Лидл ::15::

• 108 732
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Харесах си хладилната чанта. Батериите, които се продават отделно запазват по-дълго време ниската температура, нали? Един комплект дали ще е достатъчен. Ако купя два, дали по-продължително ще остава студено съдържанието?

Aз слагам малки бутилки със замразена вода. Много по-ефективни са от "батериите". Единствено, че заемат част от мястото, но пък си имаме и студена вода за края на деня  Laughing. Само трябва да се има предвид, че при замръзване водата увеличава обема си и затова не ги пълня догоре. Слагам 2-3 бутилки от кока-кола 500 мл в различните части на чантата. Близка използва оригинални замразители (поне 2-3 броя) и в чантата ѝ винаги е по-топло от нашата.  Wink

# 586
  • София
Много благодаря, момичета. Май с вода в бутилки ще е по-удачно, още повече, че на батериите пише да се държат 10 часа във фризера преди употреба, а една бутилка с вода замръзва за доста по-кратко време. А и идеята за студена напитка в края на деня е супер!   bouquet

# 587
  • София
нашите батерии просто си стоят нон стоп в камерата Simple Smile като трябват си ги вадим.
 иначе самата кофа, то зависи за какво ще я ползвате, ние си пренасяме просто разни работи като пътуваме за по-дълго, за закуски например да си правим, та за пътя издържат идеално...

# 588
Аз съм хвърлила очо на кроксовете и в четвъртък се изстрелвам да купувам на Малчо едни.  Peace

# 589
  • софия
нашите батерии просто си стоят нон стоп в камерата Simple Smile като трябват си ги вадим.
 иначе самата кофа, то зависи за какво ще я ползвате, ние си пренасяме просто разни работи като пътуваме за по-дълго, за закуски например да си правим, та за пътя издържат идеално...
Ейджълче, този пост окончателно ме убеди и вече сме горди собственици на хладилната чанта. Купил е и 4 батерии.
 И на нас ни трябва за това и като обикаляме плажовете да има къде да сложим плод, бира, обяд на детето, едно, друго. Мъжът ми искаше да купуваме хладилна чанта, която може да се зарежда и в запалката на колата, но аз не бях склонна да дам 80 лв.
Хареса ми много и предложението на Тaня67 за бутилките. Със сигурност ще практикуваме и него.

# 590
  • София
zvanche - не, ние по плажове не я мъкнем, просто обикновенно почиваме на квартири и подобни и си мъкнем от софия до морето/планината, някакви кашкавали, сиренца и подобни за закуски да си правим.... на плаж на слънце не знам колко би  държала...т.е. не сме я пробвали...но пък щом лятото в нагрятият багажник издържат, сигурно ще върши работа, въпреки, че е тежка все пак като се понапълни, та ако не ходите с кола на плаж, не знам...

# 591
  • софия
Ние обикаляме плажовете и обикновено сме с кола. И колата, обикновено, е близо до плажа/на плажа; там носим плодове, вода, сандвич и бири, така че носенето няма да е проблем, а и няма да я пълним на макс. Мисля, че ще върши идеална работа.
Наистина постът ти ме подтикна да взема решение и ти благодаря Hug

# 592
  • София
. Мъжът ми искаше да купуваме хладилна чанта, която може да се зарежда и в запалката на колата, но аз не бях склонна да дам 80 лв.

Имаме и електрическа. Носим я редовно с нас при пътувания, защото не във всички хотели има хладилник и така сме независими. В колата няма проблем да работи, но само в движение. Ако сме спрели не ѝ стига тока, а точно тогава има най-голяма нужда, защото най-често колата е на пек и климатикът не работи. Затова при пътуване влизат в действие шишенцата и обикновения капак, а електрическия се носи отделно (по-висок е и пречи да се затваря добре багажника). Не знам тези, които се продават в Лидл дали имат същия проблем. Нашата е от Метро и то модел от преди поне 7-8 години.

# 593
Да се оплача, влизам си в Лидл ама така случайно Laughing, нямах идея какво е промото сега и виждам кебапчета и кьополу и веднага изниква идея как вечерта ще се комбинират, даже с туршийка.

Нещо не ми харесаха като консистенция тез кебапчета, много на ситно бяха смлени и не се усещаха. 1-2 пъти ги имаше на промоция и си бяха горе-долу добре. Сами М са под всякаква критика.  Confused
А кьополуто не беше пробвано преди, не е лошо, леко солено, но няма да повторим. Беше прекалено гладко (чак лигаво не) като консистенция, кой знае какво са му набутали за консервантче.

Поне шоколада 46% ме успокои.  Embarassed

# 594
  • София
аз кьопало веднъж съм яла тяхно и беше мн добро, най-доброто купешко, НО  трябва да си му прибавиш това-онова допълнително(иначе е леко безвкусно, но с всяко купешко е сходно положението)

# 595
  • София
Това ренде го имаше в бял цвят зимата. Тогава го взех за 14-15лв. Идеално реже зеле и за нищо друго не го използвам. Няма ренде за моркови, например. На мен, обаче специално за зеле ми трябваше и ми е незаменимо.

Аз дойдох да питам за банските, които са от днес има ли някой впечатления?

# 596
Искам да попитам, някоя мама купувала ли е от детските седалки за тоалетна, та въпроса ми е тя монтира ли се за самата тоалетна чиния с винт или просто се слага и маха при всяко ползване?Много съм доволна от слънцезащитния крем с фактор 10, взех си го , бързо попива и не остава следи, на детето ще купя детски.Душ геловете Сиен хубави ли са, в Лидл има ли гъби за баня, но не от тези дунапренените, а от другия вид, сигурно се сещате.

# 597
  • София
със сигурност се махат и слагат при всяко ползване този тип. без да имам или съм виждала конкретната, но съм на 100%

# 598
  • София
Аз имам седалка - маха се и се слага.

# 599
Седалката със сигурност се слага и се маха.....,а гъбите за баня са само дунапренови-тип масажни.Душ-геловете са средна хубост,но за цената си са ок-пък като са на промоция-направо са много ОК.
Кьополу-то на мен ми е от любимите артикули/много обичам,но рядко случвам на хубаво купено..а домашно-няма/.И,досега не съм случвала лоша партида/макар,че редовно го ям с 30% намаление-демек на изтичане на срока/.
За чехлите тип "крокс"-ове,мога да кажа,че съм изключително доволна от миналогодишната партида детски и сега смятам да се наредя пак-само,че ме е яд,че тия с ластичната презрамка са само малки номера...., но на  старите им взехме здравето-миналото лято кажи речи само тях носеха,след което малкия си ги носи като пантофи в ДГ,баткото шляпа из къщи нон стоп.....Взимала съм от другаде за по 5лв,ами за по месец се скъсваха......тези ,не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт