 362
  • София
Благодаря ви!   bouquet

# 363
# 364
На мен ми харесва, мисля, че имаше и други добри отзиви за него.

# 365
Благодаря! Ще го пробваме утре.

# 366
  • софия
Бързо си признайте кой изкупи шоколадовия мус Crossing Arms Повече нищо не споделям  Naughty Вчера минахме през Х. Димитър, Овча купел; днес - през Сливница и никъде няма. А детето много го хареса и на мен ми е гузно, че изядох 2 без да знам, че е изчезнал Rolling Eyes

# 367
И в нашия на Сливница го нямаше.  Laughing

# 368
Mama na Misho,аз си купих комплекта за маникюр. Допадна ми,ще го ползвам само за педикюр,  затова и го взех.Но трябва да си слагаш маска, доста прах се вдига. Simple Smile

# 369
IKAFETO
мерси Simple Smile Ще ходя и аз днес или утре...

# 370
Сутринта рано ходих до Лидл, купих си от котидж сиренето, 7 плодови млека за малката, една бира от 49 ст и 2 франзели.Видях детските дрешки -хубави са, но нямаше изкарани, видях ги само през опаковката.Клиновете не са нищо особено, но според мен не стоят като чорапогащник, може би имат ликра вътре, защото доста лъскави ми изглеждаха.Имаше от всички номера, но аз бях там още в 7.Играчки също имаше, но не представляваха интерес за мен, затова не съм ги гледала.

# 371
Да сте видели в някой от варненските магазини детските часовници, които са в промоция от днес? Сутринта ходих в магазина на бул. "Република", но нямаше. Отправих запитване, но ще ми отговорят в срок от 7 работни дни  Mr. Green

# 372
  • London, baby
IKAFETO, можеш ли да обясниш по-подробно какво включва комплекта и какво прави? Мерси

# 373
  • София
Аз ходих да видя специално часовниците- никак не ми харесаха, никак. Каишките са от нещо като плат, а самия часовник ми се стори твърде груб. И на детето не му харесаха.

# 374
Да попитам за някакво разтворимо какао, подобно на Нескуик. Има ли такова, пробвали ли сте и дали е добро? Иска ми се да не е толкова подсладено (сравнявам с Нескуик), но пък да е добро като качество, че има много блудкави. Или да не рискувам и да купя изпитаното.  newsm78  
Има ,ама в Кауфланд,пише инстант какао с един заек отпред нарисуван Peace

Не съм разглеждала всичко по рафтовете в Кауфланд, ама това със заека не е ли точно Нескуик? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт