Лидл ::15::

• 110 315
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Пиците в промоция стават ли?  newsm78

# 406
Не знам за пиците, но днес отворих една Качота, купена на промоция не помня кога точно беше, наскоро, тя няма нищо общо с другите, които сме купували. Не може да се отреже цяло парче, троши се като лошо сирене. На вкус......бива я, яде се, но защо е такава ронлива? newsm78

# 407
Лабрекс, и при мен е така - няма нищо общо с предишните "качоти".
Подмята се в хладилника . За пореден път се уверявам,че стоките на промоция
се различават по качество.Писах  преди за сиренето "ливади",пилешките бутчета,
а сега добавям в списъка и "качотата" . Защо се получава така ?
Вчера купих пиле - чудесно , не е  "порция свежест"!

# 408
  • вече Пловдив
Пиците в промоция стават ли?  newsm78
Не са лоши, снощи това ни беше вечерята.

# 409
Аз пък снощи набарах на 30 % намаление от чийзбургерите.Излизат по 2,30 лв.Срокът им е до 31.05.,но вече ги ометохме!Много ни харесаха и на тримата!
Двоумих се за хавлиите,гледах,че са 100 % памук.На пипане не мога да преценя дали ще попиват добре.

# 410
Момичета, да си взема ли машина за сладолед? Дори и да нямате впечатления конкретно от Лидълските, по принцип питам. Дъщеря ми яде сладолед ежедневно, целогодишно, на два дни по една кутия от кг купувам. С машината няма ли поне да е по-безвреден?
Аз си взех такава машина на промоция мисля, че беше 25 лв. зимата - машината е хубава, разглобява се всичко, малко трудно се сипва крема през отвора. Има ТСМ машини за сладолед на по ниска цена от 45 лв на същият принцип. С тази машина не може да правиш големи количества. Наистина приготвянето на сместа отнема доста време - първо приготвянето на крема си е голямо бъркане(тук може и с миксер, но пак отиват 40 мин) после сместа трябва да се охлади, после се слага в хладилника за 2-3 часа и чак след това се сипва в машината за сладолед.  Машина бъркана и тя поне 40 мин. като сместа не трябва да замръзва вътре. Става хубав сладолед, поне знаеш какво ядеш Simple Smileза следващата доза купата трябва да седи едно денонощие във фризера.

# 411
Вчера взех от руската салата 500 гр. за 2.99 лв. Не е нещо кой знае какво, но на мен ми хареса, доволна съм.  Peace

# 412
Мойто мъж я изяжда за нула време тая руска салата Simple Smile Хич не я жали Simple Smile

# 413
  • Пловдив
Видях куфарите , много ми харесаха ама не ми трябват два. Трябва ми само един , защото си имам  2малки. Дано до август предложат и поединичното им предлагане.

# 414
А някой взе ли си шкафа за баня??

# 415
Да кажа добра дума за пъзелите 10 в 1, занимавка за цялото семейство, дъщеря ми много им се радва.

# 416
Купих си сгъваемия сешоар но защо бутона за студен въздух не духа студено newsm78 Само скоростта на вентилатора се усилва и духа пак топло

# 417
  • о`майна лунна нощ е
Има ли опция /отделно копче/ за регулиране на температурата?

# 418
Има ли опция /отделно копче/ за регулиране на температурата?

Няма копче за регулиране на температурата.Има две степени за загряване на струята и бутон за студен въздух Обаче не излиза студен въздух .

# 419
Защо не го смениш?

Общи условия

Активация на акаунт